Zoeken

Roland FP-60 WH Deze piano wordt niet meer geproduceerd

Beschikbare varianten

Roland FP-60 WH Deze piano wordt niet meer geproduceerd

Uitverkocht
Ontdek de opvolger van dit product
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

Ontdek de opvolger van de Roland FP-60 WH

>> Roland FP-60X WH, witte draagbare piano

De Roland FP-60 WH: een witte draagbare digitale piano voor echte pianoliefhebbers

De witte digitale piano FP-60 WH van Roland combineert feilloos een compact design met een schitterende klankkwaliteit en een gewogen klavier.
De Super NATURAL Piano Modeling klankgenerator voorziet de dynamische en expressieve klank van een akoestische vleugelpiano. De rijke, complexe boventonen volgen je speelwijze en veranderen hierbij steeds op natuurlijke wijze. Het PHA-4 klavier met drukpunt-sensors en Ivory Feel-toetsen maakt gebruik van de nieuwste sensortechnologie om je speelnuances nauwkeurig te vertalen. Het resultaat: grenzeloze expressiemogelijkheden voor beginners tot gevorderde pianisten!

 

Het ingebouwd geluidssysteem: een stagepiano voor elk optreden

Bij draagbare piano’s zijn de ingebouwde luidsprekersystemen vaak net iets te beperkt om ook grotere ruimtes optimaal te vullen met pianoklanken. Dankzij het design dat afgeleid werd van de Roland FP-90, het topmodel van de FP-reeks van Roland, beschikt de stagepiano Roland FP-60 over een grote, krachtige sound die ook goed geprojecteerd wordt in kleine concertlocaties. Hierdoor heb je geen extern geluidssysteem nodig.

 

Dankzij Bluetooth nog veel meer mogelijkheden!

Dankzij de Bluetooth-verbindingsmogelijkheden kan je je smartphone of tablet moeiteloos koppelen aan je piano. Je kunt hierdoor de manier waarop je speelt én oefent sterk uitbreiden:

  • Je kunt muziek streamen naar de ingebouwde speakers van je piano
  • Met de gratis app Piano Partner 2 van Roland tover je ritmische begeleidingen uit je piano die op intelligente wijze de akkoorden volgen die je speelt.

 

Informatie over de accessoires bij de FP-60

Een vast onderstel of kruisstatief

Het onderstel (ook wel statief of standaard genoemd) is optioneel en wordt dus niet standaard meegeleverd. Dit statief de KSC-72, speciaal voor de FP-60 witte digitale piano, is los verkrijgbaar. Voor pianisten die dit instrument voornamelijk als draagbare piano willen gebruiken, is een kruisstatief of X-statief aangewezen.
Ook dit statief kan je mee bestellen in onze webshop.

Pedaal

Er is standaard een switch-pedaal meegeleverd. Dit is een eerder eenvoudige pedaal die minder geschikt is voor expressieve pedaalfuncties. Vanaf het moment dat je de pedalen goed kunt gebruiken bij het pianospelen, is een pedaal die onder meer de halfpedaalfunctie ondersteunt, aangewezen.
Een interessant model hiervoor is de Yamaha FC3A.

Wanneer je het vaste onderstel voor de Roland FP-60 aanschaft, raden wij aan om er ook de pedaalunit met 3 pedalen in het bijpassende kleur bij te kopen:  Deze 3 pedalen zijn een grote meerwaarde ten opzichte van 1 losse pedaal wanneer je je speeltechniek en repertoire verder uitbreidt.

Transport met een draagtas

Deze draagbare piano laat zich gemakkelijk vervoeren. Bijvoorbeeld wanneer je piano wil spelen tijdens een koorrepetitie of tijdens een repetitie met musici op een andere locatie. Een draagtas kan dan wel handig zijn om het instrument zonder risico te verplaatsen en te vervoeren.
Ook dit accessoire kan je gemakkelijk bijbestellen in onze webshop.

 

Technische kenmerken

Gewicht 26 kg
Afmetingen 142 × 51 × 28 cm
Kleur

Merk

Reeks digitaal

Media & downloads

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1