Zoeken

Kawai CA79 BDigitale piano zwart

Beschikbare varianten

Kawai CA79 BDigitale piano zwart

3.269,00

Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

5 jaar garantie
5 jaar garantie
Gratis levering
Gratis levering
Gemonteerde levering mogelijk.
Gemonteerde levering mogelijk.
Makkelijke montage.
Makkelijke montage.

Kawai CA79 B beschikt over Grand Feel III mechaniek met houten toetsen

De Kawai CA79 B beschikt over het Grand Feel III mechaniek met houten toetsen dat een buitengewoon realistisch speelgevoel geeft.
De lengte van de toetsen van het Grand Feel III mechaniek (van de voorkant van de toets tot en met de pen van de balansbalk) is langer dan bij andere digitale piano’s. Alle 88 zwarte en witte toetsen zijn uit lange houten onderdelen vervaardigd. De witte toetsen zijn uitgerust met op ivoor lijkend beleg.
De hamers met gegradueerde gewichten laten een echt vleugelgevoel ontstaan. Bovendien zijn in het voorste gedeelte van iedere toets van het Grand Feel III klavier gewichten aangebracht, zodat een nog betere balans tussen een sterk fortissimo (zonder vermoeidheidsverschijnselen) en een perfecte controle in het pianissimo mogelijk is. Het klavier is met het Grand Feel III mechaniek met drukpunt-simulatie uitgerust, wat voor een perfecte controle bij pianissimo-passages zorgt.
Tot slot zorgt het 3-voudige sensorsysteem voor een optimale repetitie en spelcontrole.

 

De Kawai CA79 zwarte digitale piano met de klank van een Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel

De schitterende klank van de Kawai SK-EX concertvleugel vormt het hart van de nieuwe CA79.
Om de indrukwekkende klank van de Shigeru vleugel zo natuurgetrouw mogelijk te kunnen reproduceren, heeft Kawai de nieuwe SK-EX Rendering klankopwekking ontwikkeld. Deze wordt gekenmerkt door een Multi-Channel-sampling met hoge resolutie van alle 88 toetsen, gecombineerd met de nieuwste resonantie modelling technologie. Dankzij deze technologie wordt meer levendige en authentieke klankveranderingen bij een dynamisch spel mogelijk. En die complexe totale klank – samengesteld uit de snaren, de pedalen en vele andere onderdelen van een akoestische concertvleugel – geeft de speler het gevoel alsof hij achter een echt akoestisch instrument zit.

 

360° luidsprekersysteem

Het luidsprekersysteem van de CA79 zorgt, dankzij zijn unieke 360 graden afstraalgedrag, dat de klank overal in de ruimte met gelijkblijvende kwaliteit goed hoorbaar is.

 

Ruime keuze uit akoestische pianoklanken en extra klanken

De Kawai CA 79 bevat akoestische pianoklanken en een grote keuze aan extra klanken. De Sigeru Kawai SK-EX concertvleugel hadden we reeds vermeld. Maar daarnaast kan je ook de middelgrote Shigeru Kawai vleugel SK-5 en de akoestische Kawai piano K-60 kiezen om ook eens verschillende klankkarakteristieken van verschillende afmetingen van vleugels of de karakteristiek van een akoestische piano te leren kennen.
Behalve over de akoestische pianoklanken beschikt de CA79 over een uitgebreide keuze aan andere klanken, zoals bijv. E-piano´s, Hammond- of kerkorgel, strijkers- of ook koorklanken, die de pianist een zeer afwisselend spel van de meest uiteenlopende genres laat ontdekken.
De Dual modus maakt het gelijktijdig spelen van twee verschillende klanken (bijv. vleugel en strijkers) op het klavier mogelijk, terwijl de Split modus een onderverdeling van het klavier in een linker- en een rechterhelft mogelijk maakt.

 

Verander het klankkarakter van de Kawai CA79 met de Virtual Technician

Met de geïntegreerde Virtual Technician functie in de Kawai CA79 B kan het klankkarakter van de gekozen akoestische piano-, clavecimbel- of E-pianoklank eenvoudig via de display worden veranderd. Zo kan je bijvoorbeeld de intensiteit van de resonanties van snaren, dempers en klankkast of het geluid van de terugvallende hamers instellen. Je kan zelfs de toonhoogte en het volume van enkele afzonderlijke tonen veranderen en vervolgens op een favoriete geheugenplaats opslaan.

 

Bluetooth® MIDI en Bluetooth® AUDIO

Naast de MIDI aansluitingen, waarmee je verbinding met andere MIDI toestellen maakt, is de CA79 digitale piano ook met Bluetooth MIDI en Bluetooth Audio uitgerust. Hierdoor kan je draadloos communiceren met smart devices zoals een smartphone of tablet.
De nieuwe communicatiestandaard van Kawai geeft bovendien de mogelijkheid de CA79 helemaal door iOS of ondersteunde Android apparaten aan te sturen en dat eenvoudig met behulp van Bluetooth MIDI.

 

CA79 bevat USB to device met MP3/WAV-opname en weergave

De CA79 is met USB-aansluitingen uitgerust zodat je gegevens direct op een USB geheugenmedium kan opslaan of van een USB geheugenmedium direct in de digitale piano kan inladen.
Ook het directe afspelen van songs van je lievelingsartiest in MP3- of WAV-formaat is mogelijk. Je kan ook je eigen spel in het MP3- of WAV-formaat opnemen en bijvoorbeeld aan je vrienden per e-mail sturen, de songs op een smartphone of een computer beluisteren of op je computer op een cd branden.

 

Nieuw touchscreen voor intuïtieve navigatie

Door de nieuwe Touchscreen software is de bediening van de CA79 nog eenvoudiger en intuïtiever geworden. Je hebt meteen toegang tot alle klanken en functies. Ook de andere functies zijn bijzonder gemakkelijk te vinden en in te stellen.
De Kawai CA79 bestaat ook in het wit (Kawai CA79 WH) of in zwart hoogglans (Kawai CA79 PE).

 

Technische kenmerken

Gewicht 75 kg
Afmetingen 146 × 46 × 93 cm
Aantal klanken

66

Aantal pedalen

3

Aantal toetsen

88

Conditie

Display

Ja – LCD touchscreen

Garantie

5 jaar

Klavier

Grand Feel III (88 houten toetsen)

Merk

Polyfonie

256

Stroomverbruik

50 W

Toetsenklep

Ja – Uitschuifbaar

Touchscreen

Ja

Vermogen

50 W x 2

Kleur

Alternatieven in deze prijsklasse

Yamaha Clavinova CLP 745 PE Digitale piano zwart hoogglans

Op voorraad (Levering 5 tot 10 werkdagen)
  • GrandTouch-S-klavier
  • Houten toetsen
  • Bluetooth-connectie: audio / MIDI
  • 2x 16cm speakers en 2x 50W versterkers
bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1