Zoeken

Digitaal-akoestische vleugels

Over Digitaal-akoestische vleugels

Wil je een digitaal akoestische vleugelpiano kopen? Dan kun je bij Piano’s Verhulst terecht voor uitgebreid advies.

Wat is een digitaal akoestische vleugelpiano?

Digitaal-akoestische vleugelpiano’s (of vleugels met TransAcoustic-technologie) zijn akoestische vleugelpiano’s met silent systeem waarbij de zangbodem als luidspreker functioneert. Door het systeem van de silent piano’s, raken de hamers de snaren niet. Het zijn sensoren die de aanslag opvangen en omzetten naar een digitale klank.

In tegenstelling tot de silent-instrumenten is er echter geen koptelefoon of externe versterking nodig. Je kunt het volume regelen en het geluid selecteren: van een gesamplede CFX-concertvleugel of van een klavecimbel tot marimba.

Je kunt de meest sprankelende geluiden genereren door de akoestische én digitale eigenschappen van de vleugel te combineren. Zo kan je bijvoorbeeld een zachte orkestbegeleiding onder de piano-melodie plaatsen.

Uitzonderlijke beleving van echte pianoklanken

Digitaal-akoestische vleugels zijn echte, volledig besnaarde en resonerende instrumenten. Daarom voegen de trillingen van zowel de zangbodem, het meubel en de snaren een volledig nieuwe dimensie toe aan het spel. De gesamplede geluiden komen tot leven met een schitterend realisme.

Als je overweegt om een digitaal-akoestische vleugelpiano te kopen, dan zal je een klankbeleving gewaarworden die door geen enkel ander instrument wordt benaderd!

  • Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1