Zoeken

Nieuwe Roland FP-X serie

Roland FP-30X - nieuwe FP-X serie van Roland

Roland heeft onlangs een upgrade gelanceerd van zijn FP-reeks. Zo heten de opvolgers voortaan FP-30X, FP-60X en FP-90X. Ze zijn te verkrijgen in 2 kleuren: zwart en wit.

Dit draagbare keyboard kan je voorzien van een vast onderstel met pedaalunit. Of je kan deze portable piano ook voorzien van een compact kruisstatief.

Wat zijn de belangrijkste verbeterpunten van deze Roland FP-30X:

 • Bluetooth audio aanwezig.
  Naast Bluetooth MIDI heeft deze digitale piano nu ook Bluetooth Audio waardoor je muziek van je smartphone of tablet naar je instrument kunt streamen. Meespelen met je lievelingsnummer wordt zo heerlijk simpel
 • Verbeterde klankkwaliteit wanneer je je piano op een tafel plaatst.
  De speakers van deze piano zijn naar beneden gericht. Hierdoor klonk de piano helemaal niet helder wanneer het instrument op een vlak geplaatst werd zoals een bureau of een tafel. Roland heeft nu een speciale modus voorzien die de sound in deze situatie aanpast en optimaliseert.
 • Opname mogelijk in .wav
  Voordien kon je enkel opnames opslaan als MIDI. Nu kan je ook opnames maken in .wav-formaat.
 • Nieuwe apps
  Voortaan maak je gebruik van de app Piano Every Day en Piano Designer, compatibel met Android en iOS. De app Piano Partner 2 is niet meer beschikbaar voor de FP-30X.
 • Méér klanken
  Waar je bij de FP-30 aan de slag kon met 35 klanken, heb je er bij de Roland FP-30X nu 56. Ook de maximum polyfonie is gestegen van 128 naar 256 noten.

Je kan de Roland FP-30X ook verder uitbreiden met diverse accessoires zoals een vast onderstel voor optimale stabiliteit tijdens het spelen en een pedaalunit met 3 pedalen.
Gebruik je je keyboard eerder op locatie? Dan is een kruisstatief (ook wel X-statief of kruisstandaard genoemd) wellicht de beste oplossing. Dit is een erg compact statief dat je op verschillende hoogtes kan plaatsen. Ideaal voor koordirigenten die rechtstaand willen dirigeren en tegelijkertijd willen begeleiden maar ook handig licht en compact voor wie vaak met de piano onderweg is (bijv. naar je vakantieverblijf of tijdens repetities buitenshuis).

Nu op voorraad bij Piano’s Verhulst!


Paasvakantie 2024

We waaien even uit aan zee… Onze winkel is terug open op zaterdag 6 april van 10u tot 12u. Piano stemmen? Stemafspraken kan je voortaan zelf inplannen via onze tool.Je kan uiteraard ons steeds bereiken via 057 33 41 89.


Lees meer
30 jaar Piano's Verhulst

30 jaar Piano’s Verhulst

Van een kleine winkel in hartje Poperinge tot een eigen toonzaal met atelier en magazijn en alles ertussenin… Piano’s Verhulst heeft de voorbije 30 jaar niet stilgezeten! Bart Verhulst, pianist en pianodocent aan de Kunstacademie in Poperinge en Ieper, startte 30 jaar geleden het bedrijf Piano’s Verhulst op. Hij was immers gedreven om pianomuziek en …


Lees meer
bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1