Zoeken

Draagbare piano's

Over Draagbare piano's

Ben je op zoek naar een draagbare piano om aan te kopen? Wil je een draagbare piano met een vast statief of kruisstatief, met een losse pedaal of een vaste module?
Dan is het zeker eens de moeite om ons aanbod draagbare piano’s van Roland, Yamaha, Kawai en Casio te leren kennen.

In onze toonzaal staan diverse modellen die je vrijblijvend kan komen uittesten. Zo kun je een draagbare piano kopen waarvan je de aanslag, de klank en de technische mogelijkheden prettig vindt. Dankzij ons deskundig advies weet je bovendien ook dat dit instrument bij jouw piano-niveau zal aansluiten.

Wat is een draagbare of portable piano?

Een draagbare of portable piano is een digitale piano die dankzij de beperkte omvang gemakkelijk te transporteren is. Het is een erg compacte elektronische piano die je met een vast statief of een X-statief kunt kopen. Daarnaast zijn er portable piano’s waarbij je de keuze hebt tussen een losse pedaal of een vast onderstel met 3 pedalen.

Waarom een draagbare of portable piano kopen?

Een draagbare piano is een erg flexibel instrument. Je neemt het gemakkelijk mee in een auto voor een repetitie buitenshuis, een wekelijkse koorrepetitie, de opluistering van een huwelijk, …
Bij Piano’s Verhulst kan je ook een stevige draagtas kopen zodat je digitale piano goed beschermd wordt.

Daarnaast beschikken de meeste draagbare piano’s over 88 gewogen toetsen, zodat je een goede speeltechniek kunt ontwikkelen.

Voor beginners is een draagbare of portable piano dus een prima beginnerspiano. Voor een beperkt budget kan je immers piano leren spelen en de digitale mogelijkheden ontdekken. Bovendien kan je met of zonder koptelefoon spelen. Tot slot neemt een draagbare piano heel weinig plaats in.

Yamaha P-515 WH Draagbare piano wit

Op voorraad (5 - 10 werkdagen)
  • Natural Wood X toetsenbord met houten toetsen
  • 256 polyfonie
  • 40 klanken, 18 drumsets
  • Dual / split / duo modus
  • USB to device / to host
bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1