Over ons | Piano's Verhulst - Gespecialiseerde Pianowinkel in Poperinge

Zoeken

Over Piano’s Verhulst

Dries Verhulst - zaakvoerder Piano's Verhulst Poperinge

Piano’s Verhulst is een gespecialiseerde pianowinkel in Poperinge, West-Vlaanderen. Opgericht in 1993 door Bart Verhulst. Als pianist en pianodocent voelde hij de nood aan een lokaal bedrijf met kwalitatieve piano’s voor leerlingen piano en gevorderde pianisten. …

Je kunt bij Piano’s Verhulst terecht voor het kopen en huren van digitale en akoestische piano’s  en vleugels van topmerken zoals Yamaha en Roland. Ook voor het stemmen van je piano of vleugel of het transport van je instrument, kun je bij ons terecht.
Ben je organisator van een concert? Vraag dan ook zeker eens naar onze interessante voorwaarden voor concertverhuur.

Daarnaast is Piano’s Verhulst een gevestigde waarde op vlak van restauratie en herstellingen dankzij de driejarige opleiding ‘Pianotechniek’ die Dries Verhulst in Amsterdam volgde en zijn uitgebreide werkervaring.

Het atelier is het hart van het bedrijf. Alle instrumenten worden er zorgvuldig afgeregeld en in ere hersteld. We werken hiervoor steeds toe naar het origineel van de piano of vleugel uit zijn tijd om zo de specifieke kwaliteiten van het instrument te bewaren.

Naast het mechanische gedeelte van de piano speelt het meubel ook een belangrijke, esthetische rol. Indien je dit wenst, kan het meubel opnieuw gepolijst worden om alle kleine krasjes weg te werken. Verder kunnen wij ook het volledige meubel opnieuw in polyester-lak spuiten, of helemaal opnieuw politoeren zoals de instrumenten vroeger werden afgewerkt.

Piano's Verhulst

Adres
Europalaan 1B-1, 8970 Poperinge

BTW Nummer
BE 0832 974 731

Telefoon
+32 (0)57 33 41 89

Adres
info@pianosverhulst.be