Kawai CA79 PE | Piano's Verhulst

Zoeken

Kawai CA79 PE

3.499,-

Bijhorende accessoires

Yamaha HPH MT5 B - studio koptelefoon zwart

De Yamaha HPH MT5 B is een lichtgewicht (250 g), zwarte over-ear koptelefoon met een uiterst lange rechte kabel van 3 meter. Verstelbare hoofdband, draaibare oorschelpen en zachte oorkussens in glad synthetisch leer, zorgen voor een optimaal draagcomfort. Ook verkrijgbaar in het wit.

Inclusief draagtras en vergulde 6.3 mm adaptor zodat je de koptelefoon meteen kan gebruiken bij zowel kleine als grote jack-ingangen.

Yamaha HPH MT7 B - studio monitor koptelefoon zwart

De Yamaha HPH MT7 B Studio Monitor koptelefoon is een zwarte circumaurale koptelefoon die ontwikkeld werd om zeer precies de meest subtiele nuances van het brongeluid weer te geven. Naast mixen en opnemen in de studio, is de HPH-MT7 perfect om uren te spelen op een digitale of hybride piano of op een piano met een silent systeem. Deze hoofdtelefoon beschikt immers over zachte oorkussens, een verstelbare hoofdband en draaibare oorschelpen.
Inclusief gevoerde opberghoes.

Discacciati Basic pianobank - zwart hoogglans / skai

De Discacciati Basic is een kwalitatieve pianobank in zwart hoogglans met een zitting in kunstleer (skai). Deze pianokruk is in hoogte verstelbaar. Met zijn moderne afwerking past hij perfect bij akoestische piano's die eveneens in hoogglans afgewerkt zijn. Deze pianobank wordt in een stevige doos mét bevestigingsgereedschap geleverd. Je dient enkel de 4 poten nog te bevestigen.

Discacciati pianobank 805 hydraulisch

 

De Discacciati 805 hydraulische pianobank is een stevige, in hoogte verstelbare pianokruk. Dankzij het zitkussen in kunstleer zit je comfortabel aan je piano of vleugel. Met de hydraulische hendel verander je de hoogte van deze pianobank moeiteloos. De stevige metalen constructie zorgt voor een optimale stabiliteit.

 

Discacciati pianobank 810 hydraulisch

 

De Discacciati 810 hydraulische pianobank is een stevige, in hoogte verstelbare pianobank. Dankzij het grote zitkussen zit je comfortabel aan je piano of vleugel. Met de 2 hydraulische hendels verander je de hoogte van deze pianobank moeiteloos. De stevige metalen constructie zorgt voor een optimale stabiliteit.

 

Maak een afspraak
Artikelnummer: CA79PE

Beschrijving Kawai CA79 PE

Extra informatie

Gewicht 75 kg
Afmetingen 146 × 46 × 93 cm
Aantal klanken

66

Aantal pedalen

3

Aantal toetsen

88

Kleur

Conditie

Display

Ja – LCD touchscreen

Garantie

5 jaar

Klavier

Grand Feel III (88 houten toetsen)

Merk

Polyfonie

256

Stroomverbruik

50 W

Toetsenklep

Ja – Uitschuifbaar

Touchscreen

Ja

Vermogen

50 W x 2

Over Kawai

De visionaire geest van Koichi Kawai, onze oprichter, legde een grondslag met veel ambities en is de belangrijkste reden waarom de naam Kawai sinds 1927 een synoniem voor innovatie is. Steeds op zoek naar nieuwe materialen en technologieën die klank, speelgevoel, stabiliteit en waarde verbeteren, heeft Kawai als eerste de weg voor de grootste veelzijdigheid aan innovaties in de piano-industrie bereid. Daartoe behoren bijvoorbeeld aluminium onderdelen van het mechaniek, langzaam sluitende toetsenkleppen, bijzonder verharde lessenaars en natuurlijk het revolutionaire gebruik van ABS carbon voor de mechanieken van het klavier.

De hartstocht voor innovaties geldt ook voor elektronische muziekinstrumenten. Kawai produceerde de eerste digitale piano met compleet van hout vervaardigde toetsen - evenzo het eerste klavier dat een echte imitatie van een vleugelmechaniek was, de eerste geïntegreerde cd-recorder en de eerste digitale piano met een echte houten zangbodem als vervanging voor de luidsprekers.

In deze nooit eindigende verdere ontwikkeling zien we onze uitdading conform onze leuze - the future of the piano.

Naar de Kawai website

Alternatieven in deze prijsklasse

Piano's Verhulst

Adres
Europalaan 1B-1, 8970 Poperinge

BTW Nummer
BE 0832 974 731

Telefoon
+32 (0)57 33 41 89

Adres
info@pianosverhulst.be