Zoeken

Yamaha b1 PWH Buffetpiano wit hoogglans

Beschikbare varianten

Yamaha b1 PE Buffetpiano zwart hoogglans

Op voorraad in magazijn Yamaha (levering 2 à 3 weken)
In showroom
  • Klankkast 109 cm
  • Uitstekende prijs-kwaliteit
  • Interessant instapmodel

Yamaha b1 PWH Buffetpiano wit hoogglans

4.878,00

Huurkoop mogelijk op 24, 36 of 48 maanden
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

10 jaar garantie
10 jaar garantie
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Levering op afspraak. Kies je leverdag.
Gratis levering
Gratis levering
Gratis stembeurt
Gratis stembeurt

De Yamaha b1 PWH is een buffetpiano in wit hoogglans (polished white).

De Yamaha b1 is een uitstekende keuze voor pianisten die op zoek zijn naar een instrument van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Als de kleinste piano in de Yamaha b-serie, biedt de b1 een opmerkelijke combinatie van vakmanschap, geluidskwaliteit en duurzaamheid.

De Yamaha b1 is ontworpen met aandacht voor detail en precisie. Het instrument is gebouwd volgens de strenge normen van Yamaha, een toonaangevend merk op het gebied van pianoproductie. De b1 is gemaakt met hoogwaardige materialen en een zorgvuldige constructie om een uitstekende speelervaring te bieden.

Wat betreft geluidskwaliteit is de Yamaha b1 indrukwekkend. Ondanks zijn compacte formaat heeft de b1 een rijk en vol geluid dat zowel beginners als ervaren pianisten zal bekoren. De piano heeft een uitgebalanceerde toon over het hele bereik, waardoor je expressief kunt spelen en een breed scala aan muzikale stijlen kan verkennen.

Naast zijn geluidskwaliteit is de Yamaha b1 ook duurzaam en betrouwbaar. Het instrument is gebouwd om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen de slijtage die gepaard gaat met regelmatig gebruik.

Wat betreft het ontwerp heeft de Yamaha b1 een tijdloze en elegante uitstraling. Met zijn slanke profiel past de b1 goed in verschillende woon- of oefenruimtes. Het heeft een eenvoudige en stijlvolle behuizing die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel is.

Kortom, met zijn voortreffelijke kwaliteit, prachtig geluid en duurzaamheid onderscheidt de Yamaha b1 zich als een uitstekende piano. Of je nu een beginner bent die net begint met het leren van piano of een gevorderde pianist die op zoek is naar een instrument van topkwaliteit, de Yamaha b1 biedt een indrukwekkende speelervaring en waar voor je geld. Met dit instrument kun je volop genieten van het spelen van de piano en je muzikale vaardigheden verder ontplooien.

Technische kenmerken

Gewicht 193 kg
Afmetingen 149 × 54 × 109 cm
Kleur

Merk

Conditie

Reeks piano

Type instrument

Huurformule

Piano huurkopen

Alternatieven in deze prijsklasse

bancontact
belfius
ideal
kbc
maestro
mastercard
visa
gls_group_gls_logo_svg
vvpn-logo-zonder-txt-200-1