Online shop blijft open. | Piano's Verhulst

Zoeken

Online shop blijft open.

piano huren huurkoop piano verhuur

De toonzaal van Piano’s Verhulst blijft nog even gesloten. De richtlijnen van de overheid om de verspreiding van het Corona-virus zo goed mogelijk in te dijken, blijven ook voor handelszaken van kracht.
Maar onze online webshop blijft natuurlijk wél open! Elke dag, 24/7.

Stemafspraak? Van zodra het weer kan…

De reeds geplande stemafspraken kunnen voorlopig niet doorgaan. Deze plannen we zo snel mogelijk opnieuw in. Hiervoor nemen we telefonisch contact op met onze klanten.

Wil je een stemafspraak inplannen? Dan kun je alvast ons invulformulier invullen of ons een mailtje sturen. We nemen contact met je op om een geschikte datum te vinden van zodra de overheid dit opnieuw toelaat.

Advies? We staan je graag telefonisch te woord!

Ben je op zoek naar een digitale piano? Wil je advies bij de aankoop van een (stil-akoestische) piano? Dan kun je ook steeds telefonisch bij ons terecht.

Online shop blijft wél open.

Jouw digitale piano van Roland, Yamaha, Kawai én Casio Premium kan je gemakkelijk via onze webshop aankopen. Ook levering aan huis, al dan niet gemonteerd, blijft eveneens mogelijk.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

30 jaar Piano's Verhulst

30 jaar Piano’s Verhulst

Van een kleine winkel in hartje Poperinge tot een eigen toonzaal met atelier en magazijn en alles ertussenin… Piano’s Verhulst heeft de voorbije 30 jaar niet stilgezeten! Bart Verhulst, pianist en pianodocent aan de Kunstacademie in Poperinge en Ieper, startte 30 jaar geleden het bedrijf Piano’s Verhulst op. Hij was immers gedreven om pianomuziek en …


Lees meer
Onze winkel is open op zaterdagnamiddag in september!

In september open op zaterdagnamiddag!

Een piano huren of huurkopen? Ga je voor een akoestische, hybride of digitale piano? Wil je liever een witte digitale piano of ben je op zoek naar een klassieke huiskamerpiano in zwart hoogglans? We helpen je graag op weg! Dan kan je in september ook in onze toonzaal langskomen op zaterdagnamiddag van 13u30 tot 17u. …


Lees meer

Zomervakantie 2022

Piano’s Verhulst blijft tijdens de maanden juli en augustus steeds open op afspraak. Check onze beschikbaarheid via onze online agenda en boek tijdens de zomervakantie een afspraak wanneer het jou het beste past! De toonzaal sluit even de deuren vanaf donderdag 21 juli tot en met zaterdag 30 juli 2022. We wensen je een fijne …


Lees meer