Piano kopen of piano huren?

piano huren of piano kopen?

Piano kopen of piano huren?

In het deeltijds kunstonderwijs blijft de piano één van de meest gekozen instrumenten. Omdat piano’s doorgaans niet door de muziekacademie te huur worden aangeboden, moeten ouders op zoek naar een geschikt instrument. En er zijn heel wat mogelijkheden! Voor elk budget en elke gezinssituatie is er een passende oplossing te vinden.

Bij Piano’s Verhulst nemen we steeds uitgebreid de tijd om samen het assortiment piano’s te overlopen.
Hierbij hebben we aandacht voor de omgeving waarin de pianist-in-spe thuis zal spelen. Komt de piano in de woonkamer waardoor alle gezinsleden steeds meeluisteren? Of staat de piano in een aparte ruimte zodat iedereen ongestoord zijn gang kan blijven gaan? Dit bepaalt, althans voor jonge pianisten, vaak in grote mate of de ouders eerder een digitale piano met hoofdtelefoon verkiezen boven een akoestische piano.
Anderzijds biedt een akoestisch instrument veel meer voordelen voor de ontwikkeling van de speeltechniek. Of heb je al gehoord van akoestische piano’s met silent systeem waardoor je óók op een akoestisch instrument met koptelefoon kunt spelen of hybride piano’s die bijzonder compact zijn én bovendien over een piano- of vleugelmechaniek beschikken?

“Kunnen we zo’n piano huren?” is een vraag die dan steeds opduikt.
De meeste piano’s kan je bij ons huren aan een vooraf bepaald bedrag per maand. Wanneer je beslist om de piano aan te kopen, kun je tot 18 maanden huurgeld in mindering brengen van de catalogusprijs. Daarnaast bieden wij ook nog een leasing-formule aan en zijn er nog enkele andere interessante opties. Alle mogelijkheden en voorwaarden van ons huurcontract overlopen we graag samen met jou in onze winkel.

Klinkt dit allemaal iets te technisch? Of zie je door de bomen het bos niet meer?

Spring dan zeker bij ons binnen tijdens onze openingsuren (of maak een afspraak!) en we nemen je met plezier op sleeptouw doorheen het gamma piano’s.

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *