Zoeken

Kawai CN39 R Digitale piano palissander

Beschikbare varianten

Kawai CN39 R Digitale piano palissander

Catalogusprijs: 1.985,00
Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

5 jaar garantie
5 jaar garantie
Gratis levering
Gratis levering
Gemonteerde levering mogelijk.
Gemonteerde levering mogelijk.
Makkelijke montage.
Makkelijke montage.

Kawai CN39 R digitale piano in palissander (rozenhout)

De Kawai CN39 R is een digitale piano waarbij de letter ‘R’ staat voor ‘rosewood’. Deze compacte piano in een warm, bruine kleur, is ook in andere kleuren beschikbaar zoals wit of zwart mat.

 • 88 toetsen in RH3-klavier (Responsive Hammer III) met drukpuntsimulatie en 3-voudig sensorsysteem
 • Toetsen hebben Ivory Touch oppervlak waarbij de transpiratie van de vingers geabsorbeerd wordt
 • Indrukwekkende klank van de SK-EX en EX concertvleugels waarbij alle 88 toetsen van deze vleugels zorgvuldig opgenomen werden.
 • Met de Virtual Technician kan je zelf klanken en vele details creatief aanpassen: bijv. intonatie, dempergeluid, hamergeluid, …
 • Gevoeligheid van de aanslag kan op verschillende manieren gepersonaliseerd worden
 • Uitgebreide muziekbibliotheek met 558 songs uit het repertoire van onder meer Bach, Chopin, Hanon, Beyer, Burgmuller en Czerny.
 • Extra vingertraining met 4 toonladders, 2 drieklank-, 2 cadens- en 2 akkoordoefeningen in alle toonsoorten met beoordelingsfunctie
 • Opnamemogelijkheden met USB-functie: mp3 en wav.
 • Bluetooth Audio & MIDI
 • Ingebouwde metronoom met 10 maatsoorten en 100 ritmes
 • Automatische uitschakeling
 • Dual / split / twin modus
 • Grand Feel Pedaal systeem: sustain (half pedaal mogelijk), soft en sostenuto
 • OLED display
 • Extra brede lessenaar, verstelbaar
 • 2 aansluitingen voor een koptelefoon

 

Authentiek speelgevoel op het keyboard van de Kawai CN39 R

De Kawai CN39 beschikt over het Responsive Hammer III (kortweg RH3) klaviermechaniek met drukpuntsimulatie en een drievoudig sensorsysteem. Dit mechaniek zorgt voor een accurate vertaling van elke aanslag in een realistische klank.
Bovendien is het gewicht van de toetsen gegradueerd zodat je, net zoals bij een akoestische (vleugel)piano, zwaardere hamers in de bas en lichtere hamers in de discant kan voelen.
Daarnaast beschikt de CN39 digitale piano over ‘Ivory Touch’ toetsoppervlakken. Deze absorberen de transpiratie van de vingers tijdens het spelen.

 

Geavanceerde connectiviteit bij de Kawai CN 39 R elektrische piano

Met de USB to Device functionaliteit kan je je songs opnemen in MP3- of WAV-formaat en ze vervolgens op je smartphone of pc beluisteren.

De CN39 is ook met een USB to Host functionaliteit uitgerust waarbij je de mogelijkheid hebt om MIDI gegevens met een aangesloten computer uit te wisselen. Daarnaast beschikt de CN39 digitale piano ook over heel wat standaard aansluitingen zoals bijv. MIDI aansluitingen en Line-Level uitgangen zodat je ook externe versterkers kan aansluiten om grotere concert- of repetitieruimtes met geluid kan vullen.

Daarnaast heeft deze stagepiano ook Bluetooth MIDI waardoor kabelloze communicatie met smart devices zoals smartphone of tablet mogelijk wordt. Daardoor kan je een groot aantal muziek gerelateerde apps in verbinding zetten met je digitale piano.
Met Bluetooth Audio kan je de muziek van je smartphone meteen met je luidsprekersysteem verbinden en via deze luidsprekers laten afspelen. Dit is een leuke functie wanneer je graag samen speelt met je favoriete radiohits.

 

Uitgebreide muziekbibliotheek met diverse les-functionaliteiten

De uitgebreide Lesson-functie ondersteunt de pianist bij het leren van pianospelen. In de muziekbibliotheek werd een ruim repertoire van piano etudes opgenomen zoals dat van Beyer, Czerny en Burgmüller. Elke studie kan aangepast worden volgens tempo en of je de linker- of rechterhand wil oefenen. Vervolgens kan je je spel opnemen en beluisteren ter evaluatie.

Ook de vierhandige modus is erg praktisch bij het volgen van pianolessen. De pianodocent en de leerling spelen op die manier in hetzelfde octaaf.

 

3 volwaardige pedalen bij dit instapmodel van Kawai

De Kawai CN39 R is uitgerust met het Grand Feel Pedaalsysteem. De weerstand van deze 3 pedalen (sustain, soft en sostenuto) stemt overeen met het speelgevoel van een Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel. Ook de correcte plaatsing van deze 3 pedalen zorgt voor een schitterend speelcomfort.

 

Technische kenmerken

Gewicht 54 kg
Afmetingen 145 × 44 × 88 cm
Aantal pedalen

3

Aantal toetsen

88

Conditie

Garantie

2 jaar

Kleur

Vermogen

20W x 2

Merk

Piano instellingen

19 voices

Polyfonie

192

Toetsenklep

Ja – Uitschuifbaar

Aantal klanken

355

Display

Ja – OLED

Klavier

Responsive Hammer III action (gewogen en toetsgevoelig)

Stroomverbruik

18 W

Touchscreen

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1