3 schitterende jubileumacties bij Piano's Verhulst | Piano's Verhulst

Zoeken

3 schitterende jubileumacties bij Piano’s Verhulst

Ter gelegenheid van ons 30-jarige jubileum, hebben we 3 schitterende jubileumacties die elke pianoliefhebber, beginner tot gevorderd, zal bekoren!

In onze eerste actie bieden we tot 31 december 2023 steeds 10% korting bij aankoop van een nieuwe akoestische, silent of transakoestische piano of vleugelpiano van Yamaha.

Voor de tweede jubileumactie kan je tot en met 30 september 2023 bij aankoop van een nieuwe digitale piano, in de webshop of in de toonzaal, kans maken om de volledige aankoopprijs terug te winnen. Voor de tweede en derde prijs voorzien we respectievelijk een pianobankje in hoogte verstelbaar en een koptelefoon.

De derde jubileumactie biedt aan 1 pianist die een nieuw huurcontract afsluit vóór 30 september 2023 de unieke kans om 12 maanden lang gratis te genieten van een huurpiano, digitaal of akoestisch. De winnaar van de tweede prijs mag 3 maanden lang kosteloos spelen op een huurpiano. De winnaar van de derde prijs ontvangt thuis een compact pianobankje.

Alle details over deze jubileumacties kan je nalezen op deze pagina.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

30 jaar Piano's Verhulst

30 jaar Piano’s Verhulst

Van een kleine winkel in hartje Poperinge tot een eigen toonzaal met atelier en magazijn en alles ertussenin… Piano’s Verhulst heeft de voorbije 30 jaar niet stilgezeten! Bart Verhulst, pianist en pianodocent aan de Kunstacademie in Poperinge en Ieper, startte 30 jaar geleden het bedrijf Piano’s Verhulst op. Hij was immers gedreven om pianomuziek en …


Lees meer