Zoeken

Roland LX706 CH Digitale piano zwart mat

Beschikbare varianten

Roland LX706 CH Digitale piano zwart mat

3.310,00

Catalogusprijs: 3.967,00
Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

10 jaar garantie
10 jaar garantie
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Gratis levering
Gratis levering
Gemonteerde levering mogelijk.
Gemonteerde levering mogelijk.
Makkelijke montage.
Makkelijke montage.

Roland LX706 CH: Compacte digitale piano

De Roland LX706 CH in zwart satin heeft een geringe kasthoogte en een gesloten deksel. De strakke lijnen en mat zwarte afwerking springen meteen in het oog. Traditioneel en tijdloos is deze piano; het instrument vult je leefruimte aan maar domineert niet.

 

Feilloze ontwikkeling van je eigen speeltechniek en muzikaliteit

Het Hybrid Grand-klavier van de LX706 heeft langere toetsen in vergelijking met de meeste digitale piano’s. Omdat de toetsen langer zijn, zit het draaipunt van elke toets ook verder naar achteren. Zo hoef je niet harder te drukken wanneer je de toets hoger aanraakt. De witte toetsen combineren slanke houten zijkanten met een duurzaam binnenframe, voor een onderhoudsvrije betrouwbaarheid. En als je speelt, voel je de ideale balans tussen druk, momentum en terugloop, samen met een soepele verticale beweging. Terwijl de toevoeging van pedalen, die een verscheidenheid aan geavanceerde technieken mogelijk maken, een authentieke en opwindende piano-ervaring garandeert.

 

Systeem met 6 luidsprekers voor kamervullend geluid

De Roland LX706 is krachtig en flexibel voor elk muzikaal scenario: de 6 luidsprekers zijn onderverdeeld in 3 paren waarbij elk paar geoptimaliseerd is voor een superieure geluidsweergave over het hele dynamische bereik van de piano (zelfs tot en met het geluid van de hamers die de snaren raken en de resonantie van de kast wanneer het geluid door de body van de piano weergalmt!). Of je nu speelt of streamt, je hoort je muziek steeds met een kristalheldere kwaliteit.

 

Geavanceerde technologie

De Roland LX706 beschikt over de pianoklanken van Europese en Amerikaanse pianomodellen én ook over extra sounds, waaronder elektrische piano’s, orgels en orkestklanken. Je hebt ook toegang tot handige functies zoals Bluetooth-audio, Twin Piano-modus, een metronoom en de optie om een hoofdtelefoon te gebruiken. Het unieke C-vormige diafragma op het voorpaneel, maakt een natuurlijke geluidsprojectie mogelijk.

Technische kenmerken

Kleur

Merk

Reeks digitaal

Alternatieven in deze prijsklasse

Yamaha Clavinova CLP 745 PE Digitale piano zwart hoogglans

Op voorraad (Levering 5 tot 10 werkdagen)
  • GrandTouch-S-klavier
  • Houten toetsen
  • Bluetooth-connectie: audio / MIDI
  • 2x 16cm speakers en 2x 50W versterkers
bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1