Zoeken

Kawai CN29 B Digitale piano zwart

Beschikbare varianten

Kawai CN29 B Digitale piano zwart

Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

5 jaar garantie
5 jaar garantie
Gratis levering
Gratis levering
Gemonteerde levering mogelijk.
Gemonteerde levering mogelijk.
Makkelijke montage.
Makkelijke montage.
In showroom
In showroom

De Kawai CN29 B uit de CN29-reeks met uitvoeringen in zwart gesatineerd, wit gesatineerd en palissander is een uitstekende keuze uit het aanbod digitale piano’s voor beginners.

 

CN-29 B digitale piano van Kawai garandeert natuurlijk speelgevoel

De Kawai CN29 B garandeert een bijzonder natuurlijk speelgevoel dat vergelijkbaar is met de eigenschappen van een vleugelmechaniek.

 • Iedere toets heeft een eigen gewicht waarbij de hamers van de bas zwaarder aanvoelen dan bijvoorbeeld de lichtere hamers in de discant.
 • Het toetsoppervlak absorbeert de transpiratie van de vingers optimaal dankzij de Ivory Touch.
 • Dankzij de drukpunt simulatie heeft de pianist perfecte controle bij het spelen van passages in pianissimo.
 • Structurele versterkingen van het mechaniek garanderen een hogere stabiliteit bij het spelen van fortissimo en staccato passages.
 • Kawai ontwikkelde het Grand Feel Pedaal-systeem. Dit zorgt voor een perfecte weerstand, vergelijkbaar met de Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel, bij het gebruik van de 3 pedalen: sustain, soft en sostenuto. Ook met de correcte plaatsing van de pedalen werd rekening gehouden.

 

Rijke klank bij Kawai CN29 B

Deze digitale piano van Kawai heeft een rijk kleurenpalet aan klanken.

 • De heldere, imposante klank van de Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel is één van de standaard pianoklanken die je kunt kiezen. Daarnaast is het ook mogelijk om de Kawai EX concertvleugel te selecteren. Deze vleugelpiano wordt immers vaak uitgekozen bij internationale pianoconcours zoals het Chopin-, Tchaikovsky- of het Rubensteinconcours.
 • De 88 toetsen van deze fraaie vleugelpiano’s werden één voor één opgenomen. Zo kan elke pianist het karakter van elke noot afzonderlijk ervaren en deze samenbrengen in zijn muzikale interpretatie van het muziekstuk. Van fluweelzachte pianissimo tot krachtige fortissimo passages; deze digitale piano van Kawai heeft dit in z’n mars!
 • Voor pianisten die graag nieuwe mogelijkheden ontdekken, is er ook de Virtual Technician waarmee je zelf de klanken kunt aanpassen. Zo kun je zelf de intonatie, snarenresonantie, demperresonantie, dempergeluid, hamergeluid en vele andere details afzonderlijk instellen

 

Eenvoudige bediening

Via de OLED display kunnen alle functies bereikt worden. Dit is een belangrijk voordeel ten opzichte van sommige andere digitale piano’s uit deze prijsklasse. Er is geen bediening via het klavier nodig, wat het gebruik van diverse functies sterk vereenvoudigt. De menustructuur is zeer intuïtief opgebouwd. Hierdoor ben je veel sneller geneigd om nieuwe functies uit te proberen.

 

Interessante functies

Elke digitale piano heeft ook enkele functies die je misschien niet meteen gebruikt, maar wel leuk zijn om eens uit te proberen! Voor de Kawai CN29 B springen de volgende functies in het oog:

 • Geïntegreerde songrecorder: hiermee kan je tot 3 songs in het interne geheugen opnemen en weer afspelen.
 • Lesson function: deze functie geeft de pianist de nodige ondersteuning door het afspelen van etudes van onder meer Beyer, Czerny en Burgmüller. Dit kan je instellen in diverse tempi en met de individuele weergave van de linker- of rechterhand.
 • Diverse aansluitingen: USB-to-host, MIDI en Bluetooth MIDI.
 • Verstelbare lessenaar.
 • Ook beschikbaar in andere uitvoeringen: bijvoorbeeld wit gesatineerd of palissander.

 

Technische kenmerken

Gewicht 43 kg
Afmetingen 136 × 41 × 86 cm
Aantal pedalen

3

Aantal toetsen

88

Conditie

Garantie

2 jaar

Kleur

Vermogen

20W x 2

Merk

Piano instellingen

19 voices

Polyfonie

192

Speakers

2 x 12cm

Toetsenklep

Ja – Uitschuifbaar

Aantal klanken

19

Display

Ja – OLED

Klavier

Responsive Hammer III action (gewogen en toetsgevoelig)

Stroomverbruik

12 W

Touchscreen

Piano huren

Huurformule

Piano huren

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1