Zoeken

Yamaha AvantGrand NU1X PWH

Beschikbare varianten

Yamaha AvantGrand N1X PE Hybride vleugelpiano

Op voorraad in magazijn Yamaha (levering 1 à 2 weken)
In showroom
  • Compacte, hybride vleugelpiano
  • Mechaniek van akoestische vleugelpiano
  • Intelligente UX en integratie
  • USB-audiorecorder

Yamaha AvantGrand NU1X PWH

Catalogusprijs: 7.495,00
Uitverkocht
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

Yamaha AvantGrand NU1X PWH: witte hybride piano met mechaniek van echte akoestische piano

De Yamaha AvantGrand NU1X PWH combineert het ongeëvenaarde pianovakmanschap van Yamaha met progressieve digitale innovatie. Met de toepassing van een mechaniek van een echte akoestische piano die de pianist en de piano intuïtief met elkaar verbindt, biedt de NU1X een aangename dynamische beleving. Het resultaat is een instrument dat niet alleen een eerbetoon brengt aan zijn akoestische tegenhanger, maar alle verwachtingen overtreft.

 

Schitterende vleugelpiano-klanken in Yamaha AvantGrand

Een AvantGrand bespelen, betekent toegang krijgen tot rijke klankkleuren van twee legendarische concertvleugels: de Yamaha CFX en de Bösendorfer Imperial. Of je nu de voorkeur geeft aan het gedurfde, uitgebreide palet van de CFX, of de warme, rijke Weense klankkleuren van de Imperial: het wisselen tussen de twee is eenvoudig.

 

De authentieke beleving van een vleugelpiano-pedaal

De Yamaha AvantGrand NU1X PWH is uitgerust met een demperpedaal dat de subtiele veranderingen in weerstand reproduceert die je ervaart bij het gebruik van een vleugelpedaal. Bovendien kan je met het demperpedaal van de NU1X dezelfde halfpedaaltechnieken gebruiken als bij een vleugel, waardoor je verfijnde controle hebt over sustain en nagalm.

 

Excellente klankbeleving met een koptelefoon

Dankzij de geavanceerde bi-aurale samplingtechnologie(*) is het geluid dat je via de koptelefoon hoort, opmerkelijk levensecht. Deze technologie maakt gebruik van pianosamples die zijn opgenomen met speciale microfoons. Deze microfoons registreren de positie-informatie en andere nuances die door het menselijk oor onderscheiden worden. Het resultaat is een natuurgetrouw geluid, zo omhullend, dat je zelfs al snel vergeet dat je een hoofdtelefoon op hebt.
(*Alleen bij de voice CFX Grand)

 

De AvantGrand NU1X: een compacte hybride piano

De elegante eenvoud van de Yamaha NU1X past moeiteloos in elke omgeving. De NU1X, die de superieure klank en bespeelbaarheid van de AvantGrand-serie piano’s erft, biedt de warmte en natuurlijke uitstraling van een akoestisch instrument in een stijlvolle, compacte vorm.

 

Intelligente UX en integratie

Achter het eenvoudige bedieningspaneel biedt de NU1X een overvloed aan connectiviteitsopties voor maximale functionaliteit en integratie met externe apparaten. Deze hybride piano kan rechtstreeks verbonden worden met computers en mobiele apparaten via USB, geluids- en opnamesystemen via audiokabels. Daarnaast kan de NU1X fungeren als een bluetoothontvanger en is er integratie mogelijk met iOS-apps via wifi.

Technische kenmerken

Gewicht 111 kg
Afmetingen 150 × 46 × 102 cm
Kleur

Merk

Reeks digitaal

Type instrument

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1