Piano kopen? Advies door gespecialiseerde pianowinkel | Piano's Verhulst

Zoeken

Piano's

Over Piano's

Ben je een beginner of een gevorderde pianist en wil je een eigen piano kopen? Of misschien is het tijd voor een nieuw instrument?

Bij Piano’s Verhulst verkopen we piano’s van A-merken zoals Kawai, Yamaha, Roland en Casio Premium die zeker bij jouw speelstijl passen: van akoestische vleugelpiano’s en buffetpiano’s die perfect in je interieur passen, tot digitale piano’s, silent en hybride piano’s die het pianospelen voor jezelf of je medebewoners nóg aangenamer maakt.

In onze toonzaal staan diverse modellen die je vrijblijvend kan komen uittesten. Voor absolute beginners, die nog geen piano kunnen spelen, adviseren we vooral op basis van wat je belangrijk vindt, hoe je je pianospel in de toekomst wil ontwikkelen en je budget. Zo koop je in vertrouwen een piano waarop je graag zal spelen. Bovendien ben je zeker dat dit instrument aansluit bij jouw (toekomstig) artistiek niveau.

Wat is een akoestische piano?

Bij een akoestische piano speel je op een piano die snaren heeft. Deze snaren worden via een mechaniek aangeslagen door hamerkoppen. Deze hamerkoppen komen in beweging door het aanslaan van de toetsen. Dit alles maakt dat de snaar trilt. Deze trilling wordt vervolgens overgebracht naar de zangbodem. Hierdoor ontstaat geluid.

Wat is een digitale piano?

Bij een digitale piano speel je op een piano met een klavier van 88 toetsen waarbij de aanslag van de toetsen geen snaren maar een sample, of opgenomen klank, activeert. Je kunt met of zonder koptelefoon spelen.

Kawai K-15E PE

Vraag onze levertermijn

Yamaha b1 PWHBuffetpiano wit hoogglans

Op voorraad (Levering binnen 1-3 dagen)
In showroom

Yamaha b1 SNCBuffetpiano kersen satin

Vraag onze levertermijn

Yamaha b1 PWBuffetpiano noten hoogglans

Vraag onze levertermijn

Kawai K-15E PWH

Vraag onze levertermijn

Kawai K-15E PM

Vraag onze levertermijn

Kawai K-200 PE Buffetpiano zwart hoogglans

Vraag onze levertermijn
In showroom

Kawai K-200 PEC

Vraag onze levertermijn

Yamaha b2 PEBuffetpiano zwart hoogglans

Vraag onze levertermijn
In showroom