Zoeken

Roland FP-10 BKeyboard 88 toetsen zwart

Aanbieding!

Roland FP-10 BKeyboard 88 toetsen zwart

Oorspronkelijke prijs was: € 449,00.Huidige prijs is: € 419,00.

Catalogusprijs: 680,00
Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

2 jaar garantie
2 jaar garantie
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Gratis levering
Gratis levering
Pakket tracing mogelijk
Pakket tracing mogelijk

Een Roland keyboard voor beginners en gevorderden: Roland FP-10 B

De zwarte digitale piano FP-10 van Roland is een ideaal keyboard voor beginners of voor professionals die op zoek zijn naar een compacte digitale piano voor een lage prijs.

 

De belangrijkste kenmerken van de Roland FP-10 stage piano:

 • Het klavier van de Roland FP-10 bestaat uit 88 gewogen toetsen. Het klavier van deze piano levert het responsieve gevoel van een akoestische piano en reageert op elke nuance. Hierdoor kan je je muzikale expressie heel accuraat vertalen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het PHA-4 Standard klavier en de touch-technologie van Roland.
 • De authentieke piano-sounds klinken levendig en vol dankzij Rolands SuperNATURAL klankgenerator.
 • Dankzij de koptelefoon-aansluiting en de stille klavierwerking kan je altijd en overal spelen, zonder anderen te storen.
 • De krachtige, ingebouwde luidsprekers zorgen voor gedetailleerde pianoklanken.
 • Via Bluetooth en MIDI-connectiviteit kan je verbinding maken met DAW software, GarageBand van Apple, computers en de Piano Partner 2-app van Roland.
 • Met de Piano Partner 2-app van Roland kan je nog gemakkelijker navigeren in de functies van je digitale piano. Je stelt er onder meer geluiden in, je verandert de snelheid of maatsoort van je metronoom of je neemt je performances op waarna je ze meteen kan beluisteren.
 • De Twin Piano-modus is een schitterende functie tijdens (privé)pianolessen: de leerling en pianodocent spelen hiermee binnen hetzelfde octaafbereik. Wat de pianoleraar voorspeelt, klinkt identiek aan wat de leerling speelt.
 • Optionele accessoires versterken het pianogevoel:
  • Voor expressieve pedaaltechnieken, kan je een pedaal aansluiten. Bijvoorbeeld de optionele FC3A pedaal die het gevoel van het gebruik van de pedalen van een akoestische piano feilloos reproduceert.
  • Voor een goede speelhouding én optimale stabiliteit tijdens het spelen, is het bijpassende onderstel KSCFP10 zeker een aanrader!

 

Roland FP-10 B: draagbare digitale piano met 88 gewogen toetsen en responsief klavier

De FP-10 is een betaalbare digitale piano mét 88 gewogen toetsen die de authentieke feel van een akoestische piano trefzeker reproduceert. Het PHA-4 Standard-klavier levert het responsieve gevoel van een akoestische piano, of je nu hard of zacht speelt. Ook snelle toetsherhalingen en de meest subtiele verschillen in dynamiek en toon vertaalt het PHA-4-klavier moeiteloos in de juiste pianoklank. De aandacht voor detail gaat zelfs nog verder: er is een zwaarder hamergewicht voorzien in de lage registers en het lichter hamergewicht bij de hoge tonen.
De witte toetsen bestaan uit revolutionair vocht absorberend materiaal dat doet denken aan de natuurlijke textuur en het gevoel van echt ivoor.
En ten slotte voor expressieve pedaaltechnieken, zoals de halfpedaal-functie of half-pedaling, kan je steeds een optionele pedaal aansluiten, bijvoorbeeld de FC3A.

 

De uitgebreide digitale functies van de FP-10 B stimuleren je creativiteit

De Roland FP-10 zit nokvol moderne digitale functies en maakt je speelsessies leuk en productief. Je kan bovendien je creativiteit nog verder aanscherpen in elk muziekgenre, via de ingebouwde geluiden; waaronder orgel, elektrische piano’s en strijkers. Je timing verbetert dankzij de ingebouwde metronoom. Je leert sneller met de Twin Piano-modus waarbij leerling en leraar naast elkaar binnen hetzelfde notenbereik spelen. Daarnaast kan je via Bluetooth en MIDI-connectiviteit verbinding maken met een wereld van Digital Audio Workstations (DAW) en apps, gaande van Apple GarageBand tot Rolands Piano Partner 2*.

*De Rhythm-functie is niet beschikbaar via Piano Partner 2.

 

Authentiek geluid van dit Roland keyboard maakt beginners warm en inspireert professionals

Er bestaan zeker nog andere instrumenten in de prijsklasse van de FP-10, maar geen enkel biedt dezelfde hoogwaardige pianoklank. Rolands SuperNATURAL klankgenerator levert authentieke pianosounds die expressief en levendig aanvoelen en klinken. Ongeacht of je nu een beginner bent die de basistechnieken leert, of een ervaren pianist die gedetailleerde articulatie en respons eist. Het dynamische pianogeluid stroomt je kamer binnen via de krachtige ingebouwde luidsprekers. Of via de koptelefoon, waarmee je de klok rond kunt genieten van pianospelen.

 

De meest compacte digitale piano met 88 toetsen in zijn klasse

Je wil een echte digitale piano met 88 toetsen, maar je hebt onvoldoende ruimte voor een grote piano? Dan is de Roland FP-10 het antwoord. De FP-10 is de meest compacte digitale piano met 88 toetsen in zijn klasse. Dankzij de subtiele 1284 x 258 mm afmetingen (breedte/diepte) kan je dit instrument overal plaatsen en ook gemakkelijk verplaatsen wanneer je wensen veranderen. Voor nog meer flexibiliteit onderweg kun je gebruikmaken van een kruisstatief. Of een authentieke piano-look en ijzersterke opstelling bekomen via de speciale KSCFP-10 standaard.

 

Informatie over de accessoires bij de Roland FP-10 stage piano

Digitale piano in klassieke kast? Kies voor een vast onderstel (of kruisstatief)

Het onderstel (ook wel statief of standaard genoemd) is optioneel en wordt dus niet standaard meegeleverd. Dit statief KSCFP-10, speciaal ontworpen voor de FP-10 B, is los verkrijgbaar. Voor pianisten die dit instrument voornamelijk als draagbare piano willen gebruiken, is een kruisstatief of X-statief aangewezen.
Ook dit statief kan je mee bestellen in onze webshop.

 

Pedaal

Er is standaard een switch-pedaal meegeleverd. Dit is een eerder eenvoudige pedaal die minder geschikt is voor expressieve pedaalfuncties. Vanaf het moment dat je de pedalen goed kunt gebruiken bij het pianospelen, is een pedaal die onder meer de halfpedaalfunctie ondersteunt, aangewezen.
Een interessant model hiervoor is de Yamaha FC3A pedaal.

 

Transport met een draagtas

Deze draagbare piano laat zich gemakkelijk vervoeren. Bijvoorbeeld wanneer je piano wil spelen tijdens een koorrepetitie of tijdens een repetitie met musici op een andere locatie. Een draagtas kan dan wel handig zijn om het instrument zonder risico te verplaatsen en te vervoeren.
Ook dit accessoire kan je gemakkelijk bijbestellen in onze webshop.

 

Technische kenmerken

Gewicht 18 kg
Afmetingen 139 × 41 × 29 cm
Merk

Reeks digitaal

Kleur

Aantal toetsen

88

Aantal pedalen

1 (Footswitch meegeleverd)

Polyfonie

96

Speakers

2 x 12cm

Vermogen

12W (6W x 2)

Piano instellingen

Ambience, Brilliance, Damper Resonance, Key Off Resonance, String Resonance

Toetsenklep

Geen

Conditie

Garantie

2 jaar

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1