Zoeken

Online shop blijft open.

piano huren huurkoop piano verhuur

De toonzaal van Piano’s Verhulst blijft nog even gesloten. De richtlijnen van de overheid om de verspreiding van het Corona-virus zo goed mogelijk in te dijken, blijven ook voor handelszaken van kracht.
Maar onze online webshop blijft natuurlijk wél open! Elke dag, 24/7.

Stemafspraak? Van zodra het weer kan…

De reeds geplande stemafspraken kunnen voorlopig niet doorgaan. Deze plannen we zo snel mogelijk opnieuw in. Hiervoor nemen we telefonisch contact op met onze klanten.

Wil je een stemafspraak inplannen? Dan kun je alvast ons invulformulier invullen of ons een mailtje sturen. We nemen contact met je op om een geschikte datum te vinden van zodra de overheid dit opnieuw toelaat.

Advies? We staan je graag telefonisch te woord!

Ben je op zoek naar een digitale piano? Wil je advies bij de aankoop van een (stil-akoestische) piano? Dan kun je ook steeds telefonisch bij ons terecht.

Online shop blijft wél open.

Jouw digitale piano van Roland, Yamaha, Kawai én Casio Premium kan je gemakkelijk via onze webshop aankopen. Ook levering aan huis, al dan niet gemonteerd, blijft eveneens mogelijk.


Paasvakantie 2024

We waaien even uit aan zee… Onze winkel is terug open op zaterdag 6 april van 10u tot 12u. Piano stemmen? Stemafspraken kan je voortaan zelf inplannen via onze tool.Je kan uiteraard ons steeds bereiken via 057 33 41 89.


Lees meer
30 jaar Piano's Verhulst

30 jaar Piano’s Verhulst

Van een kleine winkel in hartje Poperinge tot een eigen toonzaal met atelier en magazijn en alles ertussenin… Piano’s Verhulst heeft de voorbije 30 jaar niet stilgezeten! Bart Verhulst, pianist en pianodocent aan de Kunstacademie in Poperinge en Ieper, startte 30 jaar geleden het bedrijf Piano’s Verhulst op. Hij was immers gedreven om pianomuziek en …


Lees meer
bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1