Zoeken

3 schitterende jubileumacties bij Piano’s Verhulst

Ter gelegenheid van ons 30-jarige jubileum, hebben we 3 schitterende jubileumacties die elke pianoliefhebber, beginner tot gevorderd, zal bekoren!

In onze eerste actie bieden we tot 31 december 2023 steeds 10% korting bij aankoop van een nieuwe akoestische, silent of transakoestische piano of vleugelpiano van Yamaha.

Voor de tweede jubileumactie kan je tot en met 30 september 2023 bij aankoop van een nieuwe digitale piano, in de webshop of in de toonzaal, kans maken om de volledige aankoopprijs terug te winnen. Voor de tweede en derde prijs voorzien we respectievelijk een pianobankje in hoogte verstelbaar en een koptelefoon.

De derde jubileumactie biedt aan 1 pianist die een nieuw huurcontract afsluit vóór 30 september 2023 de unieke kans om 12 maanden lang gratis te genieten van een huurpiano, digitaal of akoestisch. De winnaar van de tweede prijs mag 3 maanden lang kosteloos spelen op een huurpiano. De winnaar van de derde prijs ontvangt thuis een compact pianobankje.

Alle details over deze jubileumacties kan je nalezen op deze pagina.


Zomervakantie bij Piano's Verhulst

Zomervakantie 2024 bij Piano’s Verhulst

Ook bij Piano’s Verhulst schakelen we even over naar vakantie-modus. Van maandag 8 juli tot en met vrijdag 12 juli 2024 kan je bij ons terecht op afspraak. Vanaf zaterdag 13 juli tot en met zondag 4 augustus 2024 trekken we er met ons gezin op uit en zijn onze winkel en het atelier gesloten.Vanaf …


Lees meer

Paasvakantie 2024

We waaien even uit aan zee… Onze winkel is terug open op zaterdag 6 april van 10u tot 12u. Piano stemmen? Stemafspraken kan je voortaan zelf inplannen via onze tool.Je kan uiteraard ons steeds bereiken via 057 33 41 89.


Lees meer
30 jaar Piano's Verhulst

30 jaar Piano’s Verhulst

Van een kleine winkel in hartje Poperinge tot een eigen toonzaal met atelier en magazijn en alles ertussenin… Piano’s Verhulst heeft de voorbije 30 jaar niet stilgezeten! Bart Verhulst, pianist en pianodocent aan de Kunstacademie in Poperinge en Ieper, startte 30 jaar geleden het bedrijf Piano’s Verhulst op. Hij was immers gedreven om pianomuziek en …


Lees meer
bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1