Yamaha P45 portable piano bestel online, gratis levering via webshop

Zoeken

Yamaha P-45 B

442,00

 

De Yamaha P-45 is een compacte digitale piano uit de instapreeks van Yamaha die gecombineerd kan worden met diverse onderstellen: kruisstatief of vast statief. Dankzij het gewogen hamermechaniek is de speelervaring op deze digitale piano ongeveer gelijk aan een akoestische piano, maar dan voor een klein prijsje. De P-45 is daarom een goede eerste digitale piano voor beginners.

 

Bijhorende accessoires

Yamaha HPH 50B

HPH-50 headphones deliver quality sound with a carefully balanced bass and treble that is intensely satisfying to the listener, whether playing back recorded media or performing on a digital instrument...

Yamaha L-85A

The perfect companion to the Yamaha P-45 and P-115 digital pianos, the Yamaha L-85A Black features a modern, slimline design.

Yamaha FC4A

Een pedaal voor gebruik met digitale piano's, keyboards, synthesizers en stagepiano's. Het spelen met dit pedaal voelt nagenoeg hetzelfde aan als het pedaal van een akoestische piano.

Roland CB-88 RL

Stagg KXS A6 X-statief

 

De dubbele kruisstandaard voor digitale piano's van Stagg, model KXS-A6, is een stabiele, dubbel uitgevoerde standaard voor thuis en on the road. Gemakkelijk in te klappen voor transport of opslag.

 

Stagg KEB A30

Degelijke, stabiele keyboardkruk met opvouwbare "X" poten voor thuis en on the road, makkelijker inklapbaar voor transport of opslag

Maak een afspraak
Artikelnummer: NP45B

Beschrijving Yamaha P-45 B

De Yamaha P-45 is de ideale digitale piano voor een beginner

Start je met piano en pianolessen, dan wil je een passende piano om te oefenen. Dan is de P-45 van Yamaha jouw nieuwe partner.

De Yamaha P-45 B beschikt over een GHS-klavier (Graded Hammer Standard). De aanslag van het toetsenbord verandert geleidelijk afhankelijk van toetsgebied. Hierdoor speelt het klavier zwaarder in de bas en lichter in de diskant. De piano beschikt over een klavier dat natuurlijk aanvoelt, met zwarte toetsen die over een matte afwerking beschikken, voor authentiek pianospelen dat het bespelen van een akoestische piano dicht benadert.

Yamaha P45 reproduceert de realistische weerkaatsingen van een vleugel

De Yamaha P-45 is verbeterd ten opzichte van de traditionele AWM-synthese om echte pianoklanken te leveren. AWM is een opnametechniek en maakt gebruik van digitale opnamen echte instrumenten.
Geniet hierdoor van echte vleugelklanken op elke plaats waar je op de P-45 speelt.

Compact en licht ontwerp voor gemakkelijk vervoeren

Strakke en stijlvolle vormgeving. Met een diepte van nog geen 30 cm, vereist het instrument weinig ruimte, en met slechts 11,5 kg — inclusief de luidspreker — kan deze digitale piano gemakkelijk overal in je huis worden verplaatst of zelfs worden gebruikt voor een optreden buitenshuis.

Eenvoudige bediening met een enkele knop

Wijzig de verschillende instellingen van je Yamaha P-45 piano met 1 knop. Houd de knop ‘GRAND PIANO/FUNCTION’ ingedrukt en druk op het toetsenbord om timbres te veranderen, demo’s af te spelen, de metronoom te configureren en meer.

Extra informatie

Gewicht 18 kg
Afmetingen 148 × 41 × 30 cm
Kleur

Merk

Reeks digitaal

Type instrument

Conditie

Aantal pedalen

1 (Footswitch meegeleverd)

Aantal toetsen

88

Garantie

2 jaar

Toetsenklep

Geen

Vermogen

12W (6W x 2)

Speakers

2 x 12cm

Polyphony

64

Over Yamaha piano

Yamaha kent een lange traditie van piano- en vleugelbouw die teruggaat tot in 1887. Vandaag zijn er meer dan 6 miljoen piano’s en vleugels gebouwd en verkocht. Ook het aanbod van digitale en hybride piano’s is de laatste jaren sterk uitgebreid.

Al deze instrumenten hebben 1 ding gemeen: de hoge mate van kwaliteit dankzij de combinatie van vakmanschap, moderne productiemethoden en zorgvuldig op elkaar afgestemde materialen.

Waarom een Yamaha kiezen? Omdat Yamaha hoogwaardige, duurzame piano's maakt met een warme, volle klank die pianisten van over de hele wereld aanspreekt. Van beginnende pianisten tot professionele concertpianisten. Het uitgebreide gamma voor digitale, akoestische en hybride instrumenten heeft voor ieder budget wat wils.

Naar de Yamaha website

Alternatieven in deze prijsklasse

Casio Privia PX S1000 BK - draagbare digitale piano

Casio Privia PX S1000 BK

Verkoopprijs

579,00
Kawai ES 110 WH digitale piano bovenaanzicht

Kawai ES-110 WH

Verkoopprijs

569,00
Yamaha P 125 WH wit digitale piano

Yamaha P-125 WH

Verkoopprijs

585,00
KAWAI ES110 b zwart digitale piano

Kawai ES-110 B

Verkoopprijs

569,00
Piano's Verhulst

Adres
Europalaan 1B-1, 8970 Poperinge

BTW Nummer
BE 0832 974 731

Telefoon
+32 (0)57 33 41 89

Adres
info@pianosverhulst.be