Zoeken

Digitale piano kopen

Yamaha CSP 150 B - Yamaha digitale piano zwart

Een digitale piano kopen

 

Een digitale piano of een elektrische piano is een handig instrument voor beginnende pianisten. Als je een digitale piano koopt, kan je gemakkelijk in stilte oefenen dankzij het verstelbare volume of het aansluiten van een koptelefoon.

Maar ook als gevorderde pianist kan je een digitale piano kopen om zo een gevarieerd repertoire te spelen dankzij de combinatie van diverse klanken en ritmes. Een elektrische piano biedt tal van mogelijkheden om gemakkelijk te componeren, te verbinden met andere devices, composities op te nemen of zelfs je werk (online) te delen.

Bij Piano’s Verhulst kan je een ruim assortiment digitale piano’s kopen die speelklaar in de toonzaal staan opgesteld om uit te komen testen. We verkopen ook digitale vleugelpiano’s en buffetpiano’s van kwaliteitsmerken als Yamaha, Kawai, Roland en Casio Premium.

Draagbare digitale piano

Huiskamer digitale piano

Wat is het verschil tussen een akoestische en een digitale piano?

De voordelen van een digitale piano ten opzichte van een akoestische piano:

  • Een digitale piano moet je niet laten stemmen.
  • De compacte, draagbare digitale piano’s zijn gemakkelijk te vervoeren.
  • Je kan altijd het volume instellen of met een koptelefoon spelen zodat je niemand stoort.
  • Je kan verschillende klanken kiezen en met elkaar combineren.
  • Een digitale piano is doorgaans minder duur dan een akoestische piano.

 

Welke elektrische piano kan ik het beste kopen?

De ene digitale piano is de andere niet. Wij adviseren steeds om een digitale piano van een A-merk te kopen zoals Yamaha, Kawai, Roland en Casio. Dit zijn merken met kwaliteitsonderdelen die ook een uitgebreid service/reparatie-netwerk hebben mocht er door de jaren heen toch een herstelling nodig zijn.

Daarnaast kan je op onze blog een uitgebreid artikel lezen waarop je moet letten bij de aankoop van een digitale piano.

Yamaha digitale piano

Yamaha kent een lange traditie van piano- en vleugelbouw die teruggaat tot in 1887. Vandaag zijn er meer dan 6 miljoen piano’s en vleugels gebouwd en verkocht. Ook het aanbod van digitale en hybride piano’s is de laatste jaren sterk uitgebreid.
Bij Piano’s Verhulst koop je Yamaha piano’s van hoge kwaliteit waarbij de combinatie van vakmanschap, moderne productiemethoden en zorgvuldig op elkaar afgestemde materialen centraal staan.

Yamaha website →

Kawai digitale piano

Kawai is sinds 1927 een synoniem voor innovatie. Bij Kawai gaat men steeds op zoek naar nieuwe materialen en technologieën die klank, speelgevoel, stabiliteit en waarde verbeteren. Daartoe behoren bijvoorbeeld aluminium onderdelen van het mechaniek, langzaam sluitende toetsenkleppen, bijzonder verharde lessenaars en het revolutionaire gebruik van ABS-carbon voor de mechanieken van het klavier.
Bij Piano’s Verhulst koop je Kawai piano’s die zowel akoestisch als elektronisch zorgen voor geavanceerd speelplezier.

Kawai website →

Roland digitale piano

Roland, opgericht in 1972 in Japan, heeft een mooie staat van dienst inzake innovaties op het vlak van elektronische muziekinstrumenten. De digitale piano’s van Roland behoren tot de beste piano’s op de markt, dankzij de grote inspanningen van ontwikkelaars en ingenieurs op technologisch gebied van toetsaanslag, gepatenteerde wave sampling technologie, MIDI en andere netwerkmogelijkheden, toonselectie…
Bij Piano’s Verhulst koop je Roland digitale piano’s die door muzikanten over de hele ter wereld geliefd en vertrouwd zijn.

Roland website →

Casio Premium digitale piano

Het credo van Casio luidt ‘creativiteit en engagement’. Het bedrijf werd in 1946 opgericht door 4 broers die elektronische en digitale technologie wilden ontwikkelen.
Bij Piano’s Verhulst koop je Casio piano’s die de klassieke stijl van piano perfect combineren met moderne digitale muziektechnologieën.

Casio website →

Maak je liever telefonisch een afspraak, of snel wat info vragen? Bel ons op +32 (0) 57 33 41 89 We zijn altijd telefonisch bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 9u00 tot 18u00.
We leggen de agenda’s samen en plannen zo snel mogelijk een afspraak.

Uiteraard kan je ook een e-mail sturen. Heb je een algemene vraag of wil je via deze weg een afspraak inplannen? Stuur je mail naar info@pianosverhulst.be
Geef vooral ook je telefoonnummer mee. Soms is een probleem of vraag sneller beantwoord per telefoon.

Op woensdagnamiddag, vrijdag en zaterdagochtend is de toonzaal open. Andere dagen zijn mogelijk na afspraak. Maak hier je Routebeschrijving aan.

Piano’s Verhulst
Europalaan 1B-1
B-8970 Poperinge

 

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1