Zoeken

Digitale piano huurkopen

Digitale piano huurkopen bij Piano's Verhulst in Poperinge

Op zoek naar een uitstekende digitale piano voor je pianolessen?
Bij Piano’s Verhulst ben je aan het juiste adres!

Word de virtuoos van je eigen woonkamer en kies meteen voor een uitstekende digitale piano in de huurkoop-formule mét gratis pianobankje en koptelefoon!

Onze digitale piano’s die je kan huurkopen, zijn instrumenten uit de Clavinova-reeks van Yamaha. Deze uitstekende digitale piano’s bieden een scala aan voordelen waardoor deze piano’s je ondersteunen in de ontwikkeling van je techniek en muzikaliteit.

Maar dat is nog niet alles…
De piano’s die je in onze huurkoop-formule kunt kiezen, zijn gedetailleerder uitgewerkt dan de lagere reeksen. Dit zie je vooral terug in het klavier. Het klavier is nog verfijnder uitgewerkt, waardoor de aanslag nog meer lijkt op die van een akoestische piano. Vanaf de Yamaha Clavinova CLP 745 hebben de toetsen zelfs een houten afwerking, wat het authentieke speelgevoel nog verder benadrukt. Daarnaast zijn de luidsprekers van topkwaliteit, waardoor het geluid gedetailleerder, voller en realistischer klinkt.

Digitale piano’s die je kan huurkopen, zijn altijd splinternieuwe piano’s. Bovendien kan je meteen kiezen uit de diverse afwerkingen zoals de stijlvolle witte Yamaha Clavinova CLP 745 WH. Binnen onze standaard huurformule, zijn alle huurpiano’s zwart en kan je niet kiezen voor een andere kleur.

En er is nog veel meer te ontdekken!
Bij het kiezen voor onze huurkoop-formule, geniet je namelijk van unieke voordelen zoals een gratis in hoogte verstelbaar pianobankje en gratis* gemonteerde levering op de begane grond. Zo kan je meteen beginnen spelen! Geen gedoe met enorme kartonnen dozen en grote stukken piepschuim. Wij zorgen voor een milieuvriendelijke recyclage van al het verpakkingsmateriaal!

Met de huurkoop-formule blijft de piano steeds bij jou waardoor je kan meegroeien met de creatieve mogelijkheden van het instrument. Of je nu je eigen melodieën wil componeren of je aan de slag wil gaan met het combineren van verschillende klanken; de piano staat klaar om jouw muzikale ideeën tot leven te brengen.
Na het voltooien van de afgesproken termijnen, is de piano helemaal van jou. Je hoeft ‘m nooit meer in te ruilen.

Kortom…
Kiezen voor een digitale piano uit onze huurkoop-formule betekent dat je meteen een uitstekend instrument hebt voor jarenlang speelplezier, met ongeëvenaarde kwaliteit en heel wat creatieve mogelijkheden. En dat je dus dankzij deze formule de aankoop kan spreiden, is mooi meegenomen!

Waarom digitale piano huurkopen
bij Piano’s Verhulst?

  • Flexibiliteit: aankoop van piano wordt gespreid
  • Splinternieuwe piano’s uit topreeksen van Yamaha
  • Keuze in afwerking, ook witte digitale piano’s
  • Klavier is nog verfijnder uitgewerkt voor een authentiek speelgevoel
  • Luidsprekers van topkwaliteit
  • Meer creatieve mogelijkheden op vlak van klanken, ritme, opname, …
  • Na afgesproken termijn blijft piano van jou
  • Gratis gemonteerde levering begane grond*

Al vanaf 67 euro / maand

Heb je nog vragen?

Aarzel niet om ons te contacteren: je kan ons bellen (057 33 41 89) of mailen (info@pianosverhulst.be). En je bent natuurlijk steeds welkom in onze winkel! Onze openingsuren vind je onderaan in de footer van deze website en buiten deze openingsuren ben je elke werkdag tot 20.00 u. welkom op afspraak.

We staan graag klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste digitale piano die bij jouw ambities past!

Ben je benieuwd naar onze andere formules?

Je kan bij ons ook een digitale piano huren of een akoestische piano huren

* Tot slot…

Bericht aan alle online lezers die in crescendo op zoek gaan naar nóg meer details over het huurkopen van een piano:

We zouden jullie dolgraag het volledige contract hier laten zien, maar we moeten toegeven dat we een beetje geheime agenten zijn. De concurrentie loert overal en we willen niet dat ze onze geniale betaalvoorwaarden en contract-ontsnappingsroutes ontdekken. Dus, voor alle details die je hart sneller laten kloppen, nodigen we je uit om langs te komen in onze winkel. We beloven je een exclusieve voorstelling van ons meesterplan, inclusief voorspeelmoment op diverse piano’s en een lekkere kop koffie!

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1