Piano huren of huurkopen: buffet, vleugel, digitaal, silent | Piano's Verhulst

Zoeken

Een piano huren

piano huren huurkoop piano verhuur

Piano verhuur of huurkoop voor thuis

Ben jij of je zoon of dochter net gestart met pianoles en moet je thuis oefenen? Of wil je graag een piano zonder meteen een nieuwe piano te moeten aankopen? Dan is een piano huren of een piano in huurkoop de beste oplossing voor jou. Zo kan je veilig en zonder risico het instrument ontdekken of je muzikale talent aanscherpen zonder meteen een grote investering te moeten maken.

Al onze huurkoop piano’s, van akoestische tot digitale piano’s, kan je in onze toonzaal komen uittesten. Zo weet je zeker dat je speelt op een instrument dat volledig bij jouw stijl en niveau als pianist past.

Ook kan je bij ons een kwalitatieve Yamaha of Steinway & Sons vleugelpiano huren voor een speciale gelegenheid. Je huurt de vleugelpiano voor een lange of korte termijn, geheel naar je wensen en behoeften voor je event of concert.

 

Maak online een afspraak om een piano te huren

Welke piano huren of huurkopen?

Waarom een akoestische piano huren?

 • Beste keuze voor het ontwikkelen van een correcte speeltechniek en het leggen van emotie en gevoel in de muziek. Geen verrassingen op audities of examens wanneer je moet spelen op een akoestisch instrument.
 • De échte pianoklank.
 • Hedendaagse apps om piano te leren spelen (bijv. FlowKey van Yamaha) kunnen perfect gebruikt worden op akoestische piano’s.
 • Mogelijkheid om met koptelefoon te spelen indien je kiest voor een stil-akoestische piano.
 • Groot aanbod akoestische piano’s van onder meer Yamaha en Kawai: van instapreeksen tot (semi-)professionele piano’s. Ook akoestische tweedehands piano’s te huur.

Waarom een digitale piano huren?

 • Beste oplossing om piano te leren spelen met een beperkt budget, wanneer je op zoek bent naar een compact of draagbaar instrument. Ideaal om met een koptelefoon te spelen.
 • Technologie van een digitale piano biedt allerlei bijkomende opties om je pianospel te pimpen: diverse instrumenten, diverse ritmes, mogelijkheid om je pianospel op te nemen, mogelijkheid om je piano te bedienen met je smartphone of tablet.
 • Ingebouwde metronoom: een noodzaak voor pianisten die les volgen.
 • Grote keuze in instrumenten van premium merken zoals Yamaha, Kawai, Roland en Casio Premium.

Waarom een stil-akoestische piano huren?

 • Combinatie van de echte piano-ervaring (aanslag, dynamiek, klank, …) van een akoestische piano mét de mogelijkheid om met een koptelefoon te spelen.
 • Stil-akoestische piano’s enkel van premium merken zoals Yamaha en Kawai waarbij het silent systeem in de fabriek in de piano werd ingebouwd.
 • Mogelijkheid om silent piano’s te huren in de instapreeks tot het gamma van (semi-) professionele piano’s.

Vleugelpiano huren voor een evenement

Organiseer je een concert, pianosolo of krijg je prachtige gelegenheid om met een volledig orkest te spelen? Heb je binnenkort een huwelijksreceptie of wil je een persoonlijk afscheid tijdens een begrafenis? Dan kan je een concertvleugel huren bij Piano’s Verhulst om de juiste snaar te raken.

Onze instrumenten zijn nieuw tot zeer recent. Om een goede kwaliteit en stabiliteit te garanderen, werken we enkel met professionele merken Yamaha en Steinway & Sons. Deze instrumenten zijn bij elke pianist gekend en geroemd om hun klank- en speelkwaliteit. Op bijna elk podium vind je een vleugelpiano van één van deze merken. Wil je één van onze hoogwaardige vleugelpiano’s huren voor een speciale gelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat.

Lees meer →

Onze huurformules voor piano’s

Bijna elke piano kan je huren, of huurkopen, ook wel leasing genoemd.
Bij Piano’s Verhulst bieden we 3 verschillende formules aan voor piano verhuur of piano huurkoop: Easy Start, Start en Comfort.
Wist je dat je bij ons zowel akoestische piano’s als digitale piano’s kan huren? Er is een piano voor elke pianist en elk budget.

Het grote voordeel wanneer je kiest voor verhuur of huurkoop bij Piano’s Verhulst, is dat de huur bij beide huurformules na een korte minimum huurperiode maandelijks opzegbaar is.

Een piano huren

Als je piano wil leren spelen, heb je een volwaardig instrument nodig. Het is van groot belang dat de toonhoogte en toetsgevoeligheid van je instrument thuis én het instrument waar je les op krijgt dezelfde is. Daarom kies je beter voor onze budgetvriendelijke en flexibele huurmogelijkheid. Je krijgt een kwalitatieve piano waarmee je kan ontdekken of pianospelen iets voor jou is.

Ben je na een periode oefenen overtuigd en maak je de overstap naar een eigen piano?
Dan kan je je huurgeld vijftig of honderd procent in mindering brengen bij een aankoop.

EASY START

 • Een digitale piano van onze A-merken, zoals Yamaha, Kawai of Roland, uit de instapreeks.
 • Huren aan een laag vast bedrag per maand.
 • 35 euro of 45 euro per maand afhankelijk van het type en de leeftijd van het instrument.
 • Recupereer betaalde huur bij aankoop van een piano. Kies uit zowel recente en nieuwe akoestische piano’s of een nieuwe digitale piano. Dit kan vanaf 3.500 euro nettoprijs, bijvoorbeeld een Kawai K-15E of een Kawai CA79 PE  
 • Wens je niet meteen een piano aan te kopen? Er is geen maximumtermijn. Je kan onbeperkt blijven huren.
 • Na een minimum huurperiode van 6 maanden is het huurcontract maandelijks opzegbaar.
 • De digitale piano wordt gratis geleverd op de begane grond. Levering op verdiep is mogelijk na overleg en met een meerprijs.
 • Aanbod van toepassing op geselecteerde modellen.

START

 • Kies je akoestische of digitale of stil-akoestische piano van onze A-merken -zoals Yamaha, Kawai of Roland- voor een laag vast bedrag per maand.
 • Vanaf 45 euro per maand.
 • Tot 18 maanden huurgeld in mindering bij aankoop van de piano of recupereer betaalde huur bij aankoop van een andere piano.
 • Wens je de piano niet meteen aan te kopen? Er is geen maximumtermijn. Je kan onbeperkt in tijd huren.
 • Na een korte minimum huurperiode van 10 maanden is het huurcontract maandelijks opzegbaar.
 • De piano wordt gratis geleverd op de begane grond. Levering op verdiep is mogelijk na overleg en met een meerprijs.
 • Aanbod van toepassing op geselecteerde digitale piano’s met een cataloguswaarde van minimum 1.600 euro en op akoestische piano’s vanaf 2.550 euro.

 

Een piano huur-kopen

Ben je overtuigd om piano te spelen of heb je het spelen al langer onder de knie, maar wil je niet meteen overgaan tot aankoop? Dan is de huur-koop formule voor jou. Je kiest de piano in de toonzaal die het best bij je past. De cataloguswaarde kan je in 48 maandelijkse termijnen afbetalen. Zo betaal je geen rente of extra kosten op je piano.

COMFORT

 • Kies je akoestische of digitale of stil-akoestische piano van onze A-merken -zoals Yamaha, Kawai of Roland
 • Aankoopbedrag wordt gespreid over 48-maandelijkse termijnen.
 • Na de laatste termijn ben je eigenaar van de piano en er is geen afkoopsom.
 • Na een korte minimum huurperiode van 18 maanden is het contract maandelijks opzegbaar.
 • De piano wordt gratis geleverd op de begane grond. Levering op verdiep is mogelijk na overleg en met een meerprijs.
 • Aanbod van toepassing op geselecteerde digitale piano’s met een cataloguswaarde van minimum 2.600 euro en op akoestische piano’s vanaf 3.550 euro.

Kwaliteitspiano’s

Yamaha piano huren

Yamaha kent een lange traditie van piano- en vleugelbouw die teruggaat tot in 1887. Vandaag zijn er meer dan 6 miljoen piano’s en vleugels gebouwd en verkocht. Ook het aanbod van digitale en hybride piano’s is de laatste jaren sterk uitgebreid.
Bij Piano’s Verhulst koop je Yamaha piano’s van hoge kwaliteit waarbij de combinatie van vakmanschap, moderne productiemethoden en zorgvuldig op elkaar afgestemde materialen centraal staan.

Yamaha piano’s →


Kawai piano huren

Kawai is sinds 1927 een synoniem voor innovatie. Bij Kawai gaat men steeds op zoek naar nieuwe materialen en technologieën die klank, speelgevoel, stabiliteit en waarde verbeteren. Daartoe behoren bijvoorbeeld aluminium onderdelen van het mechaniek, langzaam sluitende toetsenkleppen, bijzonder verharde lessenaars en het revolutionaire gebruik van ABS-carbon voor de mechanieken van het klavier.
Bij Piano’s Verhulst koop je Kawai piano’s die zowel akoestisch als elektronisch zorgen voor geavanceerd speelplezier.

Kawai piano’s →

Waar verhuren we piano’s?

In België verhuren we piano’s op lange termijn in de regio aangeduid op de kaart.

Maak je liever telefonisch een afspraak, of snel wat info vragen? Bel ons op +32 (0) 57 33 41 89 We zijn altijd telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9u00 tot 18u00.
We leggen de agenda’s samen en plannen zo snel mogelijk een afspraak.

Uiteraard kan je ook een e-mail sturen. Heb je een algemene vraag of wil je via deze weg een afspraak inplannen? Stuur je mail naar info@pianosverhulst.be
Geef vooral ook je telefoonnummer mee. Soms is een probleem of vraag sneller beantwoord per telefoon.

Op woensdagmiddag, vrijdag en zaterdagochtend is de toonzaal open. Andere dagen zijn mogelijk na afspraak. Maak hier je Routebeschrijving aan.

Piano’s Verhulst
Europalaan 1B-1
B-8970 Poperinge

 

Piano's Verhulst

Adres
Europalaan 1B-1, 8970 Poperinge

BTW Nummer
BE 0832 974 731

Telefoon
+32 (0)57 33 41 89

Adres
info@pianosverhulst.be