Zoeken

Hybride piano’s

Over Hybride piano’s

Ben je een beginner of gevorderde pianist en wil je een eigen hybride piano kopen om te oefenen? Of misschien is het tijd voor een nieuw instrument in je muzikale carrière?
Dan is het zeker eens de moeite om ons aanbod hybride piano’s te leren kennen.

In onze toonzaal staan diverse modellen van Yamaha (Avant Grand) en Casio Premium (Celviano Grand Hybrid) die je vrijblijvend kan komen uittesten. Zo koop je een hybride piano waarvan je de aanslag en klank prettig vindt. Dankzij ons deskundig advies weet je bovendien ook dat dit instrument bij jouw piano-niveau zal aansluiten.

Wat is een hybride piano?

Hybride piano’s zijn piano’s waarbij een akoestisch mechaniek met een digitale geluidsweergave gecombineerd wordt. Hierdoor ervaart de pianist dezelfde aanslaggevoeligheid als een akoestische piano. Je kunt met of zonder koptelefoon spelen.

Bij Yamaha zijn de hybride piano’s gekend onder de naam AvantGrand. Bij Casio Premium zijn dit Celviano Grand Hybrid piano’s.

Waarom zou je een hybride piano kopen?

Allereerst speel je op een digitale piano die slechts een beperkte ruimte inneemt. Je kunt bovendien met of zonder koptelefoon spelen. Daarnaast, en dit is het belangrijkste voordeel, ervaar je de aanslag van een akoestisch instrument. Juist omdat een hybride piano het mechaniek heeft van een akoestische piano of vleugel. Dit voel je meteen!

Een hybride piano is dus een type piano dat je echt eens moet overwegen:

  • als je intensief piano studeert, bijv. als student aan het conservatorium, en je een de aanslag van een akoestische piano of vleugel wenst voor een beperkt budget
  • als je houdt van de mogelijkheden van een digitaal instrument: bijv. extra geluiden, spelen met koptelefoon, opname-mogelijkheden
  • Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1