Zoeken

Yamaha Arius YDP 143 WH

Yamaha Arius YDP 143 WH

Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

Pianogeluidskwaliteit die alleen mogelijk is bij Yamaha

De Pure CF-klankopwekking is het resultaat van vele jaren geschiedenis en expertise in het vervaardigen van piano’s, gecombineerd met uiterst moderne samplingtechnologie. Yamaha is de marktleider in digitalepianotechnologie en dit is duidelijk als u luistert naar Yamaha digitale piano’s die gebruikmaken van de Pure CF-klankopwekking. Het geluid van de vermaarde Yamaha CFIIIS 274cm concertvleugel wordt natuurgetrouw gereproduceerd, waardoor ongelooflijke dynamiek en expressiviteit mogelijk zijn, wat digitale piano’s die met Pure CF zijn uitgerust, de naam Yamaha waardig maakt.

Uitstekende bespeelbaarheid en gevoel

Het 88 toetsen tellende GHS-pianoklavier (Graded Hammer Standard) biedt een zwaardere aanslag in het laag en een lichtere aanslag in het hoog, net als bij de hamers in een akoestische piano. GHS is ideaal voor de beginnende pianist, omdat oefenen met het GHS-mechaniek helpt een goede vingertechniek op te bouwen voor het spelen op een akoestische piano. Bovendien maakt de matte afwerking van de zwarte toetsen ze minder glad, wanneer ze gedurende langere perioden worden bespeeld.

Pedaalgebruik biedt een extra realistisch niveau

De halfdemperpedaalregeling geeft meer gedetailleerde nuance en subtiliteit bij het spelen, die u normaal alleen bij pedaalgebruik op een vleugel ervaart. Deze functie zorgt voor traploos regelen van de duur van de sustain, van kort tot volledig, afhankelijk van hoever het sustainpedaal wordt ingetrapt.Stereo sustainsamples bieden zachte, warme reflecties wanneer het demperpedaal wordt ingetrapt. Net zo biedt demperresonantie brede en diepe reflecties wanneer het pedaal wordt gebruikt. Het resultaat is een realistischer geluid, vergelijkbaar met dat van een akoestische piano. Het is mogelijk de subtiele veranderingen op te merken die plaatsvinden op het moment dat de pianist het pedaal begint in te trappen bij het bespelen van een toets.

Een piano met zijn eigen klassieke repertoire

De digitale piano van Yamaha is vooraf geprogrammeerd met een verscheidenheid aan klassieke pianosongs voor luisteren en leerplezier. Toetsenisten kunnen gebruikmaken van het bijbehorende boek, ’50 Greats for the Piano’, om de muzieknotatie te volgen en iconische muziekstukken te leren spelen. Ze kunnen de songs ook afspelen om van deze herkenbare pianofavorieten te genieten. Deze functie zal zeker uren aan plezier met dit geweldige instrument toevoegen.

Leg uw spel vast

The recording function built into the instrument allows players to record performances* with a single touch. Additionally, players can record up to 2 tracks for simultaneous playback, meaning that both hands can be recorded separately, or allowing them to overdub with different voices.

* Recordings are made in Standard MIDI file (SMF) format. Compatible software is required for playback of the recorded data on a computer.

Roep uw favoriete functies snel en eenvoudig op

De ‘Digitale Piano Controller’-app, met een aantrekkelijke interface geoptimaliseerd voor iOS-touchscreens, biedt uw Yamaha-instrument een heel nieuw niveau van functionaliteit. Maak van uw iOS-apparaat een intuïtieve instrumentbediening, waardoor u nog sneller toegang krijgt tot functies en instellingen dan via het bedieningspaneel van uw instrument. Pas instellingen aan, kies voices en neem zelfs u spel op. Als u het geprobeerd hebt, wilt u nooit meer zonder!

Ontdek een inspirerende combinatie

Combineer twee voices, zoals vleugel en strijkers, voor een inspirerende nieuwe speelervaring. Niets fleurt piano-oefeningen meer op dan een pianostuk spelen met een ander geluid unieke combinaties van twee geluiden samen creëren. Experimenteer met deze combinaties om inspirerende nieuwe geluiden te ontdekken.

Optimale klank bij elk volumeniveau

Met de exclusieve IAC-functie (Intelligent Acoustic Control) van Yamaha, kunnen mensen genieten van het spelen op hun digitale piano’s bij een lager volume in een rustige huiselijke omgeving. Voordat IAC werd geïntroduceerd, resulteerde spelen bij een laag volume in een verlies van hoge en lage tonen. Met de toevoeging van IAC past het instrument automatisch de balans tussen lage en hoge tonen aan, waardoor een realistischer geluid klinkt met meer diepte. Bovendien maakt de volumeknop automatisch fijne aanpassingen in het totaalgeluid van het luidsprekersysteem (EQ) bij spelen op laag volume. Dit vermogen om een rijk en gebalanceerd geluid te realiseren, ongeacht het volume, garandeert de hoogste geluidskwaliteit.

Volle klank ingebouwd in de behuizing

Yamaha heeft deze nieuwe technologie ontwikkeld met een diepgaande kennis van de akoestische eigenschappen van muziekinstrumenten. De Acoustic Optimizer zorgt voor een natuurlijke, egale klankrijkdom over het hele klavier door de geluidsstroom in en de klankregeling van de kast van het instrument te regelen.

Een nieuw soort hoofdtelefoonbeleving

Alleen Yamaha beschikt over de Stereophonic Optimizer. Als u via een hoofdtelefoon luistert tijdens het bespelen of weergeven van het instrument, past de Stereophonic Optimizer de ruimtebepaling van het geluid en de scheiding van de piano aan, wat resulteert in een ruimtelijk geluid met surroundsoundkwaliteit, wat u zal inspireren om uren achtereen te spelen. Binnen deze persoonlijke luisteromgeving, kan het lijken alsof het geluid van de piano vanuit de kast van het instrument wordt waargenomen, in plaats van uit de hoofdtelefoon, wat zorgt voor een realistischere en natuurlijkere beleving.

Maak verbinding en interacteer met uw instrument

Er kan een standaard USB-kabel worden gebruikt om het instrument op een computer of mobiel apparaat aan te sluiten, wat de mogelijkheden opent tot een hele wereld aan creativiteit, entertainment en onderwijs. iOS-apparaten kunnen op het instrument worden aangesloten via de Yamaha UD-BT01, of de Lightning-USB-camera-adapter. Het instrument kan worden gebruikt voor interactie als regelaar en/of geluidsbron met allerlei muziekcreatie-applicaties.

Technische kenmerken

Gewicht 48 kg
Afmetingen 143 × 56 × 43 cm
Kleur

Merk

Conditie

Reeks digitaal

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1