Kawai K-15E PM in mahonie | Piano's Verhulst West-Vlaanderen

Zoeken

Kawai K-15E PM

Beschikbare varianten

Kawai K-15E PE

Op voorraad (Levering binnen 1-3 dagen)
In showroom

Kawai K-15E PM

4.283,-

Catalogusprijs: 4.759,-
Contact us

Heb je een vraag? Contacteer ons!

+32 (0)57 33 41 89
info@pianosverhulst.be

De Kawai K-15E PM is het instapmodel van de K-reeks.

Piano’s van de K-reeks zijn ontworpen om een rijke toon en een stabiele aanslag te blijven garanderen. Een nauwkeurige, consequente aanslag is immers één van de belangrijkste kenmerken van een Kawai-piano.

Dankzij het elegante meubel, in combinatie met een rijk, levendig klankenpalet dat zowel beginnende als gevorderde pianisten zal bekoren, past deze akoestische piano in mahonie-afwerking in zowat elke huiskamer.

Kortom, de K-15E PM van Kawai is een kwalitatieve, nieuwe piano aan een aantrekkelijke prijs.

Resonantiebodem van hoge kwaliteit

Bij het uitkiezen van het beste hout zet de afdeling houttechnologie van Kawai in op alle zintuigen: zien, ruiken en voelen. De resonantiebodem wordt er gemaakt van massief vurenhout met een zeer gelijkmatige vlam en asymmetrisch gewelfd. Deze precieze voorwaarden zijn van essentieel belang. Kawai stelt immers zeer hoge eisen aan de resonantieverhoudingen voor een optimale klank.

Het meest nauwkeurige pianomechaniek ter wereld

Door een combinatie van materiaalsterkte, stabiliteit, precisie en betrouwbaarheid staat Kawai’s “Ultra-Responsive Action” aan de top. De hamerkoppen zijn uit 100% wol van eerste kwaliteit geperst. Om de mechanieken bestand te maken tegen invloeden van het klimaat, zoals de verschillende seizoenen en schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid, heeft Kawai als één van de eerste de mechaniekbalk en de hamerlijst van aluminium gemaakt. Ook andere precisieonderdelen van het mechaniek zijn uit ABS Styran gegoten. Dit zorgt voor een hoge stevigheid en een erg beperkte wrijvingsweerstand.

De rastenconstructie

De rastenconstructie van de K-serie is met een krachtige lijmhout-constructie uitgerust die garant staat voor optimale stabiliteit van de volledige piano.

Technische kenmerken

Gewicht 193 kg
Afmetingen 149 × 59 × 110 cm
Conditie

Aantal pedalen

3

Aantal toetsen

88

Garantie

5 jaar

Kleur

Mechaniek

Kawai

Merk

Witte toetsen

Acrylhars

Zwarte toetsen

Fenolhars met houten vulling

Alternatieven in deze prijsklasse