Zoeken

Yamaha b1 PE Buffetpiano zwart hoogglans

Beschikbare varianten

Yamaha b1 PWH Buffetpiano wit hoogglans

  • Klankkast 109 cm
  • Uitstekende prijs-kwaliteit
  • Interessant instapmodel

Yamaha b1 PE Buffetpiano zwart hoogglans

4.559,00

Huurkoop mogelijk op 24, 36 of 48 maanden
Op voorraad in magazijn Yamaha (levering 2 à 3 weken)
In showroom
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

10 jaar garantie
10 jaar garantie
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Gratis levering
Gratis levering
Gratis stembeurt
Gratis stembeurt
In showroom
In showroom

De Yamaha b1 PE is een buffetpiano in zwart hoogglans (polished black).

Deze akoestische piano van Yamaha heeft een hoogte van 109 cm en berust helemaal op de Yamaha-principes, die hun waarde al lang bewezen hebben. Voor een compact budget biedt de b1 een verrassende hoeveelheid Yamaha-kwaliteit.

 

Huurkoop mogelijk op 24, 36 of 48 maanden.
Gedetailleerde voorwaarden in de winkel.

 

Klavier

Yamaha produceert alle klavieren intern. De toetsen van Yamaha-piano’s van de b-serie worden gemaakt van Sitka-sparrenhout. Het hout wordt natuurlijk gedroogd gedurende zes tot 24 maanden en vervolgens verder geacclimatiseerd in Yamaha’s computergestuurde ovens. Aangezien het meeste hout in een pianotoets niet wordt afgelakt, profiteren Yamaha-toetsen van de strikte droog- en acclimatiseerprocedures. Dankzij deze stringente behandelingen worden de toetsen niet beïnvloed door veranderingen in temperatuur en vochtigheid.

 

Mechaniek

Een pianomechaniek moet bestand zijn tegen voortdurende schokken, maar ook tegen veranderingen in temperatuur en vochtigheid. Yamaha maakt gebruik van zijn gepatenteerde technologie voor het drogen en lijmen van esdoorn – het meest gebruikte materiaal – voor een zeer nauwkeurig en duurzaam mechaniek. Elk van de 5500 mechaniekonderdelen wordt in eigen huis geproduceerd! Machines die door Yamaha zijn ontwikkeld stellen ons in staat een ongelooflijke nauwkeurigheid te bereiken. Gaten voor kapsels bijvoorbeeld, worden geboord met een precisie van 0,05 millimeter. Yamaha was de eerste fabrikant in de wereld die een middenbalk van aluminium ontwikkelde. Omdat aluminium rails bestand zijn tegen vervorming en niet worden beïnvloed door temperatuurveranderingen, kan de afwijking in het aanslagpunt tot een minimum worden beperkt.

 

Zangbodem

b2- en b3-modellen beschikken over een massief sparrenhouten zangbodem. Het zangbodemmateriaal is afkomstig uit Noord-Amerika, waar de seizoenstemperaturen en hoogte ideaal zijn voor het kweken van sparrenhout van hoge kwaliteit. De zangbodems van de b2 en b3 worden in de eigen Kitami-faciliteit van Yamaha vervaardigd, dat gespecialiseerd is in houtbewerkingsprocessen – van de selectie van hout door onze eigen ‘hout-scouts’ en het acclimatisateerproces, tot aan de productie van de piano-onderdelen – uitsluitend voor Yamaha.

Technische kenmerken

Gewicht 193 kg
Afmetingen 149 × 54 × 109 cm
Kleur

Merk

Conditie

Aantal pedalen

3

Aantal toetsen

88

Garantie

5 jaar

Mechaniek

Yamaha

Witte toetsen

Acrylhars

Zwarte toetsen

Fenolhars met houten vulling

Huurformule

Piano huren, Piano huurkopen

Media & downloads

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1