Verzenden en retourneren | Piano's Verhulst Gespecialiseerde pianowinkel

Zoeken

Verzenden en retourneren

Verzenden van bestellingen

In onze online winkel verkopen we kleine producten zoals koptelefoons of voetpedalen, maar ook zware artikelen zoals digitale piano’s.
Dit zorgt voor 3 soorten verzending:

 • pakketzendingen
 • vrachtverzendingen
 • eigen levering door Piano’s Verhulst of door een andere gespecialiseerde transportfirma

Bestel en betaal je vóór 13u, dan wordt je product meestal dezelfde dag nog verstuurd.

Er is een belangrijk verschil tussen pakketzendingen en vrachtverzendingen. Lees aandachtig onze uitleg!

Pakketzendingen

Koop je een accessoire of een kleine draagbare digitale piano, dan wordt dit een pakketzending. De voorwaarde hiervoor is: de langste zijde is maximaal 1,5 m en de totale lengte is maximaal 300cm (1 x lengte + 2 x breedte + 2 x hoogte). Het totale gewicht mag niet hoger zijn dan 30kg. Is jouw pakket groter, dan wordt het automatisch een vrachtzending.

Vanaf een aankoopbedrag van € 99 betaal je geen extra transportkosten voor pakketzendingen in België. Andere Europese landen: vanaf een aankoopbedrag van € 150 betaal je geen extra transportkosten voor pakketzendingen.

Uit welke vervoerders je kan kiezen, hangt onder andere af van de bezorgopties die je hebt geselecteerd en het artikel dat je koopt. Dit wordt vanzelf duidelijk zodra je je product gaat bestellen.

 • Levering via bpost (ook Afhaalpunt / Afhaalautomaat)
 • Levering via PostNL (enkel Nederland, ook Afhaalpunt)
 • Levering via GLS Parcel
 • Afhaling bij Piano’s Verhulst (gratis in onze winkel)
Bestemming Transportkost Gratis vanaf
België € 6,95 € 99
Nederland € 6,95 € 99
Duitsland € 16,95 € 150
Frankrijk € 16,95 € 150
Luxemburg € 16,95 € 150

Vrachtverzendingen

Is je bestelling langer dan 1,5m of zwaarder dan 30kg, dan wordt dit automatisch een vrachtzending.
Een vrachtzending wordt per pallet verstuurd vanwege de grootte en het gewicht. Je bestelling wordt bezorgd tot aan de deur op de begane grond. De vervoerder neemt de pallet meestal niet mee retour. Onze gebruikelijke transporteur voor vrachtzendingen is GLS Freight.

De vervoerders kiezen hun eigen schema voor de bezorging. Houd er rekening mee dat je op het afleveradres op werkdagen van 8.00 tot en met 17.00 uur aanwezig moet zijn om de zending in ontvangst te nemen. Is dit niet het geval dan neemt GLS het pakket weer mee en worden er extra kosten in rekening gebracht. Gezien de omvang van vrachtzendingen worden deze niet bij buren afgeleverd tenzij expliciet vermeld. Je bent altijd zelf verantwoordelijk voor de wijze waarop de zending op het afleveradres in ontvangst wordt genomen.

De digitale piano’s worden in de originele fabrieksverpakking verzonden om veiligheidsredenen. Hierdoor moet u uw bestelling zelf in elkaar zetten, dit kunt u doen aan de hand van de meegeleverde beschrijving. U kan er ook voor opteren om de digitale piano gemonteerd geleverd te krijgen, zie ‘Eigen levering’

Bestemming Transportkost Gratis vanaf
België € 60 € 250
Nederland € 60 € 250
Duitsland € 90 € 500
Frankrijk € 90 € 500
Luxemburg € 90 € 500

Eigen levering

Monteer je de digitale piano liever niet zelf? Dan kan je ervoor kiezen om de piano door onze medewerker in ons magazijn te laten monteren. Onze eigen transportdienst, of een andere gespecialiseerde transportfirma, zal het instrument speelklaar bij je afleveren. In de prijs is het verwijderen en recycleren van het verpakkingsmateriaal inbegrepen. Het genoemde tarief geldt voor bezorgingen op de begane
grond.

Akoestische piano’s en vleugels worden standaard gratis geleverd. Wanneer er extra
hulpmiddelen nodig zijn om het instrument in huis te plaatsen, zoals levering op verdiepingen of met trappen aan de voordeur of binnenshuis, kunnen hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. Gelieve dit steeds duidelijk te vermelden bij je bestelling.

Hou er wel rekening mee dat de bezorging van
gemonteerde (digitale) piano’s meestal niet de volgende dag kan gebeuren. Wanneer
je een instrument aanschaft waarbij je voor onze eigen levering gekozen hebt, neemt een medewerker contact met je op om een afspraak te maken voor de leveringsdatum. Je instrument wordt in de meeste gevallen binnen de tien werkdagen geleverd.

Alle vermelde bedragen in deze voorwaarden kunnen bij uitzondering afwijken.

Bestemming Montage en transport Gratis vanaf
≤ 30km Poperinge € 130 € 2.500
België € 190 € 2.999
Nederland € 190 € 2.999

Retourneren

Ruilen of Retourneren kan binnen de 14 dagen na ontvangst van je bestelling, mits de goederen in originele staat zijn en in de originele verpakking. Producten die gemonteerd zijn en/of gebruikssporen hebben, kunnen niet teruggenomen worden.

Je kan (een deel van) jouw bestelling terugsturen en kiezen voor: Omruiling naar een ander product, terugbetaling of een waardebon (kortingscode).

 1. Retourbon invullen
  download onze retourbon
 2. Inpakken
  Verpak en bescherm het product dat je wil retourneren.
  Gelieve de ingevulde retourbon uit stap 1 bij het pakket te voegen.
 3. Terugsturen
  Verstuur het pakket naar ons terug:
  Piano’s Verhulst
  Europalaan 1B-1
  B-8970 Poperinge