Vleugelpiano kopen? Vraag info in échte pianowinkel | Piano's Verhulst

Zoeken

Vleugelpiano's

Over Vleugelpiano's

Ben je een beginner of een gevorderde pianist en wil je een eigen vleugelpiano kopen? Of misschien is het tijd voor een nieuw instrument? Dan loont het zeker de moeite om eens bij ons binnen te springen of onze online webshop te bekijken.

Bij Piano’s Verhulst verkopen we piano’s en vleugelpiano’s van A-merken zoals Kawai, Yamaha, Roland en Casio Premium die zeker bij jouw speelstijl passen. Van akoestische vleugels en buffetpiano’s die perfect in je interieur passen, tot digitale piano’s, silent en hybride piano’s die het pianospelen voor jezelf of je medebewoners nóg aangenamer maakt.

In onze toonzaal staan diverse modellen die je vrijblijvend kan uittesten. Voor absolute beginners, die nog geen piano kunnen spelen, adviseren we vooral op basis van wat je belangrijk vindt, hoe je je pianospel in de toekomst wil ontwikkelen en je budget. Zo koop je in vertrouwen een vleugelpiano waarop je graag zal spelen. Bovendien ben je zeker dat dit instrument aansluit bij jouw (toekomstig) artistieke niveau.

Wat is een akoestische vleugelpiano?

Bij een akoestische vleugelpiano speel je op een instrument dat snaren heeft. Deze snaren worden via een mechaniek aangeslagen door hamerkoppen. Deze hamerkoppen komen in beweging door het aanslaan van de toetsen. Dit alles maakt dat de snaar trilt. Deze trilling wordt vervolgens overgebracht naar de zangbodem. Hierdoor ontstaat geluid.

Wat is een digitale vleugelpiano?

Bij een digitale vleugelpiano speel je op een instrument met een klavier van 88 toetsen. De aanslag van de toetsen activeert hierbij geen snaren, maar wel een sample of opgenomen klank. Bovendien kan je met of zonder koptelefoon spelen.

Kawai GL-10 PE Kleine vleugelpiano zwart hoogglans 153 cm

Vraag onze levertermijn
  • Millennium III mechaniek met ABS-carbon
  • Conische zangbodem van massief sparrenhout
  • "Soft Fall" toetsenklep

Yamaha C1X PE

Vraag onze levertermijn