Casio Celviano GP-510 PE Grand Hybrid digitale piano - Piano's Verhulst

Zoeken

Onze keuze

Casio Celviano GP-510 PE

3.999,00
Catalogusprijs: 4.399,00

 

Het topmodel van de Grand Hybrid-serie, de Casio Celviano GP-510 PE in zwart hoogglans, zet een nieuwe standaard in de wereld van digitale piano’s en biedt gegarandeerd een bijzondere, authentieke speelervaring. Het nieuwe geluidsysteem biedt betoverend, krachtig en authentiek geluid. Daarnaast zorgt de verbeterde dynamische toetsenaanslag gegarandeerd ervoor dat je uiterst nauwkeurig kunt spelen. Dit model werd ontwikkeld in samenwerking met C. Bechstein.

 

In showroom

Bijpassende accessoires bij de Casio Celviano GP-510 zwart hoogglans

Yamaha HPH MT7 B

High-resolution monitor headphones that reproduce even the most subtle nuances of the source sound. In addition to mixing and recording in the studio, the HPH-MT7 headphones are perfect for mix monitoring in live performance applications thanks to their high sound pressure levels and durability.

Discacciati Basic - zwart hoogglans / skai

Een kwalitatieve pianobank in hoogte verstelbaar van onze Italiaanse leverancier Discacciati. Met zijn moderne afwerking past hij bij zowel akoestische als digitale piano's. De zitting is afgewerkt met kunstleer, ook wel vinyl of skai genoemd. Deze pianobank wordt als zelfbouwpakket geleverd in een stevige doos. Enkel de vier poten moeten gemonteerd worden. Alle bevestigingsgereedschap wordt meegeleverd.

Discacciati 805 hydraulisch

 

Dankzij het zitkussen in kunstleer zit je comfortabel aan je piano of vleugel. Met de hydraulische hendel verander je de hoogte van deze pianobank moeiteloos. De stevige metalen constructie zorgt voor een optimale stabiliteit.

 

Discacciati 810 hydraulisch

 

Dankzij het grote zitkussen zit je comfortabel aan je piano of vleugel. Met de 2 hydraulische hendels verander je de hoogte van deze pianobank moeiteloos. De stevige metalen constructie zorgt voor een optimale stabiliteit.

 

Maak een afspraak
Artikelnummer: GP-510 PE

Beschrijving Casio Celviano GP-510 PE

Casio Celviano GP-510 PE in zwart hoogglans is méér dan een Casio digitale piano. De Casio Celviano GP-510 PE is een hybride piano die in samenwerking met de beroemde vleugelbouwer C. Bechstein werd ontwikkeld.

Hybride wil zeggen: met de kenmerken van een akoestische én een digitale piano.
Of specifieker: met een klaviermechaniek van een akoestische vleugel én de uitgebreide mogelijkheden van een casio digitale piano.
Hierdoor combineer je het beste van twee werelden: je hebt een uiterst gevoelige aanslag dankzij het vleugelmechaniek én je kunt eindeloos variëren, mét of zonder hoofdtelefoon, dankzij de vele ingebouwde geluiden. Bovendien kun je je eigen muziek gemakkelijk opnemen, je kan je piano aansluiten op de computer en zuivere opnames in je eigen thuisomgeving maken of je kunt ook je opnames opslaan op de piano zelf of op een USB-stick. Daarnaast voorziet CASIO ook heel wat voorgeprogrammeerde muziekstukken – je waant je pianist middenin een symfonisch orkest – en kan je ook zelf muziekstukken inladen via een USB-stick.

Kortom, op zoek naar de perfecte combinatie van een akoestische en een digitale piano? Dan is de Grand Hybrid van CASIO, hier in uitvoering GP-510 – daarnaast heb je ook de GP-310, een schitterende piano voor jou!

 

Extra informatie

Gewicht 90 kg
Afmetingen 150 × 60 × 60 cm
Kleur

Merk

Aantal klanken

35

Aantal pedalen

3

Aantal toetsen

88

Conditie

Garantie

5 jaar

Display

Ja – LCD

Mechaniek

C. Bechstein

Klavier

C. Bechstein

Polyfonie

256

Speakers

2 x 30W – 2 x 20W

Type instrument

Toetsenklep

Ja – Uitschuifbaar

Touchscreen

Over Casio

Het credo van Casio luidt ‘creativiteit en engagement’. Het bedrijf werd in 1946 opgericht door 4 broers die elektronische en digitale technologie wilden ontwikkelen.
Als ontwerpers van onder meer digitale piano’s staat Casio voor de uitdaging om een perfecte combinatie te creëren van de klassieke stijl van een piano met moderne digitale muziektechnologieën.

Casio heeft zich voor het segment van de digitale piano's voornamelijk gericht op kwalitatieve digitale piano's en keyboards voor een interessant budget.
De hybride piano's, de Celviano Serie, behoren dan weer tot het topsegment dankzij de samenwerking met het klassiek Duitse akoestische mark C. Bechstein. Deze samenwerking leidde tot een prachtige hybride piano met een zeer hoogwaardige pianoklank en een echt pianomechaniek.

Naar de Casio website

Alternatieven in deze prijsklasse

Kawai CA 99 WH digitale piano wit mat

Kawai CA99 WH

Verkoopprijs

3.975,00
Kawai CA 99 B digitale piano zwart mat

Kawai CA99 B

Verkoopprijs

3.975,00

Roland LX708 CH

Verkoopprijs

3.999,00

Roland LX706 PE

Verkoopprijs

3.740,00
Piano's Verhulst

Adres
Europalaan 1B-1, 8970 Poperinge

BTW Nummer
BE 0832 974 731

Telefoon
+32 (0)57 33 41 89

Adres
info@pianosverhulst.be