Zoeken

Een piano huren

piano huren huurkoop piano verhuur

Je wil een piano huren of huurkopen?
Proficiat!

Dan ben je bij Piano’s Verhulst aan het juiste adres!


1. Piano huren

Wat betekent ‘piano huren’?

Voor een vast maandelijks bedrag (vanaf 45 euro / maand) en een waarborg, kan je bij Piano’s Verhulst een akoestische of digitale piano huren. Het huren van een piano biedt flexibiliteit omdat je de piano steeds kan terugbezorgen en je dus geen grote investeringen moet doen.

Je kan een digitale piano huren of een akoestische piano huren. Je kan het model of de kleur echter niet kiezen; we leveren uit volgens de actuele beschikbaarheid.

Bij de piano kan je een pianobankje huren voor 5 euro / maand. Dit bankje is in hoogte verstelbaar. Voor digitale piano’s voorzien we bankjes in matte afwerking, voor akoestische piano’s zijn deze in hoogglans.

We voorzien met plezier gratis levering* van een gemonteerde digitale piano of een akoestische buffetpiano!

Voor wie?

Een piano huren is een interessante optie voor wie wil ontdekken of piano spelen leuk is:

Digitale piano huren bij Piano's Verhulst in West-Vlaanderen
Meer info over digitale piano huren >>

2. Piano huurkopen

Wat betekent ‘piano huurkopen’?

Wanneer je kiest voor de huurkoop-formule, betaal je een voorschot, een vast maandelijks bedrag en een afkoopsom. De maandelijkse prijs ligt meestal iets hoger dan wanneer je een piano zou huren. De piano’s die je kan huurkopen zijn immers instrumenten uit een hogere prijsklasse met meer technische en creatieve mogelijkheden.

Het grote verschil met een piano huren is dat je in de huurkoop-formule jouw piano in stukjes aan het afbetalen bent over een afgesproken termijn. Je hoeft dus niet meer van instrument te wisselen. Na afloop van het huurkoop-contract is de piano helemaal van jou!

Stel dat je door onvoorziene omstandigheden toch het contract wil beëindigen, dan kan dit. Er is geen enkele aankoopverplichting waardoor je je flexibiliteit steeds behoudt.

De ultieme troef van het huurkopen van een piano?
Een gratis pianobankje, in hoogte verstelbaar, in hoogglans of matte afwerking. Je kan bovendien steeds kiezen tussen een zitting in kunstleer of stof.
Bij digitale piano’s bieden we ook een gratis koptelefoon aan en voorzien we gemonteerde levering* op de begane grond. Geen zorgen over die onmogelijk grote kartonnen doos met piepschuim die je nergens kwijt kan of je nog verder aan te scherpen monteer-vaardigheden!

Je kan een digitale piano huurkopen vanaf de Clavinova-reeks van Yamaha, de CA-reeks van Kawai en de HP-reeks van Roland. Bij de akoestische piano’s kan je enkel nieuwe piano’s in huurkoop nemen zoals bijvoorbeeld de Yamaha b1, b2 of b3.

Voor wie?

Een piano huurkopen kan interessant zijn voor:

3. Piano of vleugelpiano kopen in termijnen

Een piano of vleugelpiano kan je onder bepaalde voorwaarden* ook kopen in termijnen. Hierdoor spreid je de aankoop over een langere periode.

Het verschil met huurkopen is dat je je bij deze formule engageert om de (vleugel)piano tot en met de laatste termijn volledig te betalen. Je kan de piano dus niet teruggeven.

(*) Helaas kunnen we niet alle details van onze contracten online plaatsen. We moeten immers toegeven dat sommige dingen beter zijn om face-to-face te bespreken. Dus… Kom langs in onze winkel! We nemen met plezier tijd om je alle voorwaarden uitgebreid toe te lichten bij een kop koffie en goedlachse pianonoot!


Maak je liever telefonisch een afspraak, of snel wat info vragen? Bel ons op +32 (0) 57 33 41 89 We zijn altijd telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9u00 tot 18u00.
We leggen de agenda’s samen en plannen zo snel mogelijk een afspraak.

Uiteraard kan je ook een e-mail sturen. Heb je een algemene vraag of wil je via deze weg een afspraak inplannen? Stuur je mail naar info@pianosverhulst.be
Geef vooral ook je telefoonnummer mee. Soms is een probleem of vraag sneller beantwoord per telefoon.

Op woensdagnamiddag, vrijdag en zaterdagochtend is de toonzaal open. Andere dagen zijn mogelijk na afspraak. Maak hier je Routebeschrijving aan.

Piano’s Verhulst
Europalaan 1B-1
B-8970 Poperinge

 

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1