Zoeken

Yamaha P-515 B Draagbare piano zwart

Beschikbare varianten

Yamaha P-515 WH Draagbare piano wit

Op voorraad (5 - 10 werkdagen)
  • Natural Wood X toetsenbord met houten toetsen
  • 256 polyfonie
  • 40 klanken, 18 drumsets
  • Dual / split / duo modus
  • USB to device / to host

Yamaha P-515 B Draagbare piano zwart

Catalogusprijs: 2.251,00
Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

2 jaar garantie
2 jaar garantie
Gratis levering
Gratis levering
Pakket tracing mogelijk
Pakket tracing mogelijk

Yamaha P-515 B: excellente draagbare piano

De Yamaha P-515 B is een draagbare piano in mat zwarte afwerking.
Deze piano kan je combineren met een kruisstatief of met een vast onderstel met pedaalunit voor een optimale stabiliteit tijdens het spelen.

 

Schitterende klanken in een compacte digitale piano

De Yamaha P-515 biedt de beste vleugelpiano-klanken van Yamaha aan: de CFX-concertvleugel en de beroemde Weense Bösendorfer Imperial-vleugelpiano. De pianosamples van deze topinstrumenten plaatsen twee van de allerbeste concertvleugels ter wereld binnen handbereik.

Daarnaast beschikt deze compacte digitale piano over 40 klanken, 18 drumsets en 480 XG (Extended General MIDI) klanken.

Dankzij 2 zeer geavanceerde technologieën, binaural sampling en stereophonic optimizer, geniet je van uitzonderlijk realistisch en natuurlijk geluid. Zelfs wanneer je met een koptelefoon speelt.

 

Houten toetsen met repetitiemechaniek van een akoestische vleugel

De Yamaha P-515 beschikt over een Natural Wood X-toetsenbord, kortweg NWX-toetsenbord. De witte toetsen van dit klavier zijn gemaakt van de beste houtsoorten en werden afgewerkt met toetsbeslag van synthetisch ivoor. De zwarte toetsen kregen een synthetische ebbenhoutstructuur. Hierdoor voelen de toetsen bijzonder authentiek aan.

Verder biedt het klavier de sensatie van een echt repetitiemechaniek zoals bij een akoestische vleugelpiano waarbij de hamers na de aanslag snel van de snaren vandaan bewogen worden om alle interferentie met snaartrillingen te voorkomen.

 

Krachtig luidsprekersysteem

De Yamaha P-515 heeft 15W en 5W versterkers en een tweewegluidsprekersysteem dat een authentieke pianobeleving biedt met verbluffende helderheid. Daarnaast zorgt de Twisted Flare Bass Port technologie van Yamaha voor een helder en strak basgeluid. De uitlopende en licht gedraaide vorm zorgt voor een gelijkmatige spreiding van de luchtstroom door de poort waardoor turbulentiegeluid drastisch verminderd wordt. Dit resulteert in een heldere en accurate weergave van lage frequenties.

 

Handige functies

De Piano Room-functie is handig voor wie, naast creatieve momenten, de P-515 vooral wil gebruiken als piano. Met de Piano Room-functie kan je de beste instellingen voor pianospel oproepen met 1 druk op de knop.

De P-515 digitale piano beschikt ook over 40 verschillende en eenvoudige ritmepatronen (drums en basbegeleiding) die je kan combineren met heel wat verschillende muziekstijlen zoals pop en rock, jazz, latin, … Hierdoor wordt het oefenen interessanter en kan je ook creatief aan de slag.

Met de Smart Pianist app kan je vele functies van je digitale piano bedienen met je smartphone. Voices, ritmes en andere instellingen kan je meteen vanaf het touchscreen selecteren. Je kan ook je favoriete instellingen opslaan zodat je ze op elk moment terug kan oproepen. De Smart Pianist app kan zelfs toegang krijgen tot de songs in de muziekbibliotheek van je smartphone en akkoordschema’s maken. Zo kan je meespelen met je favoriete songs!

 

 

Technische kenmerken

Gewicht 32 kg
Afmetingen 146 × 53 × 31 cm
Merk

Kleur

Polyfonie

256

Aantal toetsen

88

Aantal pedalen

1 (Footswitch meegeleverd)

Reeks digitaal

Vermogen

(15 W + 5 W) x 2

Speakers

(Oval (12 cm x 6 cm) + 2.5 cm (dome)) x 2

Garantie

2 jaar

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1