Zoeken

Yamaha Clavinova CSP 150 B

Yamaha Clavinova CSP 150 B

Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

Solo, band, orkest en meer!

De Yamaha Clavinova CSP 150 biedt ongeëvenaarde mogelijkheden voor het ontwikkelen van jouw muzikale expressie: voeg een rock- of jazzband toe of experimenteer met een bossanova-orkest.

De CSP-serie heeft diverse pianoklanken waarbij de concertvleugel van Yamaha (de CFX) en de wereldberoemde Bösendorfer-concertvleugel de meest uitmuntende vleugelpiano’s zijn. Dankzij bijzonder hoogstaande technologie kunnen deze instrumenten de manier waarop geluid in verschillende ruimtes weerkaatst, reproduceren. Een concert in een kathedraal klinkt immers anders dan een concert in een concertzaal! En ook díe subtiele klankverandering kun je horen, wanneer de vleugelklep open of dicht is.

Tot slot, dankzij de toetsen die snel terugveren voor het snel kunnen spelen van repeterende noten, voelt de CSP-serie aan als een echte vleugelpiano.

 

Intuïtieve eenvoud

Geniet van de eenvoudige, intuïtieve bediening vanaf een smartphone of tablet via de speciale app ‘Smart Pianist’. Deze app biedt verschillende muziekgerelateerde functies aan, wanneer deze met de Yamaha Clavinova CSP 150 is geconnecteerd.

Er is de ‘Audio to Score’ functie die automatisch een muzieknotatie voor pianobegeleiding creëert van songs op je smartphone of tablet. Hierdoor kan je je favoriete songs eenvoudig meespelen.

Je kunt ook meezingen met de begeleidingsband, zelfs als je alleen speelt. Je kunt verschillende soorten begeleiding kiezen, zodat er altijd wel iets bij jouw persoonlijke stijl past. Zin om mee te zingen? Sluit een microfoon aan en er wordt automatisch een begeleidingskoor gecreëerd.

 

 

Specificaties

  • 88 toets GH 3X klavier, Ivory keytop, escapement
  • Sampling Yamaha CFX, Bösendorfer Imperial
  • CFX Binaural Sampling
  • Virtual Resonance Modeling (VRM)
  • 256-stemmige polyfonie
  • 692 Voices + 29 Drum/SFX Kits, 396 Pro Styles, 34 Session Styles, 4 Free Play Styles, 36 Pianist Styles
  • USB-to-host/device, Ipad
  • Speakers 2 x 16 cm, versterker 2 x 30 Watt

Technische kenmerken

Gewicht 79 kg
Afmetingen 155 × 58 × 62 cm
Kleur

Merk

Conditie

Reeks digitaal

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1