Zoeken

Akoestische vleugels

Over Akoestische vleugels

Ben je een beginner of een gevorderde pianist en wil je een eigen akoestische vleugel kopen? Of misschien is het tijd voor een nieuw instrument? Dan is het zeker eens de moeite om ons aanbod akoestische vleugels te leren kennen.

Bij Piano’s Verhulst verkopen we piano’s en vleugels van A-merken zoals Kawai, Yamaha, Roland en Casio Premium die zeker bij jouw speelstijl passen: van akoestische vleugelpiano’s en buffetpiano’s die perfect in je interieur passen, tot digitale piano’ssilent en hybride piano’s die het pianospelen voor jezelf of je medebewoners nóg aangenamer maakt.

In onze toonzaal staan diverse modellen die je vrijblijvend kan komen uittesten. Voor absolute beginners, die nog geen piano kunnen spelen, adviseren we vooral op basis van wat je belangrijk vindt, hoe je je pianospel in de toekomst wil ontwikkelen en je budget. Zo koop je in vertrouwen een piano waarop je graag zal spelen. Bovendien ben je zeker dat dit instrument aansluit bij jouw (toekomstig) artistiek niveau.

Wat is een akoestische vleugel?

Bij een akoestische vleugel speel je op een instrument dat snaren heeft. Deze snaren worden via een mechaniek aangeslagen door hamerkoppen. Deze hamerkoppen komen in beweging door het aanslaan van de toetsen. Dit alles maakt dat de snaar trilt. Deze trilling wordt vervolgens overgebracht naar de zangbodem. Hierdoor ontstaat geluid.

Wat is een stil-akoestische vleugelpiano?

Bij een stil-akoestische vleugelpiano speel je op een akoestisch instrument waarbij je de aanslaggevoeligheid van een vleugel met echte snaren ervaart. Bovendien kun je mét of zonder koptelefoon spelen. Zonder hoofdtelefoon hoor je de klank van een echte akoestische piano. Met hoofdtelefoon zorgt een systeem ervoor dat de hamers de snaren niet meer kunnen raken en je een hoogwaardig digitaal geluid waarneemt.

Het silent systeem kan in bijna elke vleugel ingebouwd worden. Diverse merken bieden piano’s aan waarbij het silent systeem reeds in de fabriek werd ingebouwd. Dit laatste verdient de voorkeur.

Bij Yamaha heet dit systeem ‘SILENT Piano™’. Bij Kawai spreekt men over ‘Anytime’.

Yamaha C1X PE

Vraag onze levertermijn

Yamaha C2X PE

Vraag onze levertermijn

Yamaha C3X PE

Vraag onze levertermijn

Yamaha C5X PE

Vraag onze levertermijn

Yamaha C6X PE

Vraag onze levertermijn

Yamaha C7X PE

Vraag onze levertermijn

Yamaha GB1 PE Vleugelpiano 151 cm zwart hoogglans

Vraag onze levertermijn
  • Compacte vleugel voor kleinere ruimtes
  • Volle, rijke toon
  • Zacht sluitende pianoklep

Yamaha GB1 PWH Vleugelpiano 151 cm wit hoogglans

Vraag onze levertermijn
  • Compacte vleugel voor kleinere ruimtes
  • Volle, rijke toon
  • Zacht sluitende pianoklep

Yamaha GC1 PE Vleugelpiano 161 cm in zwart hoogglans

Vraag onze levertermijn
  • Klankkast van 161 cm
  • Expressieve klankkleur
  • Delicate aanslag

Yamaha GC2 PE Vleugelpiano 173 cm in zwart hoogglans

Vraag onze levertermijn
  • Klankkast 173 cm
  • Rijke, volle klank
  • Schitterend instrument voor diverse muziekstijlen
bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1