Over ons

Over Piano's Verhulst

Piano’s Verhulst is een gespecialiseerde pianowinkel in Poperinge, West-Vlaanderen.

Je kunt bij Piano’s Verhulst terecht voor het kopen en huren van digitale en akoestische piano’s  en vleugels van topmerken zoals Yamaha en Roland. Ook voor het stemmen van je piano of vleugel of het transport van je instrument, kun je bij ons terecht.
Ben je organisator van een concert? Vraag dan ook zeker eens naar onze interessante voorwaarden voor concertverhuur.

Daarnaast is Piano’s Verhulst een gevestigde waarde op vlak van restauratie en herstellingen dankzij de driejarige opleiding ‘Pianotechniek’ die Dries Verhulst in Amsterdam volgde en zijn uitgebreide werkervaring.

Het atelier is het hart van het bedrijf. Alle instrumenten worden er zorgvuldig afgeregeld en in ere hersteld. We werken hiervoor steeds toe naar het origineel van de piano of vleugel uit zijn tijd om zo de specifieke kwaliteiten van het instrument te bewaren.

Naast het mechanische gedeelte van de piano speelt het meubel ook een belangrijke, esthetische rol. Indien je dit wenst, kan het meubel opnieuw gepolijst worden om alle kleine krasjes weg te werken. Verder kunnen wij ook het volledige meubel opnieuw in polyester-lak spuiten, of helemaal opnieuw politoeren zoals de instrumenten vroeger werden afgewerkt.

Waarom kiezen voor Piano's Verhulst?

Persoonlijk, deskundig advies

Bij Piano’s Verhulst kan je steeds rekenen op deskundig advies volgens jouw artistieke behoeften en budget.

Daarnaast kan je in onze toonzaal steeds de instrumenten uitproberen.

Alle diensten onder 1 dak

Zowel voor het aankopen of huren van een akoestische of digitale piano, als voor alle andere diensten (stemmen, herstellingen, restauratie, transport / verhuizen of concertverhuur) kun je bij Piano’s Verhulst terecht.

Yamaha piano's en vleugels

Piano’s Verhulst is trotse verdeler van Yamaha piano’s en vleugels. Je vindt bij ons de akoestische, silent, digitale en hybride piano’s en vleugels.

Tevreden klanten

Geoffrey SmallboneThe South Wales Male Choir

Good morning to you both, Sorry we did not get a chance to thank you after the concert. The piano was perfect and made the concert so much better hope you enjoyed it as much as we enjoyed singing in such a wonderful church. Regards Geoff