Kawai K-15E PM in mahonie | Piano's Verhulst West-Vlaanderen

Zoeken

Kawai K-15E PM

4.283,-
Catalogusprijs: 4.759,-

 

De K-15E PM piano is het instapmodel van de K-reeks. Dankzij het elegante meubel, in combinatie met een rijk, levendig klankenpalet dat zowel beginnende als gevorderde pianisten zal bekoren, past deze akoestische piano in zwart hoogglans in zowat elke huiskamer.

Kortom, de K-15E PM van Kawai is een kwalitatieve, nieuwe piano aan een aantrekkelijke prijs.

 

Maak een afspraak
Artikelnummer: K15EPM

Beschrijving Kawai K-15E PM

De Kawai K-15E PM is het instapmodel van de K-reeks.

Piano’s van de K-reeks zijn ontworpen om een rijke toon en een stabiele aanslag te blijven garanderen. Een nauwkeurige, consequente aanslag is immers één van de belangrijkste kenmerken van een Kawai-piano.

Dankzij het elegante meubel, in combinatie met een rijk, levendig klankenpalet dat zowel beginnende als gevorderde pianisten zal bekoren, past deze akoestische piano in mahonie-afwerking in zowat elke huiskamer.

Kortom, de K-15E PM van Kawai is een kwalitatieve, nieuwe piano aan een aantrekkelijke prijs.

Resonantiebodem van hoge kwaliteit

Bij het uitkiezen van het beste hout zet de afdeling houttechnologie van Kawai in op alle zintuigen: zien, ruiken en voelen. De resonantiebodem wordt er gemaakt van massief vurenhout met een zeer gelijkmatige vlam en asymmetrisch gewelfd. Deze precieze voorwaarden zijn van essentieel belang. Kawai stelt immers zeer hoge eisen aan de resonantieverhoudingen voor een optimale klank.

Het meest nauwkeurige pianomechaniek ter wereld

Door een combinatie van materiaalsterkte, stabiliteit, precisie en betrouwbaarheid staat Kawai’s “Ultra-Responsive Action” aan de top. De hamerkoppen zijn uit 100% wol van eerste kwaliteit geperst. Om de mechanieken bestand te maken tegen invloeden van het klimaat, zoals de verschillende seizoenen en schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid, heeft Kawai als één van de eerste de mechaniekbalk en de hamerlijst van aluminium gemaakt. Ook andere precisieonderdelen van het mechaniek zijn uit ABS Styran gegoten. Dit zorgt voor een hoge stevigheid en een erg beperkte wrijvingsweerstand.

De rastenconstructie

De rastenconstructie van de K-serie is met een krachtige lijmhout-constructie uitgerust die garant staat voor optimale stabiliteit van de volledige piano.

Extra informatie

Gewicht 193 kg
Afmetingen 149 × 59 × 110 cm
Conditie

Aantal pedalen

3

Aantal toetsen

88

Garantie

5 jaar

Kleur

Mechaniek

Kawai

Merk

Witte toetsen

Acrylhars

Zwarte toetsen

Fenolhars met houten vulling

Over Kawai

De visionaire geest van Koichi Kawai, onze oprichter, legde een grondslag met veel ambities en is de belangrijkste reden waarom de naam Kawai sinds 1927 een synoniem voor innovatie is. Steeds op zoek naar nieuwe materialen en technologieën die klank, speelgevoel, stabiliteit en waarde verbeteren, heeft Kawai als eerste de weg voor de grootste veelzijdigheid aan innovaties in de piano-industrie bereid. Daartoe behoren bijvoorbeeld aluminium onderdelen van het mechaniek, langzaam sluitende toetsenkleppen, bijzonder verharde lessenaars en natuurlijk het revolutionaire gebruik van ABS carbon voor de mechanieken van het klavier.

De hartstocht voor innovaties geldt ook voor elektronische muziekinstrumenten. Kawai produceerde de eerste digitale piano met compleet van hout vervaardigde toetsen - evenzo het eerste klavier dat een echte imitatie van een vleugelmechaniek was, de eerste geïntegreerde cd-recorder en de eerste digitale piano met een echte houten zangbodem als vervanging voor de luidsprekers.

In deze nooit eindigende verdere ontwikkeling zien we onze uitdading conform onze leuze - the future of the piano.

Naar de Kawai website

Alternatieven in deze prijsklasse

Piano's Verhulst

Adres
Europalaan 1B-1, 8970 Poperinge

BTW Nummer
BE 0832 974 731

Telefoon
+32 (0)57 33 41 89

Adres
info@pianosverhulst.be