Zoeken

Yamaha Clavinova CLP 775 B Digitale piano zwart

Yamaha Clavinova CLP 775 B Digitale piano zwart

3.830,00

Catalogusprijs: 4.772,00
Huurkoop mogelijk op 36 maanden
Op voorraad (Levering 5 - 10 werkdagen)
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

5 jaar garantie
5 jaar garantie
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Gratis levering
Gratis levering
Gemonteerde levering mogelijk.
Gemonteerde levering mogelijk.
Makkelijke montage.
Makkelijke montage.

De Yamaha Clavinova CLP 775 B is een uiterst veelzijdige digitale piano van Yamaha. Deze piano maakt gebruik van geavanceerde technologie om zo de beleving voor de pianist én de luisteraar tot op het hoogste niveau te tillen.

De magnifieke vleugelklanken zijn afkomstig van de Yamaha CFX concertvleugel, maar daarnaast kan je ook kiezen voor de warme klanken van de Weense Bösendorfer Imperial. De realistische, gegradeerde aanslag garandeert een authentiek speelgevoel zoals bij een akoestische vleugelpiano. Bovendien heeft het deze digitale piano een Grand Touch klavier met houten toetsen uit massief, gedroogd hout. De oppervlakte van de witte toetsen is gemaakt van synthetisch ivoor; de zwarte toetsen van synthetisch ebbenhout. De antislip-laag bezorgt de pianist extra controle.

 

Huurkoop Yamaha CLP 775

Huurkopen gespreid over 36 maanden

 • Prijs per maand: 107 euro
 • Voorschot: 380 euro
 • Afkoopoptie: 740 euro

 

Yamaha Clavinova CLP 775 B in een notendop

De Yamaha CLP 775 B beschikt voer een GrandTouch klavier

 • GrandTouch klavier. Dit nieuwste toetsmechaniek van Yamaha zorgt voor een breed dynamisch bereik en een getrouwe respons op elke aanslagnuance.
 • Het toetsenbord heeft 88 houten toetsen.
 • De grotere lengte van GrandTouch-toetsen zorgt ervoor dat de pianist meer hefboomeffect ervaart bij het bespelen van het achterste gedeelte van de toetsen. Dit garandeert een betere expressieve beheersing tijdens het pianospel.
 • Sterk absorberende witte toetsen met een oppervlakte van synthetisch ivoor en zwarte toetsen van synthetisch ebbenhout voorkomen wegslippen tijdens het spelen.
 • 88 lineair gegradeerde hamers: de Yamaha CLP 775 beschikt over het eerste klavier van een digitale piano dat over realistische verzwaring beschikt op elke toets.
  Elke toets van een vleugelpiano heeft een ander gewicht. Dit komt omdat de snaren van een noot dunner en korter zijn in het hogere register en dikker en langer zijn in het lagere register. Het GrandTouch klavier is het eerste klavier dat deze gegradeerde aanslag met verschillende gewichten en toets-terugval bij elke toets getrouw weergeeft.

Indrukwekkende geluidskwaliteit

 • De vleugelpianoklanken zijn opgenomen van verschillende wereldberoemde concertvleugels zoals de CFX concertvleugel van Yamaha en de Imperial van het Weense pianomerk Bösendorfer. Yamaha reproduceert de specifieke kenmerken van deze concertvleugels door zorgvuldig het volledige toonbereik van elk van de 88 toetsen op te nemen. Men maakt hierbij kleine aanpassingen om de meest harmonieuze tonen die eigen zijn aan die specifieke concertvleugel, vast te leggen.
 • Fantastische beleving van het geluid van een vleugelpiano, ook met een koptelefoon dankzij binaurale sampling. Dit is een samplingmethode waarbij speciale microfoons op het hoofd van een paspop worden geplaatst in dezelfde positie als de oren van een pianist. Zo worden de pianogeluiden vastgelegd zoals ze in werkelijkheid zouden klinken.
 • Deze Yamaha CLP 775 beschikt als één van de eerste digitale instrumenten van Yamaha over de klank van de fortepiano. Dit biedt pianisten een schitterende kans om werken van onder meer Mozart, Beethoven en Chopin te spelen met de oorspronkelijke klanken van een fortepiano.

Demperpedaal met vleugelrespons

 • De demperpedaal detecteert elke indrukdiepte waardoor halfpedaalfunctie mogelijk is. Hierdoor kan de pianist heel genuanceerd de pedaal gebruiken wat invloed heeft op de diepte en het karakter van het pianogeluid.

Bedieningspaneel met touch-sensoren

 • LCD-display
 • Het bedieningspaneel met touch-sensoren geeft enkel tekst weer als het instrument aan staat.

Handige functies voor extra creativiteit

 • Muziekbibliotheek met studies van Hanon, Bayer, Czerny en Burgmüller. Gebruik deze ingebouwde songs om afzonderlijk je linker- of rechterhand te oefenen.
 • Rhythm Playback: deze digitale piano heeft 20 verschillende ritmepatronen (drums en basbegeleiding). Hierdoor kan je het oefenen interessanter maken, maar je kan ook je creativiteit verder ontwikkelen door achtergondmuzikanten toe te voegen.
 • Gratis Smart Pianist App: handige app voor smartphones en tablets in combinatie met deze Yamaha digitale piano.
 • Songrecorder met meerdere sporen. Met 1 druk op de knop kan je je pianospel opnemen. Bovendien kan je tot 16 sporen opnemen voor gelijktijdige weergave. Hierdoor kan je je linker- en rechterhand afzonderlijk opnemen of je kan partijen spelen met andere klanken en die samen afspelen.
 • USB-audiorecorder. Je kan je pianospel op een USB-stick opnemen in een audiobestand zodat je deze later kunt opslaan en weergeven op je computer.
 • Draadloze verbinding voor Bluetooth Audio. Je kan je eigen muziek via het audiosysteem van je instrument weergeven aan de hand van jouw smartphone of tablet met bluetooth.

Technische kenmerken

Gewicht 72 kg
Afmetingen 147 × 47 × 97 cm
Merk

Reeks digitaal

Garantie

2 jaar + 3 jaar mits registratie

Huurformule

Piano huurkopen

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1