Digitale vleugelpiano kopen? - Yamaha Kawai Roland - Piano's Verhulst

Zoeken

Digitale vleugels

Over Digitale vleugels

Wil je een elektrische of digitale vleugelpiano kopen? Dan kunnen we je bij Piano’s Verhulst een ruim aanbod digitale vleugels voorstellen.

Een digitale vleugelpiano voor beginners én gevorderden!

Met een digitale vleugelpiano kan je op elk uur van de dag piano spelen dankzij het verstelbare volume of het aansluiten van een koptelefoon.

Ook als gevorderde pianist kan je een digitale vleugelpiano kopen! Je kunt immers een erg gevarieerd repertoire spelen dankzij de combinatie van diverse klanken en ritmes. Een digitale vleugelpiano biedt tal van mogelijkheden om gemakkelijk te componeren, te verbinden met andere devices, composities op te nemen of zelfs je werk (online) te delen.

Advies in een gespecialiseerde pianowinkel

Bij Piano’s Verhulst kan je een ruim assortiment digitale vleugelpiano’s kopen die speelklaar in de toonzaal staan opgesteld. Je kunt ze dus gemakkelijk uitproberen en onderling vergelijken. We verkopen digitale vleugels en piano’s van kwaliteitsmerken als Yamaha, Kawai, Roland en Casio Premium.

De meeste digitale vleugelpiano-modellen zijn op voorraad en kunnen binnen de 1 tot 3 dagen geleverd worden.

Als je een digitale vleugelpiano koopt, kies je het best voor het instrument dat perfect bij jouw behoeften en muzikale wensen aansluit.

  • Kies voor een digitale vleugelpiano met 88 toetsen.
  • Ook de toetsgevoeligheid is belangrijk. Gewogen toetsen of hammer-action toetsen geven immers een natuurgetrouw gevoel bij het spelen.
  • Een dubbele hoofdtelefoonaansluiting is handig om quatre mains te spelen.
Piano's Verhulst

Adres
Europalaan 1B-1, 8970 Poperinge

BTW Nummer
BE 0832 974 731

Telefoon
+32 (0)57 33 41 89

Adres
info@pianosverhulst.be