Zoeken

Roland FP-60X WH Draagbare piano wit

Beschikbare varianten

Roland FP-60X WH Draagbare piano wit

1.149,00

Catalogusprijs: 1.330,00
Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

2 jaar garantie
2 jaar garantie
Gratis levering
Gratis levering

Roland FP-60X WH witte digitale piano in een notendop:

 • Roland FP-60X WH heeft een PHA-4 Standard klavier dat uit 88 gewogen toetsen met Ivory Feel bestaat en net zoals het klavier van een vleugelpiano speelt .
 • De SuperNATURAL Piano klankgenerator met 256-stemmige polyfonie genereert een magnifieke sound
 • Uitgebreid aanbod klanken:
  • Piano: 16 klanken
  • Elektrische piano: 18 klanken
  • Orgel: 18 klanken
  • Strijkers: 27 klanken
  • Andere (waaronder drumsets): 279 klanken
 • Het geavanceerde ingebouwde luidsprekersysteem levert een rijke, krachtige sound. Je hebt geen extern geluidssysteem nodig op kleine concertlocaties.
 • Dankzij de hoofdtelefoon-aansluiting en het geruisloos klavier kan je op elk uur van de dag spelen zonder anderen te storen
 • Het compacte en lichte meubel garandeert optimaal draagcomfort bij verplaatsingen thuis of op locatie
 • Ontdek nieuwe muziekgenres en verruim je muziekbeleving dankzij de dual/split mode en een ruime bibliotheek aan instrumentenklanken en ritmes
 • De Twin Piano Modus is uiterst handig tijdens pianolessen: pianoleerkracht en leerling spelen tegelijkertijd in hetzelfde register
 • Transponeren kan per halve toon
 • Staan de andere instrumenten van jouw kamermuziekensemble gestemd op 441 Hz? Met de Roland FP-60X is dit geen enkel probleem. Je kan de piano stemmen tussen 415,3 Hz en 466,2 Hz.
 • De ingebouwde recorder zorgt voor heldere opnames die je kan opslaan in MIDI of .wav.
 • Geavanceerde Bluetooth-connectiviteit: Bluetooth Audio en Bluetooth MIDI.
 • Het vaste onderstel KSC-72 (optie) en de pedaalunit met 3 pedalen KPD-90 (optie) bieden een stabiele basis voor je piano. Vooral de 3 vaste pedalen zijn een grote meerwaarde wanneer je je speeltechniek en repertoire verder uitbreidt.
 • Compatibel met de Roland Piano Every Day-app en de Piano Designer app voor Android en iOS.
 • Verkrijgbaar in zwarte of witte uitvoering.

 

Indrukwekkend geluid uit draagbare Roland keyboard FP-60X WH

De FP-60X gebruikt de SuperNATURAL Sound Engine van Roland om elke nuance van je muzikaliteit vast te leggen: van verfijnd pianissimo tot krachtig fortissimo.
Daarnaast kan je je klankkleur aanpassen en personaliseren door de lage, midden- en hoge tonen via het equalizer-paneel aan te passen. Ook met behulp van de ingebouwde Piano Designer kan je de toon van elke afzonderlijke noot verfijnen naar jouw smaak.

De FP-60X introduceert ook de My Stage-functie die ervoor zorgt dat je de sfeer van diverse ruimtes kan beleven: van intieme oefenstudio’s tot sfeervolle concertzalen.

Voor pianisten die graag met andere instrumenten samenspelen, is het interessant dat je de piano kunt stemmen op bijv. 441 Hz in plaats van de standaard 440 Hz. Je kan dit zelf bepalen tussen 415,3 Hz en 466,2 Hz.

Ben je van plan om de piano te gebruiken tijdens evenementen of concerten? Bijvoorbeeld bij een optreden op een bedrijfsfeest, een huwelijk, een receptie of een concert van het jeugdkoor? Dan ervaar je bij de Roland FP-60X de kracht van het speciaal ontworpen stereo-luidsprekersysteem die zulke ruimtes aankan.
En voor momenten waarop je voluit wil spelen en tegelijkertijd je huisgenoten niet wil storen, kan je met je koptelefoon genieten van het meeslepende geluid. Want met de Headphones 3D Ambience-functie voelt het namelijk net alsof de muziek uit het hart van je piano komt, en niet uit je hoofdtelefoon.

 

Een Roland stagepiano met 88 gewogen toetsen; net zoals het klavier van een vleugelpiano

Een draagbare piano met 88 toetsen, een gewogen klavier én krachtige luidsprekers. Dat is de combinatie die de Roland FP-60X WH bijzonder maakt.
Het PHA-4 Standard Klavier heeft immers een volledig bereik met z’n 88 ivory-feel toetsen. Je kan onbeperkt componeren en de meest veeleisende muziekstukken vloeiend spelen.

 

Roland FP-60X WH is een compacte digitale piano: handig voor thuis én onderweg

De FP-60X is een compacte digitale piano die enerzijds een vaste (weliswaar erg beperkte) plaats in huis kan innemen maar anderzijds ook snel kan opgeborgen worden. Of misschien ben je op zoek naar een draagbare digitale piano die op gebied van klankvolume een repetitieruimte kan vullen (bijv. voor een koorrepetitie of wanneer je graag piano wil spelen bij een huwelijk of bedrijfsfeest)? Dan is de Roland FP-60X WH het juiste instrument dat professionele prestaties garandeert zonder de prijs van een topmodel.

Bovendien kan je dit keyboard ook uitbreiden met een vast onderstel of kruisstatief. Zo creëer je voor elk speelmoment de juiste setting.

 

Informatie over de accessoires bij de FP-60X

Een vast onderstel (KSC-72 WH) of kruisstatief

Het onderstel (ook wel statief of standaard genoemd) is optioneel en wordt dus niet standaard meegeleverd. Dit statief, de KSC-72 WH, speciaal voor de FP-60X witte digitale piano, is los verkrijgbaar. Voor pianisten die dit instrument voornamelijk als draagbare piano willen gebruiken, is een kruisstatief of X-statief aangewezen.

Ook dit statief kan je mee bestellen in onze webshop.

 

Pedaal of pedaalunit (KPD-90 WH)

Er is standaard een switch-pedaal meegeleverd. Dit is een eerder eenvoudige pedaal dat minder geschikt is voor expressieve pedaalfuncties. Vanaf het moment dat je de pedalen goed kan gebruiken bij het pianospelen, is een pedaal dat onder meer de halfpedaalfunctie ondersteunt, aangewezen.

Een interessant model hiervoor is de Yamaha FC3A.

Wanneer je het vaste onderstel voor de Roland FP-60X aanschaft, raden wij aan om er ook de pedaalunit KPD-90 met 3 pedalen in het bijpassende kleur bij te kopen. Deze 3 pedalen zijn een grote meerwaarde ten opzichte van 1 losse pedaal wanneer je je speeltechniek en repertoire verder uitbreidt.

 

Transport met een draagtas

Deze draagbare piano laat zich gemakkelijk vervoeren. Bijvoorbeeld wanneer je piano wil spelen tijdens een koorrepetitie of tijdens een repetitie met musici op een andere locatie. Een draagtas kan dan handig zijn om het instrument zonder risico te verplaatsen en te vervoeren.

Ook dit accessoire kan je gemakkelijk bijbestellen in onze webshop.

Technische kenmerken

Gewicht 19,3 kg
Afmetingen 130 × 34,5 × 13 cm
Merk

Aantal toetsen

88

Polyfonie

256

Aantal pedalen

1 (Footswitch meegeleverd)

Display

Ja – LCD

Piano instellingen

Ambience, Damper Resonance, Key Off Resonance, Lid, Single Note Character, Single Note Tuning (stretch tuning), Single Note Volume, String Resonance

Speakers

8 x 12 cm, 2x (met speaker box)

Vermogen

13 W x 2

Toetsenklep

Geen

Garantie

2 jaar

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1