Zoeken

Kawai CA49 BDigitale piano zwart

Beschikbare varianten

Kawai CA49 BDigitale piano zwart

Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

5 jaar garantie
5 jaar garantie
Gratis levering
Gratis levering
Gemonteerde levering mogelijk.
Gemonteerde levering mogelijk.
Makkelijke montage.
Makkelijke montage.

De Kawai CA49 B is een zwarte digitale piano met het nieuwe GrandFeel Compact klavier dat uit 88 houten toetsen bestaat met Ivory Touch voor de witte toetsen, over een drievoudige sensor techniek beschikt en dankzij de drukpunt simulatie perfecte controle garandeert. Ook het nauwkeurig uitgebalanceerde luidsprekersysteem zorgt voor een schitterende klankbeleving.

 

Liever volledig gemonteerde levering aan huis?
Contacteer ons!

 

Kawai CA49 B: digitale piano met uitstekend klavier en houten toetsen

De elektrische piano van Kawai, het model CA49 B, beschikt over het nieuwe GrandFeel Compact mechaniek met houten toetsen. Hierdoor ervaar je als pianist een buitengewoon realistische aanslag.

Alle 88 toetsen zijn volledig uit houten onderdelen vervaardigd. De witte toetsen hebben daarenboven een Ivory Touch oppervlak.

Het Grand Feel Compact klaviermechaniek is voorzien van hamers met een gegradueerd gewicht, tegengewichten in het basgedeelte en drukpuntsimulatie. Bovendien zorgt het drievoudige sensorsysteem voor een optimale repetitie en spelcontrole.

Al deze eigenschappen samen garanderen een nauwkeurige en realistische aanslag.

 

Schitterende klanken van de concertvleugels van Kawai

Wanneer je op een Kawai CA49 speelt, kan je de bijzondere klank van de Shigeru Kawai SK-EX concertvleugel selecteren. Deze concertvleugel wordt wereldwijd geroemd omwille van de heldere klank.

Bij de opname van de klanken van deze concertvleugel, heeft men het unieke karakter en de dynamische omvang van elke afzonderlijke noot proberen te capteren. Hierdoor ervaart de pianist een schitterend pallet aan klankkleuren die hem helpen om zijn partij technisch maar ook muzikaal vorm te geven.

 

Intuïtieve bediening dankzij OLED display

Dankzij de OLED display werd de bediening van de Kawai CA49 sterk vereenvoudigd. Alle functies kunnen via het bedieningspaneel en via de OLED display bereikt worden. Er is dus geen bediening nodig via het klavier.

 

Uitgebreide lesfunctie om steeds bij te leren

De Kawai CA49 beschikt over een uitgebreide lesfunctie waardoor je als pianist op elk niveau kan bijleren.

De typische studies van Beyer, Czerny en Burgmüller zijn standaard geprogrammeerd. Elke studie kan met een variabel tempo en een aparte weergave voor de linker- of rechterhand worden afgespeeld.

Daarnaast kan het handig zijn om als pianist in hetzelfde octaaf als je docent te spelen. Deze piano biedt dit ook aan in de vierhandig modus.

Bovendien kan je ook je eigen spel opnemen. De recorder van de CA49 beschikt over een maximale opnamecapaciteit van 10.000 noten waarbij maximaal 3 songs kunnen opgenomen worden.

 

Technische kenmerken

Gewicht 59 kg
Afmetingen 136 × 46 × 91,5 cm
Merk

Garantie

5 jaar

Toetsenklep

Ja – Uitschuifbaar

Witte toetsen

Ivory Touch

Aantal klanken

19

Polyfonie

192

Aantal pedalen

3

Display

Ja – OLED

Klavier

Grand Feel Compact (88 toetsen)

Aantal toetsen

88

Piano instellingen

Damper noise, Damper Resonance, Fall-back noise, Half-Pedal Adjust, Key Off Resonance, Soft Pedal Depth, Stretch Tuning, String Resonance, Temperament, Temperament Key, Touch Curve, Voicing

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1