Zoeken

Kawai ES-110 WH Keyboard 88 toetsen wit

Beschikbare varianten

Kawai ES-110 WH Keyboard 88 toetsen wit

Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

Gratis levering
Gratis levering

Kawai ES-110 WH: excellente instap in de portable piano modellen van Kawai

De Kawai ES-110 WH is het nieuwste model van de draagbare digitale piano´s van Kawai. Dit keyboard met 88 gewogen toetsen is compact en licht.
Bovendien weerspiegelt de pianobouwtraditie van Kawai zich niet alleen in de bouw van eersteklas akoestische piano´s, maar ook in de ontwikkeling van het klaviermechaniek van de digitale piano´s.

 

Realistische aanslag bij de Kawai ES110 WH keyboard

Het nieuwe Responsive Hammer Compact klavier in de Kawai ES-110 WH werd ontwikkeld om de fijne, natuurlijke aanslag van een vleugel te reproduceren. Daarnaast kan je zelf de aanslaggevoeligheid van het klavier instellen. Er zijn 3 opties: light, normal en heavy.

Met 88 toetsen met genuanceerde gewichten maakt het klavier van de ES110 een authentiek speelgevoel mogelijk.
Het is daarom een ideaal keyboard voor beginners die een instapmodel willen of voor de ervaren pianist die op zoek gaat naar een tweede instrument.

 

Bij de Kawai ES110 heeft elke noot een eigen karakter

Kawai ontwikkelde een eigen klanksysteem met de naam Harmonic Imaging. Dankzij deze technologie ervaar je realistische en sprankelende pianoklanken: zowel met een koptelefoon als uit de luidsprekers.
Daarnaast kan je ook nog heel wat resonantie-effecten uitproberen en instellen.

Dankzij de geïntegreerde galmeffecten kan je verschillende akoestische omgevingen simuleren: zoals een huiskamer, een kleine of grote concertzaal. Het resultaat is een levendige, indrukwekkende en authentieke pianoklank.

 

Handige functies bij elke ES 110 digitale stagepiano

Over het authentieke speelgevoel van het responsief klavier hebben we al gesproken. Dat is een sterke troef! Maar daarnaast heeft de Kawai ES-110 WH nog een aantal nuttige functies:

  • De geïntegreerde lesson functie laat je kennis maken met 25 oefenstukken (opus 100) van Burgmüller en Alfred’s Basic Piano 1A/1B
  • Instelbare metronoom: 7 maatsoorten. Tempo en volume instelbaar.
  • Song recorder: neem je eigen songs op voor het plezier (of om jezelf gemakkelijker te evalueren)
  • 19 klanken en 100 ritmes
  • Speelmodi Dual Mode: met deze optie kan je de ene klank over de tweede klank aanbrengen. Je hoort bijv. tegelijkertijd zowel een pianoklank als een warme strijkerstoon. Je kan hiermee heel creatief aan de slag gaan!
  • Speelmodi Split Mode: je splitst hierbij het klavier op waarbij je linkerhand een andere klank heeft (bijv. strijkers) dan je rechterhand (bijv. pianoklank).

 

Bluetooth MIDI, MIDI IN/OUT en Line Out-jacks

Wie op zoek is naar een draagbare piano, wil natuurlijk een compact en lichte piano die gemakkelijk te verplaatsen of op te bergen is. De Kawai ES110 WH weegt slechts 12 kg! Dat is bijzonder haalbaar wanneer je deze stagepiano gebruikt voor repetities op locatie.

De Line Out aansluitingen maken een directe verbinding met een mengpaneel of een versterkerinstallatie mogelijk.

Naast de MIDI IN/OUT aansluitingen is de ES110 ook met Bluetooth MIDI techniek uitgerust, waardoor een communicatie met smart devices (bijv. smartphone of tablet) mogelijk wordt.

 

Accessoires bij de Kawai ES-110 WH witte portable piano

Een vast onderstel HML-1 of kruisstatief

Het onderstel (ook wel statief of standaard genoemd) is optioneel en wordt dus niet standaard meegeleverd. Dit vaste onderstel, HML-1, is speciaal ontworpen voor de ES-110 witte digitale piano en is apart verkrijgbaar. Voor pianisten die dit instrument voornamelijk als draagbare piano willen gebruiken, is eerder een kruisstatief of X-statief aangewezen.
Ook dit statief kan je bestellen in onze webshop.

Pedaalunit F-350 bij Kawai ES-110

Er is standaard een switch-pedaal meegeleverd. Dit is een eerder eenvoudige pedaal die minder geschikt is voor expressieve pedaalfuncties. Vanaf het moment dat je de pedalen goed kunt gebruiken bij het pianospelen, is een pedaal die onder meer de halfpedaalfunctie ondersteunt, aangewezen.

Wanneer je het vaste onderstel voor de Kawai ES-110 aanschaft, raden wij aan om er ook de pedaalunit met 3 pedalen (F-350) in het bijpassende kleur bij te kopen. Deze 3 pedalen zijn een grote meerwaarde ten opzichte van 1 losse pedaal wanneer je je speeltechniek en repertoire verder uitbreidt.

Transport met een draagtas

Deze draagbare piano laat zich gemakkelijk vervoeren. Bijvoorbeeld wanneer je piano wil spelen tijdens een koorrepetitie of tijdens een repetitie met musici op een andere locatie. Een draagtas kan dan erg handig zijn om het instrument zonder risico te verplaatsen en te vervoeren.
Ook dit accessoire kan je gemakkelijk bijbestellen in onze webshop.

 

Technische kenmerken

Gewicht 12 kg
Afmetingen 131 × 28,5 × 14,8 cm
Merk

Klavier

Responsive Hammer Compact Action (gewogen en toetsgevoelig)

Aantal klanken

19

Polyfonie

192

Aantal pedalen

Geen

Aantal toetsen

88

Kleur

Toetsenklep

Geen

Vermogen

14W (7W x 2)

Speakers

2 x 12cm

Metronoom

1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8

Piano instellingen

Damper noise, Damper Resonance, Fall-back noise, Temperament, Temperament Key, Touch Curve, Voicing

App functies

Virtual Technician app (iPad), Sound Museum app (iPhone/iPad)

Display

Garantie

5 jaar

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1