Zoeken

Open tijdens herfstvakantie!

Piano's Verhulst is open tijdens de herfstvakantie 2021

Eindelijk even uitblazen dankzij een verlengd weekend en voor velen ook een weekje herfstvakantie. Dat is fijn!

Mocht je nog op zoek zijn naar een akoestische piano, een digitale huurpiano, een hybride vleugelpiano of een piano om te huurkopen, dan kan je bij ons terecht tijdens de herfstvakantie.

Wij blijven open op woensdagnamiddag van 13u tot 17u30, op vrijdag van 10u tot 12u en van 13u tot 17u30 en op zaterdag van 10u tot 12u.
Wil je graag op een ander moment langskomen, dan kan je steeds een afspraak maken via onze online agenda.

Verlof

Van maandag 8 november tot en met maandag 15 november 2021 gaan we er even tussenuit. We blijven graag telefonisch en per mail bereikbaar. De toonzaal zal wel gesloten zijn.


Paasvakantie 2024

We waaien even uit aan zee… Onze winkel is terug open op zaterdag 6 april van 10u tot 12u. Piano stemmen? Stemafspraken kan je voortaan zelf inplannen via onze tool.Je kan uiteraard ons steeds bereiken via 057 33 41 89.


Lees meer
30 jaar Piano's Verhulst

30 jaar Piano’s Verhulst

Van een kleine winkel in hartje Poperinge tot een eigen toonzaal met atelier en magazijn en alles ertussenin… Piano’s Verhulst heeft de voorbije 30 jaar niet stilgezeten! Bart Verhulst, pianist en pianodocent aan de Kunstacademie in Poperinge en Ieper, startte 30 jaar geleden het bedrijf Piano’s Verhulst op. Hij was immers gedreven om pianomuziek en …


Lees meer
bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1