Yamaha Arius YDP 144 R - Compacte digitale piano palissander

Zoeken

Yamaha Arius YDP 144 R – Compacte digitale piano palissander

815,-

De Arius YDP 144 R is uiterst degelijke digitale piano in palissander (rosewood) van Yamaha voor beginners of gevorderde pianisten die op zoek zijn naar een compacte Yamaha piano. De bijzonder realistische aanslag van het klavier, dankzij het Graded Hammer Standard (GHS-)klavier, en het compacte, klassieke design zijn belangrijke troeven. Daarnaast beschikt deze elektrische piano over enkele handige extra’s zoals 2 koptelefoon-uitgangen, 3 volwaardige pedalen, opname-mogelijkheden, ingebouwde metronoom en een uitschuifbare toetsenklep om het klavier te beschermen.

Op zoek naar een betaalbare digitale piano van Yamaha? Neem dan zeker deze in overweging!

Accessoires bij Yamaha Arius YDP 144 R

Yamaha HPH 100 B - koptelefoon zwart

Yamaha HPH 100 B is een comfortabele on-ear koptelefoon aan een scherpe prijs. Dankzij een draaimechanisme kan je de oorschelpen tot 90 graden draaien. Ook de lengte van de hoofdband kan je gemakkelijk instellen.
Ook verkrijgbaar in wit.

Stagg pianobank KEB A30

 

De Stagg KEB A30 is een stabiele keyboardkruk die in hoogte verstelbaar is en opvouwbare "X" poten heeft. Gemakkelijk en compact om thuis te gebruiken of op verplaatsing.

 

Maak een afspraak
Artikelnummer: NYDP144R

Beschrijving Yamaha Arius YDP 144 R – Compacte digitale piano palissander

Yamaha Arius YDP 144 R: compacte digitale piano van Yamaha in palissander

De Yamaha Arius YDP 144 R is een kleine digitale piano van Yamaha in palissander (ook gekend als ‘rosewood’).

 • Realistische aanslag dankzij het Graded Hammer Standard (GHS-)klavier.
 • Het klavier bestaat uit 88 toetsen waarbij je de aanslag zelf kan aanpassen van fixed naar soft, medium tot hard.
 • 3 volwaardige pedalen: damper, sostenuto, soft
 • Schitterende pianoklanken zoals de Yamaha CFX concertvleugel
 • Soepel uitschuifbare toetsenklep ter bescherming tegen stof wanneer er geen piano wordt gespeeld
 • 10 vooraf ingestelde klanken
 • Ruime muziekbibliotheek met 10 demosongs en 50 pianoklassiekers
 • Ingebouwde metronoom
 • Opname-mogelijkheden
 • 2 uitgangen voor koptelefoon
 • Compacte digitale piano verkrijgbaar in 3 kleuren: zwart mat, wit mat en rosewood (ook gekend als ‘palissander’)

 

Yamaha Arius YDP 144 rosewood: degelijke piano voor beginners

Deze Arius YDP 144 is een uitstekend instapmodel voor startende pianisten. Deze betaalbare digitale piano beschikt over een klavier van 88 toetsen waarbij de toetsen in de baskant een zwaardere aanslag hebben dan deze in de hogere octaven. Net als bij een echte akoestische piano!
Daarnaast focust deze piano op de essentie om piano te leren spelen: de schitterende pianoklanken van de Yamaha CFX concertvleugel prikkelen elke pianist om elke keer de beste performance neer te zetten.

 

Uitgebalanceerde klank: met en zonder koptelefoon

Wanneer het volume van de digitale piano niet te luid mag, past de Intelligent Acoustic Control-technologie het geluid automatisch aan zodat de pianist op elk volumeniveau van een uitgebalanceerde klank kan genieten.

Dankzij de Stereophonic Optimizer ervaar je de klanken van de piano alsof ze afkomstig zijn uit de kast van een echte akoestische buffetpiano en niet vanuit de koptelefoon.

Met of zonder koptelefoon, met de Yamaha YDP 144 R ervaar je steeds een natuurlijke, ruimtelijke klank.

 

Arius YDP 144: compatibel met Smart Pianist app (iOS-apparaten)

Met de Smart Pianist App kan je je digitale piano nog gemakkelijker bedienen. Naast het selecteren van verschillende voices, kan je de laagfunctie gebruiken om voices over elkaar heen te leggen. Handige functies zoals transponeren, stemmen, pedaalinstellingen en andere akoestische instellingen kan je zelf aanpassen via het scherm van je smartphone.

En wist je dat Smart Pianist de akkoorden van je lievelingssong kan achterhalen? Na de analyse van de audiosong op je smartphone, maakt de app het akkoordschema op zodat je nadien gewoon zelf kan meespelen met je favoriete muziek! Handig, niet?

 

Waarin verschilt de Yamaha Arius YDP 144 met de Arius YDP 164?

 • Grootte: de Arius YDP 164 is een klein beetje groter en zwaarder dan de Arius YDP 144
 • Het klavier en afwerking van de toetsen:
  • De Arius YDP 164 beschikt over het GH3-klavier (Graded Hammer 3) waarbij de sensoren beter en accurater reageren op bijvoorbeeld een snelle repetitie van noten. Ook de toetsen van dit klavier bestaan uit synthetisch ivoor en ebbenhout. Hierdoor voelen de toetsen realistischer en meer authentiek aan.
  • De Arius YDP 144 heeft een Graded Hammer Standard klavier met toetsen met matte zwarte toetsen
 • De versterkers:
  • De Arius YDP 164 heeft 20W x 2
  • De Arius YDP 144 heeft 8W x 2

Kortom, de Yamaha Arius YDP 164 heeft een beter uitgewerkt klavier waardoor een beginnend pianist langer zijn speeltechniek zal kunnen verbeteren. Ook de betere versterkers hebben een directe invloed op de geluidservaring. Toch blijven dit 2 interessante piano’s voor beginners waarin het budget wellicht de keuze verder zal bepalen.

 

Extra informatie

Gewicht 56 kg
Afmetingen 143 × 53 × 56 cm
Kleur

Merk

Conditie

Reeks digitaal

Aantal pedalen

3

Aantal toetsen

88

Vermogen

8 W x 2

Polyfonie

192

Speakers

2 x 12cm

Toetsenklep

Ja – geen Soft close

Over Yamaha piano

Yamaha kent een lange traditie van piano- en vleugelbouw die teruggaat tot in 1887. Vandaag zijn er meer dan 6 miljoen piano’s en vleugels gebouwd en verkocht. Ook het aanbod van digitale en hybride piano’s is de laatste jaren sterk uitgebreid.

Al deze instrumenten hebben 1 ding gemeen: de hoge mate van kwaliteit dankzij de combinatie van vakmanschap, moderne productiemethoden en zorgvuldig op elkaar afgestemde materialen.

Waarom een Yamaha kiezen? Omdat Yamaha hoogwaardige, duurzame piano's maakt met een warme, volle klank die pianisten van over de hele wereld aanspreekt. Van beginnende pianisten tot professionele concertpianisten. Het uitgebreide gamma voor digitale, akoestische en hybride instrumenten heeft voor ieder budget wat wils.

Naar de Yamaha website

Alternatieven in deze prijsklasse

Piano's Verhulst

Adres
Europalaan 1B-1, 8970 Poperinge

BTW Nummer
BE 0832 974 731

Telefoon
+32 (0)57 33 41 89

Adres
info@pianosverhulst.be