Zoeken

Betaalmethodes

Wij hebben veiligheid en betrouwbaarheid van het bestel- en betaalproces hoog in het vaandel staan. Je kan er dus vanuit gaan dat alle betalingen veilig en betrouwbaar door ons verwerkt zullen worden. 

Je kunt kiezen uit de volgende betaalmethoden:

  • Bancontact / Mister Cash
  • iDEALĀ 
  • VISA
  • MasterCard
  • Overschrijving op onze rekening
  • Betalen bij afhalen (in de winkel)

Bancontact / Mister Cash
Met Bancontact / Mister Cash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Ruim 80% van de Belgische internetbetalingen worden gedaan met Bancontact / Mister Cash

iDEAL
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Ruim 80% van de Nederlandse internet betalingen worden gedaan met iDEAL. 

Betalen bij afhalen (in de winkel)
Haal je pakketje af in de winkel en betaal cash of via Bancontact, VISA, Mastercard, etc.

Overschrijving op onze rekening
Bij een overschrijving maak je het totaalbedrag zelf over op onze rekening. Je  ontvangt na het plaatsen van je bestelling direct een bevestiging per e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen, zullen wij je bestelling dezelfde dag nog versturen. Gebruik bij betaling altijd het ordernummer, zodat wij de betaling snel kunnen verwerken.

Bankgegevens:
IBAN:
 BE22 0016 3202 9747 – BIC: GEBABEBB
Op naam van Piano’s Verhulst – Mededeling: uw ordernummer

Piano's Verhulst

Adres
Europalaan 1B-1, 8970 Poperinge

BTW Nummer
BE 0832 974 731

Telefoon
+32 (0)57 33 41 89

Adres
info@pianosverhulst.be