Zoeken

Kawai K-15E ATX3-L PE

Beschikbare varianten

Kawai K-15E ATX3-L PE

6.763,00

Catalogusprijs: 7.514,00
Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

De Kawai K-15E ATX3-L PE piano is de stil-akoestische piano van de K-reeks.

Piano’s van de K-reeks zijn ontworpen om een rijke toon en een stabiele aanslag te blijven garanderen.
Een nauwkeurige, consequente aanslag is immers één van de belangrijkste kenmerken van een Kawai-piano.

Dankzij de ATX3-technologie garandeert deze piano een akoestische pianobeleving met én zonder hoofdtelefoon.

 

Schitterende klank van de Kawai SK-EX concertvleugel

Wanneer je met een hoofdtelefoon speelt, gebruiken de piano’s met het AnyTimeX3-systeem van Kawai een unieke digitale technologie.

In een geluiddichte kamer zonder audio-reflecties namen gerenommeerde samplingspecialisten de volle en uitgebalanceerde klank op van een KAWAI SK-EX en EX concertvleugel. Uit deze opnames maakte men een soort vingerafdruk van de vleugels. Deze vingerdruk geeft een exacte imitatie van de harmonische en dynamische structuren weer. De Harmonic Imaging™ technologie reproduceert vervolgens het omvangrijke dynamische bereik van de originele klanken van de concertvleugels en vormt ook de basis voor nog meer hoogwaardige instrumentale klanken.

 

IHSS Sensor System

Het volume van de afzonderlijke tonen van een akoestische piano is afhankelijk van de snelheid waarmee de hamers de snaren aanslaan. Een voorzichtige aanslag veroorzaakt een langzame beweging van de hamer en produceert slechts een geringe geluidssterkte. Een snelle aanslag veroorzaakt een snelle beweging van de hamer met een hoog volume als resultaat.

De AnyTimeX3 piano’s reproduceren exact dit gedrag door sensoren die in het pianomechaniek geïntegreerd zijn en die de bewegingen van de hamers precies herkennen.
Zowel bij het spelen van snelle passages waarbij dezelfde toetsen meermaals na elkaar worden aangeslagen, als ook bij rustige muziekwerken met langzaam aangeslagen toetsen: het IHSS-systeem (Integrated Hammer Sensing System) geeft de pianist een waaier aan expressiemogelijkheden die het spelen van de allerfijnste muzikale nuances mogelijk maakt.

 

Digitaal comfort

Een gebruiksvriendelijk touchscreen bedieningspaneel bevindt zich links naast het klavier. Via dit bedieningspaneel kan je gemakkelijk allerlei functies combineren: transponeren, metronoom, song recorder, keuze uit diverse klanken waarmee je de meest uiteenlopende genres kunt spelen, …

De aansluitingen voor koptelefoon, beiden aangebracht aan de voorkant, zijn ideaal voor het gebruik in muziekscholen, terwijl enkele andere aansluitmogelijkheden de gelegenheid tot een groot aantal andere toepassingen geven.

 

Akoestische pianoklanken en een grote keuze aan extra klanken

De prachtige klanken van de SK-EX en EX concertvleugels zijn het hart van het nieuwe model K-15 ATX3L van Kawai. Alle 88 toetsen van deze buitengewone instrumenten werden zorgvuldig opgenomen en geanalyseerd. Deze werkwijze garandeert een excellent klankbeeld van het karakter van de opgenomen concertvleugels.

Naast de akoestische pianoklanken beschikken de modellen van de AnytimeX3 serie ook over een keuze aan andere klanken, zoals bijv. E-Piano, Hammondorgel of strijkers. Zo kan elke pianist de meest uiteenlopende muziekstijlen aan.

 

Energie besparen

De AnytimeX3 modellen beschikken over een automatische uitschakelfunctie. De piano schakelt zich vanzelf uit, wanneer er voor een bepaalde tijd niet op wordt gespeeld.

Technische kenmerken

Gewicht 196 kg
Afmetingen 149 × 59 × 110 cm
Aantal pedalen

3

Aantal toetsen

88

Garantie

5 jaar

Kleur

Mechaniek

Kawai

Merk

Witte toetsen

Acrylhars

Zwarte toetsen

Fenolhars met houten vulling

Conditie

Stil-akoestisch

Ja – Kawai ATX3

Media & downloads

Alternatieven in deze prijsklasse

Yamaha b1 SC3 PEStil-akoestische piano zwart hoogglans

Op voorraad (Levering 2 à 3 weken)
  • Klankkast van 109 cm
  • Speel op akoestische piano met koptelefoon
  • Handige Smart Pianist app
  • Opnemen en beluisteren van je pianospel
  • Ook toevoegen van ritmes en andere klanken
bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1