Zoeken

Yamaha U1 SH3 PE Stil-akoestische piano zwart hoogglans

Yamaha U1 SH3 PE Stil-akoestische piano zwart hoogglans

16.695,00

Op voorraad in magazijn Yamaha (levering 2 à 3 weken)
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

10 jaar garantie
10 jaar garantie
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Gratis levering
Gratis levering
Gratis stembeurt
Gratis stembeurt

De Yamaha U1 SH3 PE is een stil-akoestische piano, ook wel silent piano genoemd, in zwart hoogglans met het nieuwste silent-systeem, de SH3.

Waarom kiezen voor een Yamaha U1 piano met silent systeem?

Ten eerste heeft een Yamaha U1 een volle klank met een rijke klankkleur. Dit komt door een aantal factoren waaronder de gebruikte materialen, de constructie en de afwerking.
Ten tweede bevatten piano’s uit de U-serie een nog meer geavanceerde constructie met meer massief hout (dan de b-serie).
Ten derde zijn Yamaha piano’s uit de U-serie beter in staat om een breed scala aan dynamiek en expressie weer te geven.
Dat je dit, dankzij het nieuwste SH3 silent systeem, kan combineren met een koptelefoon, zorgt ervoor dat je als amateur of professionele pianist altijd en overal kan pianospelen.

 

Wat is een stil-akoestische piano?

Een stil-akoestische piano kan je met of zonder koptelefoon bespelen. Met een koptelefoon kan je het volume aanpassen en tegelijkertijd genieten van het rijke en complexe geluid dat zo typisch is voor een akoestische piano.
Wanneer je overschakelt naar de stille modus, worden de hamers gestopt net voordat ze de snaren raken. De toetsbeweging wordt vervolgens gelezen door optische sensoren. Deze activeren de interne toongenerator die tot slot een digitaal gesampled pianogeluid in je koptelefoon weergeeft. Het resultaat is een uitzonderlijk natuurlijk akoestisch pianogeluid.

En het beste van allemaal: je kan altijd piano spelen, zonder je zorgen te maken over je omgeving!

 

Klanken van concertvleugels in een buffetpiano!

In de stille modus kan je gebruik maken van 2 gesamplede concertvleugelklanken van Yamaha en Bösendorfer. Allereerst hebben we de CFX-concertvleugel, het vlaggenschip van Yamaha, die een krachtige, weelderige én expressieve klank heeft. Daarnaast kan je ook kiezen voor de klanken van de Bösendorfer Imperial. Dit Weense pianomerk staat bekend om zijn erg warme, karaktervolle klank.
Deze twee wereldberoemde concertvleugels worden vergezeld door een lange lijst van andere klanken, waaronder pianoforte, elektrische piano, klavecimbel en orgel. Schitterende opties om het repertoire van grote componisten met de klank van toen te ervaren!

 

Ingebouwde opname-functie

Het SH3 silent systeem is voorzien van een ingebouwde opnamefunctie waarmee je met 1 druk op de knop meteen kan opnemen.
Daarnaast is er ook een functie voorzien om op te nemen naar een USB flashdrive. Deze functie maakt audiobestanden die op computers kunnen worden opgeslagen of afgespeeld. Deze opnames worden opgeslagen in WAV-formaat.

 

Technische kenmerken

Gewicht 232 kg
Afmetingen 153 × 62 × 121 cm
Kleur

Merk

Conditie

Reeks piano

Type instrument

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1