Zoeken

Betaalmethoden bij Piano’s Verhulst

Wij hebben veiligheid en betrouwbaarheid van het bestel- en betaalproces hoog in het vaandel staan. Je kan er dus op vertrouwen dat alle betalingen veilig en betrouwbaar door ons verwerkt worden. Bij Piano’s Verhulst ondersteunen we hiervoor verschillende betaalmethoden .

Je kan kiezen uit de volgende betaalmethoden:

  • Bancontact / Mister Cash
  • iDEAL 
  • Overschrijving op onze rekening
  • Betalen bij afhalen (in de winkel)

Bancontact / Mister Cash
Met Bancontact / Mister Cash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Ruim 80% van de Belgische internetbetalingen wordt gedaan met Bancontact / Mister Cash

iDEAL
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je eigen vertrouwde betaalomgeving. Ruim 80% van de Nederlandse internet betalingen worden gedaan met iDEAL. 

Betalen bij afhalen (in de winkel)
Haal je pakketje af in de winkel en betaal cash of via Bancontact.

Overschrijving op onze rekening
Bij een overschrijving maak je het totaalbedrag zelf over op onze rekening. Je  ontvangt na het plaatsen van je bestelling direct een bevestiging per e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag dat voldaan dient te worden. Zodra wij het totaalbedrag hebben ontvangen, zullen wij je bestelling versturen. Gebruik bij betaling altijd het ordernummer, zodat wij de betaling snel kunnen verwerken.

Bankgegevens:
IBAN:
 BE22 0016 3202 9747 – BIC: GEBABEBB
Op naam van Piano’s Verhulst – Mededeling: uw ordernummer

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1