Zoeken

Yamaha Clavinova CLP 765 GP PE Digitale vleugelpiano zwart hoogglans

Yamaha Clavinova CLP 765 GP PE Digitale vleugelpiano zwart hoogglans

4.999,00

Catalogusprijs: 6.485,00
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

5 jaar garantie
5 jaar garantie
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Gratis levering
Gratis levering
Gemonteerde levering mogelijk.
Gemonteerde levering mogelijk.
Makkelijke montage.
Makkelijke montage.

De Yamaha Clavinova CLP 765 GP PE is een digitale vleugelpiano waarbij de letters ‘PE’ staan voor ‘polished ebony’, ofwel zwart hoogglans.

Yamaha Clavinova CLP 765GP PE in een notendop

  • Nieuwste toetsmechaniek van Yamaha garandeert een feilloze vertaling van de aanslag naar de gewenste klankkleur.
  • Sterk absorberende toetsen in synthetisch ivoor en ebbenhout zorgen ervoor dat de vingers niet wegglijden tijdens het spelen.
  • Bijzondere expressiviteit dankzij de Grand Expression Modeling: dit systeem vertaalt op digitale wijze de intensiteit, de snelheid en diepte waarmee de toetsen worden aangeslagen naar een specifieke klankkleur.
  • Schitterende geluidskwaliteit dankzij de samples van de beste concertvleugels van Yamaha en Bösendorfer en binaurale sampling.
  • Handige functies en de gratis Smart Pianist app creëren nóg meer mogelijkheden om creatief aan de slag te gaan met deze digitale vleugelpiano

 

De Yamaha CLP 765 GP beschikt over het nieuwste toetsmechaniek van Yamaha

Het nieuwste toetsmechaniek van Yamaha garandeert een uiterst nauwkeurige controle van de toon. Zo ontstaat een breed dynamisch bereik én een natuurlijk aanvoelende respons bij elke nuance die de pianist aan elke aanslag meegeeft. Hierdoor kan de pianist eindeloos variëren in klankkleur waardoor deze digitale vleugel een heel brede waaier aan muziekgenres aankan.

De witte toetsen bestaan uit sterk absorberend synthetisch ivoor. De zwarte toetsen zijn vervaardigd uit synthetisch ebbenhout. Deze sterke graad van absorptie zorgt ervoor dat de vingers niet wegglijden tijdens het spelen. Bovendien voelen de toetsen aan zoals deze van een akoestische vleugelpiano.

 

Bijzondere expressiviteit dankzij de Grand Expression Modeling van de CLP-700 serie

Wanneer de pianist van een akoestische vleugelpiano een toets aanslaat, ontstaat een subtiel samenspel van hamers, dempers en snaren die ervoor zorgen dat de klank die de pianist in gedachten heeft, door het instrument in klank wordt vertaald.
Bij een digitale vleugelpiano, zoals de Yamaha Clavinova CLP 765 GP, introduceert Yamaha de Grand Expression Modeling. Dit systeem vertaalt op digitale wijze de intensiteit (zacht of hard), de snelheid en de diepte waarmee de toetsen ingedrukt worden naar een bepaalde klankkleur. Hierdoor kan de pianist een zeer gevarieerd repertoire spelen dat rekening houdt met alle klankkleuren en nuances van het werk.

 

Schitterende geluidskwaliteit bij de Yamaha Clavinova CLP 765 GP PE

De vleugelpianoklanken van de Clavinova-instrumenten van Yamaha zijn afkomstig van diverse wereldberoemde concertvleugels zoals bijvoorbeeld de Yamaha CFX. Dit is de allerbeste concertvleugel van Yamaha. Ook de Imperial, de concertvleugel van Bösendorfer, kent wereldwijd een groot aantal liefhebbers.
De digitale vleugelpiano CLP 765 reproduceert heel nauwkeurig de specifieke kenmerken van deze concertvleugels. Zo werden immers alle 88 toetsen afzonderlijk opgenomen om de meest harmonieuze weergave te bekomen.

Ook binaurale sampling draagt bij tot de rijke klankkleur van de Yamaha Clavinova CLP 765 GP, zelfs wanneer je met een koptelefoon speelt.
Binaurale sampling is een samplingmethode waarbij specifieke microfoons op het hoofd van een paspop worden geplaatst. Zo worden de pianogeluiden op dezelfde positie van de oren van een ‘echte pianist’ vastgelegd.

Tot slot is dit instrument ook uitgerust met de klanken van de fortepiano, de voorloper van de moderne piano. Hierdoor kan je het repertoire van Mozart, Beethoven en Chopin nog beter doen aansluiten bij de tijdsgeest waarin deze grootmeesters hun muziek oorspronkelijk componeerden.

 

Fijne functies, handige connectiviteit

Studies saai? Niet met de Yamaha CLP 765!

De Yamaha Clavinova CLP 765 GP beschikt over de ingebouwde songs van Hanon, Bayer, Czerny en Burgmüller. Deze songs kan je gebruiken om afzonderlijk in te oefenen met de rechter- en linkerhand. Of je kan ze gewoon beluisteren.

Laat het swingen met de Rhythm Playback!

Deze digitale vleugelpiano wordt geleverd met 20 verschillende en eenvoudige ritmepatronen. Dit zijn drums en basbegeleidingen. Laat je creativiteit de vrije loop met enkele achtergrondmuzikanten, een swingend ritme en een fleurige melodie!

Draadloze verbinding voor Bluetooth audio

Via het audiosysteem van de Clavinova digitale vleugelpiano kan je je muziek weergeven vanaf een smart device met bluetooth. Je kan ook je audiodata, zoals mp3-bestanden, streamen waardoor je kan meespelen met je favoriete songs.

Gratis Smart Pianist-app

De Smart Pianist-app is een gratis app met een intuïtieve interface die oneindig veel mogelijkheden biedt om jouw Yamaha digitale piano nóg beter te gebruiken.
Enkele handige features in deze app zijn:

  • een handige manier om nog sneller de gewenste klank te selecteren en eventueel een andere klank voor de rechter- en linkerhand te selecteren
  • een snelle toegang tot functies zoals transponeren, stemmen, instellingen van de pedaal, etc.
  • de partituren van Hanon, Bayer, Czerny en Burgmüller kan je tevoorschijn halen, laten afspelen, het tempo aanpassen, enkel de linker- of rechterhand meespelen, etc.
  • van jouw favoriete song toont de app de akkoorden. Zo hoef je ze zelf niet uit te zoeken en kan je meteen meespelen.

Meer weten over deze app? Surf dan naar deze overzichtspagina van Yamaha.

Handige opnamefunctie

Opnemen van je pianospel moet eenvoudig en snel kunnen gebeuren. Bij deze digitale vleugel van Yamaha kan dit met 1 druk op de knop. Bovendien kan je tot 16 sporen opnemen voor gelijktijdige weergave. Dit betekent dat je bijv. de linker- en rechterhand afzonderlijk kan opnemen of dat je er andere stemmen bij kan spelen met andere klanken.
Je kan ook je pianospel opnemen op een USB-stick. Hierbij worden de bestanden dan opgeslagen in WAV-formaat.

Technische kenmerken

Gewicht 134 kg
Afmetingen 157 × 132 × 62 cm
Merk

Reeks digitaal

Kleur

Garantie

5 jaar

Polyfonie

256

Aantal klanken

38

Aantal pedalen

3

Display

Ja – LCD

Klavier

GrandTouch-S™ keyboard

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1