Zoeken

Yamaha P-45 B Draagbare piano zwart

Tip voor beginners

Yamaha P-45 B Draagbare piano zwart

Catalogusprijs: 626,00
Binnenkort beschikbaar
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

2 jaar garantie
2 jaar garantie
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Gratis levering
Gratis levering
Pakket tracing mogelijk
Pakket tracing mogelijk

De Yamaha P-45 B is de ideale digitale piano voor een beginner

Start je met pianolessen? Dan wil je een kwalitatieve digitale piano of keyboard met 88 toetsen die aanslaggevoelig zijn én enkele leuke functies hebben zoals een ingebouwde metronoom, diverse klanken en ritmes om mee te experimenteren,… De Yamaha P-45 B is een zwarte, draagbare digitale piano die perfect past bij een beginnend pianist of bij een gevorderde pianist die op zoek is naar een tweede instrument voor bijvoorbeeld op kot.

De Yamaha P-45 B beschikt over een GHS-klavier (Graded Hammer Standard). De aanslag van het toetsenbord verandert geleidelijk afhankelijk van toetsgebied. Hierdoor speelt het klavier zwaarder in de bas en lichter in de diskant. Het klavier voelt ook natuurlijk aan dankzij de zwarte toetsen die over een matte afwerking beschikken. Dit creëert een authentiek gevoel bij pianospel dat de aanslag van een akoestische piano dicht benadert.

 

Yamaha P45 zwart reproduceert de realistische weerkaatsingen van een vleugel

De Yamaha P-45 is verbeterd ten opzichte van de traditionele AWM-synthese om echte pianoklanken te leveren. AWM is een opnametechniek en maakt gebruik van digitale opnames van echte instrumenten.
Hierdoor geniet je van echte vleugelpiano-klanken!

 

Compact en licht keyboard voor gemakkelijk transport

De Yamaha P45 B heeft een strakke en stijlvolle vormgeving. Met een diepte van nog geen 30 cm, heeft het instrument weinig ruimte nodig. Met slechts 11,5 kg — inclusief de luidspreker — kan je deze digitale piano gemakkelijk overal in je huis verplaatsten of meenemen naar een repetitie- of concertlocatie buitenshuis.

 

Eenvoudige bediening met een enkele knop

Wijzig de verschillende instellingen van je Yamaha P-45 piano met 1 knop. Houd de knop ‘GRAND PIANO/FUNCTION’ ingedrukt en druk op het toetsenbord om timbres te veranderen, demo’s af te spelen, de metronoom te configureren en meer.

 

Accessoires voor de Yamaha P-45

Digitale piano in klassieke kast? Kies voor een vast onderstel (of kruisstatief)

Het onderstel (ook wel statief of standaard genoemd) is optioneel en wordt dus niet standaard meegeleverd. Het vast onderstel L-85 B werd speciaal ontworpen voor de Yamaha P-45 en is los verkrijgbaar. Voor pianisten die dit instrument voornamelijk als draagbare piano willen gebruiken, is een kruisstatief of X-statief aangewezen.
Ook dit statief kan je mee bestellen in onze webshop.

 

Pedaal

Er is standaard een switch-pedaal meegeleverd. Dit is een eerder eenvoudige pedaal die minder geschikt is voor expressieve pedaalfuncties. Vanaf het moment dat je de pedalen goed kunt gebruiken bij het pianospelen, is een pedaal die onder meer de halfpedaalfunctie ondersteunt, aangewezen.
Een interessant model hiervoor is de Yamaha FC3A pedaal.

De Yamaha FC4A heeft de vorm van een echte piano-pedaal, maar heeft geen halfpedaal-functie. Daardoor is deze minder geschikt voor wie genuanceerd met een pedaal wil (leren) spelen.

 

Transport met een draagtas

Deze draagbare piano laat zich gemakkelijk vervoeren. Bijvoorbeeld wanneer je piano wil spelen tijdens een koorrepetitie of tijdens een repetitie met musici op een andere locatie. Een draagtas kan dan wel handig zijn om het instrument zonder risico te verplaatsen en te vervoeren.
Ook dit accessoire kan je gemakkelijk bijbestellen in onze webshop.

Technische kenmerken

Gewicht 18 kg
Afmetingen 148 × 41 × 30 cm
Kleur

Merk

Reeks digitaal

Type instrument

Conditie

Aantal pedalen

1 (Footswitch meegeleverd)

Aantal toetsen

88

Toetsenklep

Geen

Vermogen

12W (6W x 2)

Speakers

2 x 12cm

Polyphony

64

Garantie

2 jaar

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1