Concertvleugel huren

Een vleugelpiano huren voor een concert? 

Organiseer je een concert, piano solo of met volledig orkest? Heb je binnenkort een huwelijksreceptie of wil je een emotioneel afscheid tijdens een begrafenis. Dan kan een concertvleugel van Piano’s Verhulst de juiste snaar raken.

Lees meer hoe je een vleugelpiano kan huren voor korte of lange termijn.

Onze merken

Onze instrumenten zijn nieuw tot zeer recent. Om een goede kwaliteit en stabiliteit te garanderen werken we enkel met de professionele merken Yamaha en Steinway & Sons. Deze instrumenten zijn bij elke pianist gekend en geroemd om hun klank- en speelkwaliteit. Op bijna elk podium vind je een vleugelpiano van één van deze merken.

Meer weten?

Wil je meer informatie over onze verhuur van piano’s en vleugels voor specifieke gelegenheden? Vul dan onderstaand formulier in of neem telefonisch contact op via +32 (0)57 33 41 89

 

Vraag uw offerte aan

Yamaha rechte pianoYamaha C3XYamaha C6XYamaha C6X SH silentYamaha S6Steinway&Sons B-211Steinway&Sons D-274


1234meer

440 Hz441 Hz442 Hz443 Hztot


JaNeen

JaNeen

JaNeen


FAQ

Je kan het instrument langer huren dan 1 dag. Per extra dag komt een klein supplement in rekening. Wil je de vleugel voor een langere periode huren? Dan maken we een offerte op maat.

In de meeste gevallen halen we de vleugel dezelfde dag van het concert terug op. Op deze manier is de zaal meteen terug beschikbaar.

Moet de vleugel op een modulair podium in een zaal of kerk, dan weten we dat graag vooraf. De meeste situaties leveren geen problemen, maar bij moeilijke toegang moet aangepast materieel voorzien worden.
Het is niet toegestaan zelf de vleugel op of van een podium te plaatsen.

De vleugelpiano wordt volledig gestemd vóór levering. Na de levering is een controlestembeurt inbegrepen in de prijs.
Extra stembeurten zijn mogelijk en kan je aanvragen door middel van het invulformulier. Voor een stembeurt in de pauze wordt een wachttijd in rekening gebracht.