Kawai K-18 - verkocht - akoestische tweedehands piano | Piano's Verhulst

Zoeken

Kawai K-18 – verkocht

 

Deze Kawai K-18 is een tweedehands akoestische piano in zwart hoogglans. Het instrument werd goed onderhouden en heeft de beginnende tot gevorderde pianist heel wat te bieden: de sprankelende klank en de prettige aanslag zorgen voor een fijne muzikale beleving.

 

Uitverkocht

Beschrijving Kawai K-18 – verkocht

Deze tweedehands piano van Kawai, model K-18, is een zeer goed onderhouden akoestische piano met een rijke klank. Deze piano staat opgesteld in onze showroom en kan je meteen uitproberen.

Extra informatie

Conditie

Merk

Kleur

Over Kawai

De visionaire geest van Koichi Kawai, onze oprichter, legde een grondslag met veel ambities en is de belangrijkste reden waarom de naam Kawai sinds 1927 een synoniem voor innovatie is. Steeds op zoek naar nieuwe materialen en technologie├źn die klank, speelgevoel, stabiliteit en waarde verbeteren, heeft Kawai als eerste de weg voor de grootste veelzijdigheid aan innovaties in de piano-industrie bereid. Daartoe behoren bijvoorbeeld aluminium onderdelen van het mechaniek, langzaam sluitende toetsenkleppen, bijzonder verharde lessenaars en natuurlijk het revolutionaire gebruik van ABS carbon voor de mechanieken van het klavier.

De hartstocht voor innovaties geldt ook voor elektronische muziekinstrumenten. Kawai produceerde de eerste digitale piano met compleet van hout vervaardigde toetsen - evenzo het eerste klavier dat een echte imitatie van een vleugelmechaniek was, de eerste geïntegreerde cd-recorder en de eerste digitale piano met een echte houten zangbodem als vervanging voor de luidsprekers.

In deze nooit eindigende verdere ontwikkeling zien we onze uitdading conform onze leuze - the future of the piano.

Naar de Kawai website

Piano's Verhulst

Adres
Europalaan 1B-1, 8970 Poperinge

BTW Nummer
BE 0832 974 731

Telefoon
+32 (0)57 33 41 89

Adres
info@pianosverhulst.be