Kawai K-200 PEC piano in zwart hoogglans met chroom | Piano's Verhulst

Zoeken

Kawai K-200 PEC

5.170,-
Catalogusprijs: 5.745,-

De Kawai K-200 PEC piano wordt vaak aangeduid als hét model voor beginnende pianisten tot doorwinterde professionals. Dankzij de uitstekende klank en aanslag, omhuld door een prachtig meubel in zwart hoogglans met afwerking in chroom en een hoogte van 114 cm, weet de Kawai K-200 PEC elke uitvoerende pianist te behagen.

Accessoires bij Kawai K-200 PEC

Discacciati Basic pianobank - zwart hoogglans / skai

De Discacciati Basic is een kwalitatieve pianobank in zwart hoogglans met een zitting in kunstleer (skai). Deze pianokruk is in hoogte verstelbaar. Met zijn moderne afwerking past hij perfect bij akoestische piano's die eveneens in hoogglans afgewerkt zijn. Deze pianobank wordt in een stevige doos mét bevestigingsgereedschap geleverd. Je dient enkel de 4 poten nog te bevestigen.

Discacciati Basic pianobank- zwart hoogglans / stof

De Discacciati Basic is een kwalitatieve pianobank in zwart hoogglans met velvet (of stoffen) zitting. Deze pianokruk is in hoogte verstelbaar. Met zijn moderne afwerking past hij perfect bij akoestische piano's die eveneens in hoogglans afgewerkt zijn. Deze pianobank wordt in een stevige doos mét bevestigingsgereedschap geleverd. Je dient enkel de 4 poten nog te bevestigen.

Discacciati 105 T Ergo - ergonomische pianobank zwart

De Discacciati 105 T Ergo is een pianobank met ergonomische zitting in zwart hoogglans. Deze ergonomische pianobank verzekert perfecte ondersteuning van je rug en bekken. Zo kan je uren piano spelen in een ontspannen houding.
De combinatie van het zitkussen in slijtvast en kleurvast fluweel met een onderstel in zwart hoogglans, zorgen voor een tijdloos design.
Deze 105 T Ergo van Discacciati met een zitdiepte van 32 cm is bovendien in hoogte verstelbaar.

Maak een afspraak
Artikelnummer: K200PEC

Beschrijving Kawai K-200 PEC

Kawai K-200 PEC: akoestische piano in zwart hoogglans met chroom afwerking

De Kawai K-200 PEC piano is hét model voor beginnende pianisten tot doorwinterde professionals. Dankzij de uitstekende klank en aanslag, omhuld door een prachtig meubel met een hoogte van 114 cm, weet de K-200 elke uitvoerende pianist te behagen.

  • Het nieuwe design en de waaier aan klankkleuren van de Kawai K-200 overtuigen vanaf het eerste akkoord.
  • Het Millennium III mechaniek van ABS carbon reageert op elke nuance in de aanslag.
  • De massieve zangbodem van precies uitgekozen vurenhout brengt de warme, ronde klank van dit instrument tot leven.

Op zoek naar betrouwbare, karaktervolle piano?
Dan zit je met deze Kawai K-200 PEC piano in zwart hoogglans perfect goed.
Deze uitvoering heeft bovendien een moderne uitstraling door het beslag in chroom.

 

Kawai K-200 bestaat in diverse kleuren

De Kawai K-200 akoestische piano bestaat ook in andere kleuren:

Extra informatie

Gewicht 208 kg
Afmetingen 149 × 57 × 114 cm
Aantal pedalen

3

Aantal toetsen

88

Garantie

5 jaar

Kleur

Mechaniek

Kawai

Merk

Witte toetsen

Acrylhars

Zwarte toetsen

Fenolhars met houten vulling

Conditie

Over Kawai

De visionaire geest van Koichi Kawai, onze oprichter, legde een grondslag met veel ambities en is de belangrijkste reden waarom de naam Kawai sinds 1927 een synoniem voor innovatie is. Steeds op zoek naar nieuwe materialen en technologieën die klank, speelgevoel, stabiliteit en waarde verbeteren, heeft Kawai als eerste de weg voor de grootste veelzijdigheid aan innovaties in de piano-industrie bereid. Daartoe behoren bijvoorbeeld aluminium onderdelen van het mechaniek, langzaam sluitende toetsenkleppen, bijzonder verharde lessenaars en natuurlijk het revolutionaire gebruik van ABS carbon voor de mechanieken van het klavier.

De hartstocht voor innovaties geldt ook voor elektronische muziekinstrumenten. Kawai produceerde de eerste digitale piano met compleet van hout vervaardigde toetsen - evenzo het eerste klavier dat een echte imitatie van een vleugelmechaniek was, de eerste geïntegreerde cd-recorder en de eerste digitale piano met een echte houten zangbodem als vervanging voor de luidsprekers.

In deze nooit eindigende verdere ontwikkeling zien we onze uitdading conform onze leuze - the future of the piano.

Naar de Kawai website

Alternatieven in deze prijsklasse

Piano's Verhulst

Adres
Europalaan 1B-1, 8970 Poperinge

BTW Nummer
BE 0832 974 731

Telefoon
+32 (0)57 33 41 89

Adres
info@pianosverhulst.be